haneler dizisi replikleri

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

- Retro’yu sevmem Metro’ya binmem. Feridi, Orhan çalan bir dolmuşu, üstü açık spor bir arabaya değişmem. Taviz vermemmmmmmmmmm.

- Götürürüm ama aynı yatakta yatmam kendimi elletmem kadınlara cinsel obje gözüyle bakmam sana kendi şiltemi veririm ben dışarda yatarım yağmur yağarsa çok sexy bir biçimde içeri girerim ama prensiplerimi bozmam sarkmammmmmmm

- Ben yaban kaba vahşi, kimi zaman küfürbaz dağlarda yaşayan doğa adamıyım ben. normancıyım.

- İstanbuldan yöremize tatile gelmiş kumsalda yanan ateş etrafında şen ve küstah kahkalar atan yörenin balık.ısını küçümseyen horlayan şehirli züppe ve bikinili kadınlara karşı tavrım dahada serttir taviz Vermemmmmmm !

- Belki de bozkırda geçen avare .. biçare .. dürdanee bir çocukluğum olduğu içindir. Gülme leyyn gülmeeee

- Yabanda bozkırda sert karasal iklimde geçen bir çocukluğu naapartman dairelerinde geçen bir çocukluğa yeğlerim !

- Yalan söylüyorsun…

- Bana bak küçük hanım sen küstahça evinin mutfagının yerini bile bilmediğin evinin salonunda şehirli züppe arkadaşlarınla çılgın partiler verirken ben dışarda ayılarla güreşirim.

- Geyikleri severim ama boynuzlanmak beni deli ediyorrrrrr

Pınar: Ne o yaban? Neden gömleğini giydin?
Yaban: Üşüdüm uleynnnnn

- Gözlerini açtım, inşallah bacaklarınıda açacağım. (çevreden gülüşmeler gelir) - O anlamda söylemedim uleynnnnnnn

-'' benim senin gibi ucuz basit, cinsel devrimden sanayi devrimine geçmiş motorlarla işim olmaz. ''

- seksi vücudum, seksi kafam, seksi kalça kemiğimle başlayan cümleler.

-tokat attım , gözün açıldı eve gidincede bacaklarını açacağım.

etraftakiler o ibnemsi gülüşle bakarlar.

-o manada söylemedim uleynnn.

-'bağdatı severim ama bu amerikan işgali beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr''

-beni şehirli züppeleri gibi kremalı çorba ile kandıracağınımı sandınnn uleeenn..

-"mandaları severim ama namerikan mandası beni deli ediyor"

kimine göre forum bana göre aile

hepsi birbirinden komik ama en komiği bence

- Geyikleri severim ama boynuzlanmak beni deli ediyorrrrrr :)

Emeğine sağlık abi

"mandaları severim ama namerikan mandası beni deli ediyor" nulennn :p naban ehuehe :p

yaban karakteri süper.paylaşım güzel eyvallah usta

Severek izlediğim bir dizi. Teşekkürler

hocalar cokk sınav yapıor uleynn

kaşarı severim ama yürüyenleri beni deli ediyorrrrrr......

Geri