Hangi Üniversite Sizce Daha iyi

Hangi Üniversite Sizce Daha iyi?

• Kullanılan toplam oy
    26

other4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar üniversite ler hakkkında bilgilerinizi rica ediyorum.

İstanbul Aydın (Anadolu bil) üniversitesi

İstanbul Arel üniversitesi

Diğer (lütfen belirtiniz)
Kampüsler birbirine çok yakın olması itibariyle koymuş olduğum şıklardır farklı bir firkriniz var ise paylaşabilirsiniz.

Birde bu üniversitelerde okuyanlar 2 yıllık bölümler için tavsiyeleri iyi olur.

Benim Üniversitem en iyisi.:D Sanki şıklardaki üniversite sayısı az ve o kadar da iyi üniversite değiller.

ikisi arasında tercıhım aydın

en iyisi oxford :) yok saka ama 2side cok kötü

şıkları zaten bilerek az yaptım ben bunların araısnda kaldım. ikisi birbirine çok yakın benim için en ideal olanlar ama söylediğim gibi fikri olan fikrini söylerse sevinirim.

Dokuz Eylül Üniversitesi daha iyi not sistemi de iyi bağıl sistem yani çan eğrisi :D

elimdeki üniversiteler rehberine baktımda aydın uni. eğitim olarak ön plana çıkarılmış sadece ama arel'de eğitimin yanı sıra olanaklar dikkatimi çekti.
atölye, labaratuarlar, fitness center, squash salonu ayrıca yurtları ve kütüphaneleri falan çok modern.
bilgisayar destekli akıllı sınıflarda ders veriyorlar.

itü & gyte(gebze yüksek tek ens.) & istanbul üni & kocaeli üni sadece imkanlarla değerlendirmeyelim yapan arkadaş direk özelleri yazmış ! ama bu devletin özel ödenek ayırıp kurduğu bir enstitüyü es geçmiş nasıl ankettir bu :) gülüp geçiyorum ! diğer dedikleri üniversitelerin kapısından girmediği için bilemez neresi iyi neresi kötü ? arel ?:))))

bu uniler yenımı acılda yaa...

dayı tam olarak nasıl bi üniversite istiyon
bölüm falan yazmamışın hangi şehir yazmamışın
onları yaz da ona göre bişeyler söyleyelim

Geri