Hamdolsun diye diye batmayalım da!..

MG_eVİL

New member
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Bu söylem bir dünya görüşünü ifade ediyor.. Kazaya, kadere inanan dünya görüşünü..

Senden daha azla yetinenleri, evine ekmek götürmekte zorlananları düşünerek, yediğine, içtiğine, kazancına, yaşamın sana sağladığı nimetlere..

Hamdolsun..

Şükürler olsun diyebilirsin.. Demelisin de..

Ben her fırsatta şükrederim..

Ama..

Devlet ‘hamdolsun’ diyemez..

İcraatın başı hiç diyemez! Başbakan, ‘hamdolsun Türkiye iyi’ sözünü neye göre söylüyor..

Somali’ye bakarak mı?

*

Başbakan dün Kayseri’deydi..

Bu kriz Amerika’da çıktı; bizim krizimiz değil diye söze başladı..

Doğru..

Avrupa’ya sıçradığını, birçok bankanın el değiştirdiğini söyledi.. Ve dedi ki; hamdolsun bizdeki bankalar ayakta, hiçbiri batmadı..

Adam işini kaybetmiş, adam dükkânını kapatmak zorunda kalmış, adamın tezgâhı dönmüyor, adam siftah yapamıyor..

Eee?

Bankalar ayakta ya, hamdolsun iyiyiz!..

Bu yaklaşım beni düşündürüyor, daha da ötesi, korkutuyor.. Reel sektör çökerse, üretim yarı yarıya inerse, insanlar para harcayamaz,

mal alıp satamaz hale gelirse, bankalar ayakta kalabilir mi?

Bankaları yönetenler ‘zorlanıyoruz’ diyor.. Başbakan ‘hamdolsun iyiyiz’ diyor..

Birinden biri ekonomiyi bilmiyor..

*

Bir şey daha söyleyeyim.. Başbakan’ın ağzından ‘hamdolsun’ sözünü duyduğum zaman eyvah diyorum, yine bir şeyler olacak, durum vahim galiba..

Yine Başbakan’a yanlış bilgi verdiler..

Niye mi?

Başbakan krizi yeni yeni hissetmeye başladığımız günlerde “hamdolsun teğet geçecek” demişti ya..

Deldi geçiyor..

Bu yüzden ‘hamdolsun iyiyiz’ lafını duyunca eyvah çekiyorum!

Çünkü krizin ucu bucağı da belli değil.. Herkes yaza düzelir mi diye umut beslemeye çalışıyor, uzmanlar daha dibi görmedik diyor..

Fırtına mayısta, hazirandaymış..

Başbakan ne diyor; hamdolsun iyiyiz..

Ben de diyorum ki; galiba hamdolsun

diye diye batacağız!

AKP ajanı da olduk..

MHP yanlısı Orta Doğu Gazetesi’nde fotoğrafım da basılarak uzunca bir yazı yayınlandı..

Aynen şöyle diyorlar:

“Mehmet Tezkan’ın yazılarının genelde temel özelliği, AKP iktidarına karşıymış gibi görünüp, bu karşıtlık içinde AKP’yi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı yüceltebildiği kadar yüceltmektir.”

Okuyunca vay be dedim.. Ne büyük misyon üstlenmişim!

Bir alıntı daha..

“Medya maalesef Mehmet Tezkan gibi AKP’ye sözde karşıt gibi gözüken gizli AKP’lilerle doludur.”

Bu satırları okuyunca da..

Oh be dedim.. Tek ajan ben değilmişim..

Fakat bu nasıl büyük teşkilattır ki; AKP ajanı olan ben, medyadaki diğer ajanları tanımıyorum..

Müthiş organizasyon yani..

Biat ile ret arasında sıkıştık..

Türkiye’nin temel sorunu bu.. Veya bu noktaya getirilmeye çalışılıyor..

Ya iktidara biat edeceksin..

Ya da yeminli düşmanı olacaksın.. Kafadan reddedeceksin..

Bu yaptığı iyi, bu yaptığı yanlış diyemez misin?

Diyemezsin..

Biat etmediğin halde meydanlarda gördüğünü yazamaz mısın?

Yazamazsın..

O coşkuyu görüp, Erdoğan’ın yüzde 50’yi hedeflediğini, zorladığını söylersen..

AKP ajanı olursun..

Tam tersi de söz konusu tabii.. AKP’nin Türkiye’yi değiştirdiğini, ’muhafazakâr’yaşam tarzını dayattığını, ılımlı İslam maskesi altında Erdoğan’ın Putin gibi olmak istediğini yazarsan..

Adama darbeci, Ergenekon sevdalısı bile derler..

İki kutup bastırıyor..

Ya tam biat ya tam ret..

Arası yok!

...::MEHMET TEZKAN::...

HAMDOLSUN İYİYİZ......:angry:angry:angry:angry:angry:angry

hamdetmek ıyıdır acaba basbakan durumlar daha kotuye gıdecegını bıldıgı ıcınmı bugunlerımız ıcın hamdolsun krız yok dedı acaba boylemı? durumlar dahada kotuye mı gıdecek ?

Geri