Hamas'tan Erdoğan'a ret

srkngncy

New member
Reaction score
0
Hamas, Mısır’dan başka bir arabulucu kabul etmediklerini açıkladı.​

Türkiye’de hükümetin terörist olarak görmeyi reddettiği ve Filistin Kurtuluş Örgütü ile aralarında arabuluculuk yapmayı teklif ettiği Hamas, Mısır’dan başka bir arabulucu kabul etmediklerini açıkladı. Mısırlı bir diplomat da, Başbakan Erdoğan’ın Hamas’la El Fetih arasında arabulucuk yapma arzusu için “Başkaları da denedi ama bir şey değişmedi” yorumunu yaptı.

Mısır’da yayınlanan El Masri El Yom gazetesinin haberine göre, Hamas’ın liderlerinden Ayman Taha, Filistin Kurtuluş Örgütü ile Hamas arasında yürütülen uzlaşma görüşmelerinde Mısır’dan başka bir arabulucu aramadıklarını bildirdi. Hamas denetiminde bulunan Gazze’deki Filistin Yasama Konseyi Başkan Yardımcısı Ahmet Bahr da, arabuluculuk konusunda Mısır’a alternatif bulunmadığını açıkladı.

El Masri El Yom gazetesi, Mısır’ın Müslüman Kardeşler örgütü temsilcileriyle bir grup Mısırlı milletvekilinin Gazze’ye yaptığı ziyaret sırasında, Türkiye tarafından son zamanlarda sıkça seslendirilen arabuluculuk tekliflerinin de gündeme geldiğini yazdı.

Hamas denetimindeki Filistin Yasama Konseyi Başkan Yardımcısı Ahmet Bahr, “Filistinliler arasındaki uzlaşma sürecine yönelik arabuluculuk girişimlerinde Mısır’dan başka bir alternatifimiz yok. Biz FKÖ ile adil bir anlaşmaya varılması için sadece Mısır’dan yardım bekliyoruz” dedi.

Hamas’ın önde gelen isimlerinden Ayman Taha da, “Biz arabuluculuk konusunda Mısır’a veya Mısır’ın uzlaşma belgesine alternatif aramıyoruz. Hamas’la El Fetih arasındaki bu arabuluculuk girişiminin nihai bir anlaşmayla sonuçlanmasını umut ediyoruz” diye konuştu.

Bu arada El Masri El Yom’a konuşan üst düzey bir Mısırlı diplomat ise, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Fetih’le Hamas arasımnda arabuluculuk yapma arzusundan kaygı duymadıklarını söyledi. Mısırlı diplomat, “Daha önce de bazı bölgesel aktörler arabulucu olmak istedi, ama hiçbir şey değişmedi” dedi.

Hamas'tan Erdoğan'a ret - Mynet Haber

ilginç bir ikilem
Gazze sınırını kapatan kim israil diğer taraf kim Mısır

Gazze yi savunan kim sözde Hamas

Gazzeye yardım için gemi gönderen ülkelerden en büyüğü kim Türkiye , en çok bağıran başbakan,

Bu şartlar altında Hamas FKÖ ile arasını bulmak için Türkiye den değil de Mısır dan arabuluculuk istiyor.

hamasin aslinda gazzeyle bir ilgisi yok.. hamas israilin filistini bitirmek icin kurdugu bir teror orgutudur... muslumanlik kilifi altinda muslumanlarin oldurulmesinde rol oynayan bir orguttur.. bunu gormek bukadar da zor degil aslinda

Vay Hamas vay. Ne yaptın oğlum sen!!!

araplara güven olmaz diye boşuna demiyoruz ki =)

alın size hamas tepe tepe kullanın...

medyaya karşı nsıl bir acıklama beklıyorsunuzkı hamastan?
hala nasıl oluyorda medyada cıkan herseye ınanıyorsunuz
bukadar menfaatcı olmayalım,işimize gelen haberlere destek cıkmayalım

medyaya karşı nsıl bir acıklama beklıyorsunuzkı hamastan?
hala nasıl oluyorda medyada cıkan herseye ınanıyorsunuz
bukadar menfaatcı olmayalım,işimize gelen haberlere destek cıkmayalım

sizde nasıl oluyorda akp nin başbakanın yaptığı dediği herşeye inanıyosunuz ?

sende menfaatçi olma işine gelen akp - abd oyunlarını gör engel ol.

bunu chp li yada mhp li olarak değil vatanını seven biri olarak söylüyorum.

ne chp li ne de mhp liyim...

bu hamas da (bizim derin devletin pkk'yi cıkardıgı gibi) israil'in
bilerek kendi basına sardıgı bir örgüt.

adamlar tam olarak israil ne isterse onu söylüyorlar.

sizde nasıl oluyorda akp nin başbakanın yaptığı dediği herşeye inanıyosunuz ?

sende menfaatçi olma işine gelen akp - abd oyunlarını gör engel ol.

bunu chp li yada mhp li olarak değil vatanını seven biri olarak söylüyorum.

ne chp li ne de mhp liyim...

Nereden biliyorsun benim herşeye ınandıgımı
eger söz konusu vatansa,neden bu Ulkenın başbakanından ısraıl uzerıne hareket beklıyosun.
Al elıne sılahı yuru gıt vur ozaman?
Ben menfaatcı olsam akp ıktıdarı zamanında fabrıkamı batırmazdım aslan.

"Umudunu yitirmiş olanın, başka kaybedecek birşeyi yoktur"

Hukumet daha umudunu yıtırmedı bızde yıtırmedık Allah'ın ıznıyle

eger söz konusu vatansa,neden bu Ulkenın başbakanından ısraıl uzerıne hareket beklıyosun.

herseyde akp yi desteklemen onlari alkislaman hatalarinda bile.. inandiginin gostergesidir... soz konusu vatan oldugu icin bekliyoruz sen hic ATATURK un GENCLIGE HITABE sini okumadin mi ?
savasalim diyen oldumu ? yaptirim yapilsin diyor herkes.. savas demiyor lafi nasil algiliyorsunuz onuda anlamis degilim.. fabrikani batirmak senin seviyenle gucunle alakali yegen... gucluysen isletirsin gucsuzsen yem olursun.. bu herzaman boledir... umudumuzu yitirmedik ki herkesin hatasini bir bir soyluyoruz... umut yitiren insan hala turkiyede olmaz... yada konusmaz.. ancak susar ve izler...

o kadar kolay değil işte bu işler öle al eline silahı falan onlar eskide kaldı artık.

şimdiki savaşlar öle topla tüfek değil bunu öğrenemedinmi ?

şimdi ki savaşlar nükleer başlık üzerine.

akp ye diyorum ki araplara fazla güvenmesin.geçmişi hatırlasın.

hatalar herzaman söylenir tüm hükümetlerde.önemli olan hükümetin milleti de biraz dinleyerek hatalarının farkına varmasıdır.

sen hem fabrikam battı diyosun hemde umut dan söz ediyosun.

adamlar zaten bütün umutları bizden çalıyolar.sonra o umut yerini hüsran a bırakıcak ama iş çok geç olacak.

hala sen bunlardan umut ediyosan,diyecek bişi yok.

akp döneminde bitane fabrika açılmamış =)

al sana umut...

herseyde akp yi desteklemen onlari alkislaman hatalarinda bile.. inandiginin gostergesidir... soz konusu vatan oldugu icin bekliyoruz sen hic ATATURK un GENCLIGE HITABE sini okumadin mi ?
savasalim diyen oldumu ? yaptirim yapilsin diyor herkes.. savas demiyor lafi nasil algiliyorsunuz onuda anlamis degilim.. fabrikani batirmak senin seviyenle gucunle alakali yegen... gucluysen isletirsin gucsuzsen yem olursun.. bu herzaman boledir... umudumuzu yitirmedik ki herkesin hatasini bir bir soyluyoruz... umut yitiren insan hala turkiyede olmaz... yada konusmaz.. ancak susar ve izler...

Bak işte sende anlamamıssın
bız akp yuzunden ıflas ettık sayılır,fakat ben herseyın Allah'tan geldıgıne ınanırım ve bilirim
Suçu kulda aramam,siz yerden ot bıtmese akp dıyorsunuz,bu ayıp
yapılanları gormuyorsunuz,nerde bır yanlıs var ordan gırıyorsunuz
artı eksi tahtası kur ölç, sızınkı hep - gelır gerçi
cunku cıkarınız ugruna olan birşey yok
ben genclıge hıtabeyı okumam,okumama gerekte yok
Başkasının agzından cıkanıda yapmam,emir kulu degılım,degiliz
Vatan için gücümüzün yettıgı kadar ne cıkar gerekıyorsa onu yaparız,genclıgın goreevı budur.
Ataturkten bahsedıosun,rahmetlının arkasından konusmakta ıstemem fakat ben bu ulkeye ısrailin gırmesınde etkılı olan mason bır adamada ıtımat gostermem
sadece yaptıklarından dolayı saygı duyarım
Ama sız bunuda yapmıyorsunuz,senın dedıgın gıbı
yanlışları oldugu halde savunuyorsunuz alkış tutuyorsunuz
kazdıgın kuyuya düşüyorsun bre kardeşim :]

Bak işte sende anlamamıssın
bız akp yuzunden ıflas ettık sayılır,fakat ben herseyın Allah'tan geldıgıne ınanırım ve bilirim
Suçu kulda aramam,siz yerden ot bıtmese akp dıyorsunuz,bu ayıp
yapılanları gormuyorsunuz,nerde bır yanlıs var ordan gırıyorsunuz
artı eksi tahtası kur ölç, sızınkı hep - gelır gerçi
cunku cıkarınız ugruna olan birşey yok
ben genclıge hıtabeyı okumam,okumama gerekte yok
Başkasının agzından cıkanıda yapmam,emir kulu degılım,degiliz
Vatan için gücümüzün yettıgı kadar ne cıkar gerekıyorsa onu yaparız,genclıgın goreevı budur.
Ataturkten bahsedıosun,rahmetlının arkasından konusmakta ıstemem fakat ben bu ulkeye ısrailin gırmesınde etkılı olan mason bır adamada ıtımat gostermem
sadece yaptıklarından dolayı saygı duyarım
Ama sız bunuda yapmıyorsunuz,senın dedıgın gıbı
yanlışları oldugu halde savunuyorsunuz alkış tutuyorsunuz
kazdıgın kuyuya düşüyorsun bre kardeşim :]

ben arti eksi hepsini olcuyorum yorumlarimi okursan zamaninda artilarinida soyledim.. ama artidan fazla eksisi var... sende beni anlamamissin.. senin batmandaki nokta gucsuz olman cunku akp ye filo halinde yardim tiri gondermedin gizli anlasma yapmadin...

Dogan medyasindan Axel Springer Verlag pay almadimi?
Bu medya avrupada Türkiyeyi yerip Israili havalara cikariyor.
Demek Türkiyedede zehirlerini saciyor.
Sükür yalniz böyle medyalara bagli degiliz.

tabi mısırı isticekler çünkü mısırda onlar gibi ordaki halk onlara inanmıyor türkiyeye inanıyor...şuan neredeyse tüm arap liderleri erdogana kin kusuyorlardır...kolay mı o koltukları bırakıp savaşa girmek...onların gözünde halk hiçtir

Türkiye her ne kadar Filistinliler için varını yoğunu sarfetse de Laik bir devlet ...
Hamas bundan çekiniyor işte ...
Hamas da bizim Hizbullah gibi aynı...
Bizimkiler PKK ile başetmek için Hizbullah ı kurdu geri tepti
İsrail de Hamas ı kurdu geri tepti ...

Onu beşi bilmem savaş altında ki insanlardan fantezi yapmalarını bekleyemezsiniz.Türkiye nin Filistin için yapacağı bişey yok adamlar bunuda görüyorlar bu yüzden hiç Türkiye yi işe katmıyorlar.El Fetih zaten Mısır yanlısı ve İsrail propagandası yapan bir örgüt Hamas ise halktan yana tavır almış ve kapalı bir hükümet.Bu yüzden gelipte Türkiye için arabuluculuk yapması istemesi abes olur çünkü Türkiye nin bu siyasi arenada zaten yeri yoktu ..Bu sadece iyi niyetli bir temenni idi yoska ila gel barıştıralım sizi diye bişey yok.Sonuçta Hamas ne yaptığını biliyordur çünkü bu savaşta en çok acıyı onlar çekti.Burdan oturup onu bunu suçlamak ne kadar kolay ama işler içeride çok farklı olay siyasi değil artık insanidir.

Bürokrasiyi çok biliyoryaa,,,,Türkiyeyi dünyaya karşı yanlızlaştırdığı gibi (küfür yasak) oluşlarına yenisini eklemiş ne belaymış ya kardeşim.Yarın bu gün Irağı terorist ilan eden ülkeler bizide terörist ilan edecek işgal edecekler el birliğiyle sonrada hesabını kim verecek.

Habertürk ve Milliyet e gene yalanlama geldi .Hey Allah ım bizde bu yahudi bozmaları gazetelerin yayınlarıyla masum insanları hain diye yaftalayıveriyoruz hemen.Şimdide bizimkiler sattı Filistini hemde yahudi bozuntusu yayın organlarına güvenerek.Öyleki bu yayın organlarının ilk vukuatı olmadığı apaçık belli iken biz hemen suçluyu ilan ettik.Ama ya vicdanımız?!

KAYNAK

Geri