Hamsterim öldü :(

Focus StyLe

FıRtına'
Reaction score
0
Bir sitede denk geldi eleman kafa yapmış galiba diğerleride devamını getirmiş yorumları okurken çok güldüm bakalım siz ne dyceksiniz?:durdurun:durdurun

Konu :
Hamsterim öldü salak malak tı ama iyi bi hayfandı geçen gün salak fare kediyle oyun oynamaya çıkmış bi pençede amele sümügü gibi yapıştırmış şimdi parçalarını birleştirmeye çalışıyorum birleştirdikten sora nereye gömeyim

Cevaplar :

Bence yak ve küllerini nehre savur...

Nereye gömebilirsin ? Asfalta gömemiyeceğine göre

At bi yere kediler karnını doyursun ya

acaba ne yapsam zor ya kediye atmam acaba 2 3 tane fare toplayıp sade bi törenle mi yollasam

alışmıştım ya salak salak bakışını özledim faremin adı karamurattı karamurat seni çok özledim valla en çok ailesine üzülürüm çocukları ve karısı kaldı karısı anlamış olcakki yemekten kesildi çocuklar sütten kesildi ne olcak onların hali bilmem valla

Sokaktaki aç kediye acımıyor musun ?

Çaresiz gözlerle bir lokma yiyecek arıyorlar

Yap onlara bi iyilik

Allah rahmet eylesin dostum.acımız büyük deseneminick bi fareyle kedilerden hangi birinin karnını doyurabilirsinki.bence sade bi cenaze töreniyle ulu bir ağacın gölgesine göm

bence önce bi cenaze namazı lazım tabi sonra ardından cemaatle birlikte karşıyaka mezarlığına falan defnet yaw ver bi kediye yesin yok olmaz diyosan bahçeye bi yere göm gitsin

ya gömünce sanki kedi bulup yemicek 2 ihtimal var yani

ya kedi yiyecek ya kedi yiyecek.. kuyrugu belki dişlerinin arasına sıkışır ama tadı güzel gelir ona

ne yapıcam ya
yardım ne yapmalıyım cenezayi kaldırırken

gommeden evvel merhumu ıyıce bır yıka son abdestını aldır unutma sakın

Birde parcalarımı birlestiriosun kardes Bahceye falan göm bi yere....

herkes gerkLi yardımı yapmış nereye gömersen göm kediLEr buLup yiyecektir.İçini doLdurup sakLamaktan başka çare göremiyorum ben

kediden intikamını al
5-6 tane plastik oyuncak farelerden al üstüne böcek zehiri sık sonra fareni göm bahçeye çevresine zehirli oyuncak fareleri koy ölen kedileride Yanına göm canı sıkılmaz Nasıl taktik

allah rahmt eylsn allah sabır versn çk zor bi durum valla iyi bi imam bul önce malum çok değeli bi kişilkti

karısı dul kaldı

at cope gıtsın yaw..ya da at topraga cıceklere boceklere bı faydası olsun..hem ne bıcım konu yaw bu....nereye gomeyım falan..git mumyalat istersen..Alla Allla yaw..sen en iyisi buzluga koy buzluga..

önce bi yıka.Sonra git kedini birine ver.Daha makbule geçer

Merhumu gömme yatağının başucuna koy zamanla biraz kokar ama yinede yanında olur üzülmezsinn.

aga sen onu karabel'e göm...

Bence küçük bir sal yap denize bırak balıklara yem olur. kesin ne oldu diye düşünmezsin... Karısı dul kalmış madem çocuklara bir tane üvey baba getir bence

tuvalete at sifonu çek yabancılık çekmez orda nede olsa fare

Yazık yaw

bence klosete at bas sifonu olsun bitsin geldiği yere gider.

koy kavanozun içine bahçene göm kardeş ama her gün çıkarıp bakma hiç unutamazsın

balkondan salla gitsin

bahçeye falan göm ya başka ne yapacan mezar yaptırcak değilsin heralde:p

konuyu açan arkadaş makara yapmış..digerleri de sürdümüş makarayı..ama komik olan bu konuyu bu kadar zaman sonra bulup baş saglıgı dileyen arkadaş

Pamuk tıkamayıda unutmasın bari

Zincirlikuyu mezarlığı

1 kediler ölü fare yimezler!... 2 kediye atmiim diosun ama zamanında atmışın ya zaten. ondan parçalarını birleştirmeye çalışmıyomusun ? bu arada parçalarını neyle birleştiriyosun o da soru işareti ? caponla felan tutturmaya çalışıyosan tutmaz anam. sen getir bana dikeyim onu ben!...

Saygıyla anıyorum iyi bi fareymiş anladığım kadarıyla salak olması yeterli...

Kardeş Çok Büyütmüşssün..El Kadar Şey At Bi Kenara..Selimiye Camiisinde Cenaze Töreni Düzenleyecek Deilsin ya

hayat devam ediyor,uzakta bi yere defnet

tabi ki cope atma..git bi topraga gom..boyle soru olurmu yahu

kafamı yapıyorsun ya

rahmetli için gazeteye ilan ver ölümünü bildir sonra büyük bir tören yap naşı top eşliğinde askerler taşısın sonra helvasını kar lokma döktür eski eşyalarını gariban farelere ver ailesine iyi bak babalarının yokluğunu hissettirme yetimlere eğer çok zor geliyorsa evin kapısını açık bırak 3-5 tane kedi girer senide bu zahmetten kurtarır

the end:biggrin:biggrin:biggrin

eline saglık apla guselmiş...

"bi pençede amele sümügü gibi yapıştırmış"
puhahaha

Geri