Hande Yener Hayrola? Dedirtti!

esctoday

New member
Reaction score
0
Yeni tarzıyla gündemden düşmeyen Hande Yener, Hayrola? adlı yeni albümünün ilk hafta satışlarının 50.000' i aştığı belirtildi. Bu kriz ortamında böylesine bir albüm satışı müzik severlere ve Unkapanı esnafına Hayrola? dedirttirdi.

Kaynak: Superonline

hande-hayrola.jpg

Hayrola Klip : [VIDEO]b8K9_kqVEVk[/VIDEO]

tşkLer biLqi içinde heraLde yabancı aLbümLere aLıştıımızdan ilk hafta 50.000 lik aLbüm satışını abartmaLarı oLdukça garip geLdi bana :D:D aLıştıımdan oLsa gerek ben haLa inanamıyorum bunu abarttıkLarına :)

Arkadaşlar abartma falan değil gerçek, birebir Mu-yap rakamlarına göre verilmiş bir bilgidir bu. Ki Hande Yener'in Hayrola şarkısına çektiği klipte Mtv Charts'a 5 numaradan giriş yaptı:durdurun:durdurun

Arkadaşlar abartma falan değil gerçek, birebir Mu-yap rakamlarına göre verilmiş bir bilgidir bu. Ki Hande Yener'in Hayrola şarkısına çektiği klipte Mtv Charts'a 5 numaradan giriş yaptı:durdurun:durdurun

sen bnm demek istediğimi anLamadın kardeşim.Bak şimdi normaLde bu yurt dışında atıyorum amerikada bi metal grubunun çıkardığı bi albüm oLsa ve ilk haftasında 50.000 satsa hiçte abartmazLar hatta üzüLebiLirLer.Örn : Nerdeyse Hiçbir Heavy Metalcinin sevmediği, tam bir nu-metaL grubu oLan Limp Bizkit'in 2000 yıLında çıkardıkLarı Chocolate Starfish and The Hot Dog Flavored Water ( ne albüm ismi ama :) ) albümü ilk haftasında 1.200.000 den fazLa kopya sattı.Bu da biras fazLa bi rakam tabi.Nese işte...

heryeri sanatçı olsa ne olur bu kadının..

Keşke herkes Hande kadar sanatçı olabilse. Çok ama çok iyi müzik yapıyor kendini geliştiriyor. Vizyonu en açık popçu Hande Yener' dir Türkiye^'de müziğini beğenmeye bilirsiniz ama saygı duymalısınız. :victory

Geri