Hande Yener, Şarkı Sözü Yazdı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
'Apayrı' ve 'Hande Maxı' Ile Türk Dınleyıcısını Yenı Sounduyla Tanıştıran Hande Yener Şımdı de 'Nasıl Delırdım?' Ile Gelıyor.

hande-yener-sarki-sozu-yazdi_o.jpg

'APAYRI' VE 'HANDE MAXI' ILE TÜRK DINLEYICISINI YENI SOUNDUYLA TANIŞTIRAN Hande Yener ŞIMDI DE 'NASIL DELIRDIM?' ILE GELIYOR.

Birbirinden güzel ve yepyeni 13 şarkının yer aldığı albümde Hande Yener imzalı sarkılar da var. Şarkı sözü yazmaya bu işi yapan arkadaşlarının verdigi cesaretle başladığını ve çok zevk aldığını söyleyen Hande Yener, kendisi olma yolculuğunda bir hayalini daha gerçekleştirdiğine inaniyor.

Hande Maxi' albümünde birlikte çalıştığı Boaz Aldujeli ile 'Nasıl Delirdim' icin tekrar biraraya gelen Hande Yener bu kez müzik direktörü olarak Erol Temizel ile çalıstı.

'Nasıl Delirdim'in aşkın insanın başına gelen halleriyle hayatta yarattığı gücü ve değişiklikleri arayan bir albüm olduğunu söyleyen Hande Yener, "Güzel bir albüm yapmanın ancak büyük bir organizasyonla ve çok çalışmayla mümkün olduğunu, bu arada tesadüfi buluşmaların ve sağlam bir diskografinin başarı içindeki büyük payını unutmamak gerekir diye ekliyor. (Gecce.com)

bence yeni tarz yakışmadı hande'ye

tarzı geç ona sahne yakışmıo ya gitsin o ne bilim kasiyerlik falna yapsın

kaşar bu kadın kaşar :D

yazsa ne olur yazmasa ne olur ...

Geri