HANGİ Paylaşım programı en iyi

terazi

New member
Reaction score
0
slm arkadaşlar sizden bi konuda tavsiyenizi istiyorum.... bilgisayarımda sadece 1 tane paylaşım programı olsun istiyorum sizce en iyi paylaşım programı hangisi? gördüğüm kadarıyla forum da bir sürü paylaşım programı var.... özellikle filimler için istiyorum..... daha önce bearshare kullanıyodum ama son zamanlarda ordan indirdiğim filimlerin % 90 ı feyk çıkmaya başladı..... tabi bi paylaşım programında beklenen en önemli özelliklerden bi taneside hızlı olması beni bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim....

herkese iyi yıllar şimdiden...

bearshare den sonra hangisi gelir sence dostum?

Arkadaşım,
Limewire'dan şaşma. Gnutella2 networkunu kullanıyor. Bir dosyayı indireceksen
sabahlaman gerekmez.

lime wire beta 13 hemde türkce süper bişe
gerisi yalan

arkadaşlar ikinizinde tavsiyesi aynı lime ware bi de onu deneyelim bakalım ....
teşekkürler

Arkadaşım film için istiyosan kesinlikle torrent kullan eğer sağlık derecesi yüksekse fake olma ihtimali yok ve oldukça hızlı zaten filmi limewire bearshare dan indirmeye çalışma boş yere zaman kaybı hep fake çıkıyo.Ama mp3 için birde limewire kursan fena olmaz.

Torrent içinden de Azureusu kullan.En iyisi.

limewire çok iyi aslında zaten benim şimdiye kadar kullandıgım tek dosya paylasım programıda o digerleride güzeldir ama benim bildigim kadarıyla en iisi limewire

yahu birisi şu LimeWare nin linkini versin.

BEnce Ares en iyisi..

Solaris Arama butonu diye bir şey duydun mu ?

limewire da yazılım hatası war :D sistem dosyalarını kapatıyo die biliom tabi yeni versionunu daa kontrol etmedim.... ama bearshare kapsam bakımından çok iyi aresten virüs kapabilirsin ama oda ii program imesh te kullanabilirsin(bearshare le aynı sistem ve yazılım çok ufak bi özellik farkı ve görüntü farkı war okadar)film indireceksen pc ye bittorent programını yükle ve hızlandır(forumda bilgisi mevcut) bundanda torrent sitelerinde özel torrent linkleri vardır bunnarı torrentle beraber açarsın ve torrent indirmeye başlar .... bearshare yada imesh i normal de öneriom film için de bittorrent...

millet benim pcde limewire bearshare ares kısacası müzik indirme programları calısmıyo neden acep_?

Bence en iyisi Emule , biraz yavaş. Fakat dosya arşivi çok geniş.

Mp3 yada video klip gibi küçük dosyalar için en iyi program Lime Wire. Oyun istiyosan Torrent programları. Çok büyük dosyalarda ise ( 200mb ve üzeri örn: diskografi, film, konser, ...) eMule . Ama high id niz yoksa bi işe yaramaz.

Geri