Hamas’a ve PKK’ya şefkat, cenazede feryat eden şehit babasına 12 ay hapis!

MARCUSX

New member
Reaction score
0

Aktaracaklarım Kurtlar Vadisinin senaryosu ya da roman öyküsü değil, AKP’nin yönettiği Türkiye’de çok kısa bir süre önce yaşananlardır.
Adı:Halil Kömürcü.
20 yaşındaydı ve vatani görevini
yapıyordu.
Hakkari-Çukurca’da PKK eşkıyasının çapraz ateşinde şehit oldu.
Cenazesi Gaziantep Ulu Camii’nden kalktı.
Tek oğlunu yitiren baba Ahmet
Kömürcü, cenaze namazının kıldırılma sürecinde mikrofonlarını uzatan
medyaya şunları söyledi:
- “Bize bir şey olmaz. Türküm
diyemeyen Başbakan utansın”
Vay sen misin bu sözü eden!
Polis şehit babasını anında derdest ederek karakola götürdü.
Hakaret, baskı derken fezleke ve doğru savcıya havale!
Savcı’dan anında dava!
Şehid babası Ahmet Kömürcü’nun avukatı Mehmet Özdemir duruşmada, “acı ile, feveran halinde söylenmiş bir söz” dedi ama nafile!
İlgili mahkeme hükmünü açıkladı.
-Ahmet Kömürcü’nün hakaretten 11 ay 25 gün hapis cezası ile cezalandırılmasına!
Yoruma geçmeden önce sizi biraz geriye, Kürt açılımı bağlamında Habur’a gelen PKK eşkıyalarının sorgulandığı seyyar mahkeme salonuna götürmek istiyoruz.
Yargıç: Hoş geldiniz .
PKK’lı eşkıya: Hoş bulduk. Önderimiz sayın Öcalan’dan mesaj getirdik!
Yargıç: Ayakta kalmayın oturun lütfen. Sizi pişmanlık yasasına sokacağız.
PKK ’lı eşkıya: Ne pişmanlık yasası yahu. Biz buraya önderliğimizin
mesajını getirmeye geldik.
Yargıç: Sizi pişmanlık yasasından
yararlandıracağız, salıvereceğiz
anlamadınz mı?
PKK’lı eşkıya: Ben pişman falan
değilim. Mesaj getirdim diyorum.
Yargıç. Yok yok sen pişmansın da farkında değilsin.
PKK’lı eşkıya: Değilim dedik ya!
Yargıç: Öylesin öyle... Yaz kızım, şüphelinin pişman olduğunu ve
yasadan yararlanmak istediğini
defaatle söylediğine ve yasadan yararlandırılmasına karar verilmesine.......
Sunduğum diyalog belki aynen böyle değil ama Habur’da PKK’lılar için
kurulan seyyar mahkemedeki yargılamanın bu minvalde yapıldığı ve teröristlerin pişman değiliz, mesaj getirdik
demelerine karşın görevli yargıcın
pişmanlık uygulamasını yaptığı medyada günlerce yazılıp çizilmişti.
Şimdi yazımın girişindeki olay ve
şehit babası Ahmet Kömürcü ile Habur’da yargılanan PKK eşkıyasını yan yana getirip hüküm verin lütfen!
Devletin pardon AKP’li hükümetin
takındığı tutum bağlamında insanın PKK’lı olası geliyor değil mi?
Onbinlerce insanımızı katleden terör örgütünün caniliklerini pas geçen ve
onlara merhamet dağıtan devletimiz pardon AKP hükümeti, iş şehit yakınının üzüntü ile söylediği bir lafa geldi mi
zindanların kapılarını aralatıyor!
Evet AKP, PKK ve Hamas’a şefkat dağıtıyor ama şehidimizin babasına
gazap kusuyor!
Yok yok böyle bir Türkiye’de artık
yaşayamayız.
Ya bu ülkeden gideceğiz ( ki bizim gidecek başka hiçbir yerimiz yok) ya da bunları göndereceğiz

CEVABINI ALDI
Hamas bile Erdoğan’ı hafif buldu!

Hatırlayın birkaç gün önce Beşar Esad’la basın toplantısı yapan Başbakan Erdoğan, FKÖ ile Hamas’ın barıştırılması için Türkiye’nin her türlü fedakarlığı yapacağını söylemişti. Cevap Hamas’dan geldi.. Hamas liderlerinden Ayman Taha, FKÖ ile yapılan uzlaşma görüşmelerine Türkiye’nin hiçbir şekilde müdahil olmamasını isteyerek “Biz bu işi Mısır’la götürmek istiyoruz” dedi... Görüyorsunuz AKP liderliği kendi kendine yırtınıyor ama Hamas bile Tayyip Erdoğan ve hükümetini takmıyor ve hafif bularak, kendilerine İsrail benzeri abluka uygulayan Mısır’ı işaret ediyor. Söyler misiniz bunun adı kraldan çok kralcılık değil de nedir?... Efendim hadisenin özü şudur: Hamas da biliyor ki Erdoğan’ın derdi aslında Filistin’den ziyade iç kamuoyunda yani Türkiye’de bu konuyu istismar edip seçmen tabanını diri tutmaktır. Erdoğan’ın şimdilerde içerde istismar edebileceği konu kalmadı. AB, türban, demokrasi, asker, darbe ve Ergenekon konuları tüketildi. Şimdi güya bölgesel liderlik rolünü oynayıp güdümündeki medya ile karizma tescili yaptırmaya ve durumunu muhafaza etmeye uğraşıyor.

SUÇA ORTAK OLMAYIN
İbrahim Şahin de Zahit gibi sayın Arınç!

Basına yansıdı, kumarın dünya başkenti Las Vegas’a iş uydurup giden RTÜK üyesi Zahit Akman’a Bülent Arınç “Ne işin var orada” diye güya fırça atmış! Arınç, sitem edeceğine gereğini yapsana diyenlere, benim öyle bir yetkim yok, olsa hemen yapardım karşılığını verdi... Peki Bülent Bey gerçekten böyle bir yetkisi olsa yapar mıydı? Hayır asla yapmazdı. Tamam Bülent Arınç’ın kişisel dürüstlüğüne itirazım yok lakin o da Ecevit gibi kendi temiz ama etrafındaki aykırı tipleri umursamıyor ve onlarla beraber yaşayabiliyor. Bakın size bir örnek. TRT Bülent Arınç’a bağlı, üstelik RTÜK gibi Arınç’ın bakanlığı ile ilgili değil, direkt olarak bağlı. Ayrıca TRT Müdürü RTÜK üyeleri gibi TBMM tarafından seçilmiyor yani Bakan istedi mi İbrahim Şahin anında kapıya konabilir.. Hal bu ise soruyorum: Dürüst Bülent Arınç, Tayfun Talipoğlu’na her ay ödenen 100 milyara neden ses çıkarmıyor? Suskun kalması ve o sözleşmeyi sürdürmesi Arınç’ı da suça ortak ediyor, haberi olsun. Evet, Arınç eğer gerçekten dürüst ise Tayfun’a peşkeş çekilen 100 milyarlık ödemeyi durdurmalıdır.. Daha önce de yazdım, TRT’de Talipoğlu’nun yaptığı türden Nuray Yılmaz’ın Gezelim-Görelim Programı var ve Tayfun’un Programından çok daha fazla seyrediliyor, NurayYılmaz’a ödenen para ayda sadece üç buçuk milyar.. Hal bu iken Tayfun’a 100 milyar peşkeş değil de nedir? İmtihandasınız Sayın Arınç!

Sabahattin ÖNKİBAR

şehid cenazelerinin görüntülerinin tv de yayınlanmasından rahatsızlık duyanlar gazze olayını iki haftadır tv den eksik etmiyorlar. şehit cenazeleri için halkın moralini bozuyorsunuz diyenler. gazze olayı moralinizi bozmuyormu? allahtan kıbrıs barış karekatını siz yapmadınız, atatürk heykellerinin yanında ikinci bir heykelimiz daha olurdu.

Bir cok sehit babasi var.
Adama gazi verenler neredeler simdi?
Cenazede hukumeti yipratmak adina sov yaptirdilar.
Simdide bak sehit babasini hapse atiyorlar diyorlar.
Birakin artik kandan,terorden beslenmeyi.
Kanunun kestigi parmak acimaz.
Ne yapacaksin babam sen cenazede sovu.
Var evladiyin acisina yan.
Bu ucubeler gazi verir,sonrada seni boyle ortada birakirlar.
ipin hem altinda,hemde ustunde oynar bunlar.

Kılıçdaroğlu ben Türk üm dedi mi alay için sormuyorum gerçekten merak ediyorum....

Bdp milletvekilleri mecliste namusları ve şerefleri üstüne yemin etmelerine rağmen her gittikleri yerde devleti tehdit etsinler, suç işlesinler bir şey yok. Akp kılını kıpırdatmıyor. Ama oğlunu kaybeden bir babanın yürekten söylediği bir feryat Akp'nin kanına dokunuyor. Duy Akp ve Tayyip duy! Sonun yaklaşıyor. Bu çifte standart götürecek seni.

utanma yok arlanma yok , hiçbir şeye saygı yok ....

bir de kalkıp bu olayı savunan insancıklar görebiliyoruz heryerde

ulan adamın oğlu olmus sen neden bahsediosun sorsan akpli musluman bunlar vicdan sahibiyiz fln dicek siyasi gorusler ugruna bi sehit babasına bile iftira atabiliyorlar tekel iscilerinede bi bakan pkklı demişti sora ozur fln diledi aynı zihniyet

Şehit babası olması başkalarına hakaret etme özgürlüğü vermez heleki başbakana .

Adamı gaza getirmişler belliki, şehit babası olmak ;oğlunun getirdiği bir vasıftır ve o vasıflara uymak için dirayetli ,fetanetli sabırlı olmak gerekir..Her şehit ailesi böyle isyan eder ona buna hakaret ederse nerde kaldı şehitlik?Madem şehit olmasını istemiyodun oğlunun askere gitmemesi için vicdani red hakkını kullansaydın.Bu vatan isyanla değil fidanla kuruldu.Birçok genç fidan toprağa düştü ama biri bile geçip isyan etmedi .Herkes yerini bilmelidir ,bütün şehitler bir vicdan krallığı uğruna canlarını vermişlerdir bunun altından bir siyaset amacı gütmek acizliktir.

Arapmşım,

Arapmışsın,

Arapmış,

Arapmışız,

Arapmışız,

Arapmışsınız,

Arapmışlar... (RTE- Rüzgarla Tutuşan Etekler)

sende saçmaladığının farkındasın ama maksat muhalefet olsun. güzel hükümetiniz kanı terörü yüceltmekten vazgeçip bitirmek için bi şeyler yapsında madem kimse beslenmesin bundan. yaptığın yoruma bak. ''Var evladiyin acisina yan'' insan biraz utanır ya

şehit babası niye gaza gelip başbakana hakaret ediyor? evladın şehit oldu guru duy! kulağına fısıldayanların gazına gelirsen işte böyle olur.. değil 12 ay bence 3 yıl ceza verillmeliydi..

Ceza verilmemesi lazım Cumhurbaşkanı devreye girmeli , belli ki acısıyla beraber onu ve oğlunu düşünmeyenlerin gazına gelmiş , Allah sabır versin ...

Şehit babası olması başkalarına hakaret etme özgürlüğü vermez heleki başbakana .

Adamı gaza getirmişler belliki, şehit babası olmak ;oğlunun getirdiği bir vasıftır ve o vasıflara uymak için dirayetli ,fetanetli sabırlı olmak gerekir..Her şehit ailesi böyle isyan eder ona buna hakaret ederse nerde kaldı şehitlik?Madem şehit olmasını istemiyodun oğlunun askere gitmemesi için vicdani red hakkını kullansaydın.Bu vatan isyanla değil fidanla kuruldu.Birçok genç fidan toprağa düştü ama biri bile geçip isyan etmedi .Herkes yerini bilmelidir ,bütün şehitler bir vicdan krallığı uğruna canlarını vermişlerdir bunun altından bir siyaset amacı gütmek acizliktir.

basbakan olmasi millete ana avrat sovme hakki veriyorda... bir siyasetci ve bu adam basbakan.. sehit cenazelerine gitmek yerine pkk li itlerin ailelerini taziyeye gidiyorsa... ustune pkk lilar icin acilim yapiyorsa... pkk lilarin adlarini cadde semt ve okullara verilmesi icin kanun cikariyorsa.. ve bunun adina acilim diyorsa... ben o adama ana avrat soverim cunku o adam artik adam deildir benim gozumde... insanliktan cikmistir.. ve herseyin en beterini hak eder.. yani sehit babasi hakarette etse baska birseyde yapsa haklidir....

basbakan olmasi millete ana avrat sovme hakki veriyorda... bir siyasetci ve bu adam basbakan.. sehit cenazelerine gitmek yerine pkk li itlerin ailelerini taziyeye gidiyorsa... ustune pkk lilar icin acilim yapiyorsa... pkk lilarin adlarini cadde semt ve okullara verilmesi icin kanun cikariyorsa.. ve bunun adina acilim diyorsa... ben o adama ana avrat soverim cunku o adam artik adam deildir benim gozumde... insanliktan cikmistir.. ve herseyin en beterini hak eder.. yani sehit babasi hakarette etse baska birseyde yapsa haklidir....

Kafan iyi mi senin hacım ne ana avrat küfretmesi?Pkk açılımı dediğin kürt açılımı,ki eğer sen kürtlerin hepsini pkk lı görüyorsan demekki senin zihniyetin baştan aşağı çürük zaten.Kimse canım yandı diye başkalarından çıkartamaz acıyı bu zamana kadar binlerce şehit verildi toprağa ve yaklaşık 30 yıldır süregelen bir iç savaş gibi gösterilmeye çalışıldı.Aslında ne iç savaş nede kürt kardeşlerimizin isyanıdır bu..Sadece Türkiye ye kastetmiştir düşmanların kaleye içerden saldırmasıdır ve bizim şehitlerimizde vatanı için canını ortaya koymuştur.Mevzu vatan ise gerisi teferruattır Başbakan için mi şehit oldunuz ki başbakana esip gürlüyonuz.
Tamam ateş düştüğü yeri yakar ama bunu abartıpta isyana teşvik etmeye gerek yok .

Kafan iyi mi senin hacım ne ana avrat küfretmesi?Pkk açılımı dediğin kürt açılımı,ki eğer sen kürtlerin hepsini pkk lı görüyorsan demekki senin zihniyetin baştan aşağı çürük zaten.Kimse canım yandı diye başkalarından çıkartamaz acıyı bu zamana kadar binlerce şehit verildi toprağa ve yaklaşık 30 yıldır süregelen bir iç savaş gibi gösterilmeye çalışıldı.Aslında ne iç savaş nede kürt kardeşlerimizin isyanıdır bu..Sadece Türkiye ye kastetmiştir düşmanların kaleye içerden saldırmasıdır ve bizim şehitlerimizde vatanı için canını ortaya koymuştur.Mevzu vatan ise gerisi teferruattır Başbakan için mi şehit oldunuz ki başbakana esip gürlüyonuz.
Tamam ateş düştüğü yeri yakar ama bunu abartıpta isyana teşvik etmeye gerek yok .

kurt acilimi? peki neden pkk lilarin adlari cadde ve sokaklaraveriliyor okullara veriliyor ? ve buna hukumet sessiz kaliyor ? ustune sehit adlari cok uzun diyip okullardan sehit adlarini sildirdiler peki neden yaptilar ? neden pkk lilarin ailelerine taziyeye gittiler ? ve neden pkk liderleri bole bole olmazsa acilim falan olmaz dedilerde.. hukumet direk o istekleri yapti ? ilginc demi ? goruyoruz pkk acilimini... sen biraz at gozlugunu cikarda sagina soluna bak... basbakan dedigin adam ciftciye vatandasa ana avrat duz giderken kabadayilik yaparken sen o basbakan denilen adami alkisliyordun saksakliyordun... sehit babasini haksiz buluyorsun.. ben senin zihniyetini cozdum merak etme sen.. asker dusmani turk dusmani oldugunu gosteriyorsun... basbakani saksakla millete sovdu hakaret etti alay etti diye.. sehit babasini hor gor hak verme.. sehit verdi diye....

Bi yürü git abicim apır sapır yorumlarla kafa ütüleme.Daha kimin ne olduğundan haberin yok habire sen öylesin sen böylesin diyebiliyosun.Senin bildiğin bi yerinde dursun yürü git kerata.

kerata? dogruyu soyleyince cark etmisin cvb veremiyorsun...senin yasin kadar benim cocugum var.. az buyu birseyler ogren sutten kesilde oyle yaz... hadi canim benim...

Kılıçdaroğlu ben Türk üm dedi mi alay için sormuyorum gerçekten merak ediyorum....

Şunu sorman zaten ve kimsenin sana cvp vermemesi aslında senin için çok üzücü bir durum olsa gerek çünkü idea ediyroum zekası olan bir insan bu soruyu sormazdı ama olay Köylü kurnazlığı yapmak isteyince (kimileride 2gram zekayla der ) konuyu başka yerlere çekmek istediğin için kimse cvp vermemiş zaten sorun direk kılıçdaroğlunu katman ne bileyim bi ahmet türk değil de veya bir Devlet bahçeli veya Numan kurtuluş değilde neden Kemal kılıçdaroğlu? :) bukadarmı çalışıyor senin kafa? :S yaratıcı ol boyle köylü kurnazlığı yapma yani kendini rezil eden seviyeni ortaya koyan sorular sorma... çünkü Develt bahçelininde Numan Kurtuluşunda Kemal Kılıçtaroğlunun Soyu Türk ten gelir... recepin soyu gürci diye söylerler hep nekdar doğrudur bilinmez. Ama senin ben aslında demek istediğini çok iyi biliyroum aslında senin amacın çok farklı Kemal kılıçdaroğlu alevi olduğu için bu soruyu soruyosun? buda aslında senin cehalatini kanıtlıyor çünkü Aleviler Türkmendir zamanında Orta asyadan gelmiştirler ve bir çoğu asilime edilmiştir bu yüzdne sivasta tokatda tuncelide Bol miktarda sünlü Türkmende yaşar zamanında onalrda aleviydi ama zorla veya maddi ve manevi baskılarla (en basit örnegi alevi köylerine ne elektrik ne su nede telefon baglarlar nufusu nekdar olursa olsun) asilime edilmişlerdir...yani sonuç oalrak Aleviler Türkmen soyundan gelirler ve yüzyılalrdır Anadoluda yaşarlar ne ordan burdan devşirmedir nede göç etmiştir hatta biraz tarihin arka odası programını takip edenler bilir Karadeniz bölgesinin islama geçmesinde Aleviler büyük rol oynamıştır tabi sen şimdi tarihin arka odası ne falan filan da dersin :redface::redface: herneyse Türkiyede en son Türklüğü sorgulanacak kişilerden birsidir Kemal Kılıçdaroğlu... Nasısıl durduk yere Devlet bahçeli veya numan Kurtuluş veya bir başka parti lideri ben Türküm demiyorsa çünkü bunu demiyorsa çünkü kimsenin şüphesi yoktur soyları türktür aynı şekilde Kemal kılıçdaroğlunun demesine gerek yoktur soyu gürcülerden bulgarlardan araplardan gelenler söylesin.

şehit babası niye gaza gelip başbakana hakaret ediyor? evladın şehit oldu guru duy! kulağına fısıldayanların gazına gelirsen işte böyle olur.. değil 12 ay bence 3 yıl ceza verillmeliydi..

Sayın Öcalan'a Ne Kadar Ceza Verilmeliydi PEki ????

Canın Gitsin Bakalım... Sen Neler Diyeceksin..:goz:

Şunu sorman zaten ve kimsenin sana cvp vermemesi aslında senin için çok üzücü bir durum olsa gerek çünkü idea ediyroum zekası olan bir insan bu soruyu sormazdı ama olay Köylü kurnazlığı yapmak isteyince (kimileride 2gram zekayla der ) konuyu başka yerlere çekmek istediğin için kimse cvp vermemiş zaten sorun direk kılıçdaroğlunu katman ne bileyim bi ahmet türk değil de veya bir Devlet bahçeli veya Numan kurtuluş değilde neden Kemal kılıçdaroğlu? :) bukadarmı çalışıyor senin kafa? :S yaratıcı ol boyle köylü kurnazlığı yapma yani kendini rezil eden seviyeni ortaya koyan sorular sorma... çünkü Develt bahçelininde Numan Kurtuluşunda Kemal Kılıçtaroğlunun Soyu Türk ten gelir... recepin soyu gürci diye söylerler hep nekdar doğrudur bilinmez. Ama senin ben aslında demek istediğini çok iyi biliyroum aslında senin amacın çok farklı Kemal kılıçdaroğlu alevi olduğu için bu soruyu soruyosun? buda aslında senin cehalatini kanıtlıyor çünkü Aleviler Türkmendir zamanında Orta asyadan gelmiştirler ve bir çoğu asilime edilmiştir bu yüzdne sivasta tokatda tuncelide Bol miktarda sünlü Türkmende yaşar zamanında onalrda aleviydi ama zorla veya maddi ve manevi baskılarla (en basit örnegi alevi köylerine ne elektrik ne su nede telefon baglarlar nufusu nekdar olursa olsun) asilime edilmişlerdir...yani sonuç oalrak Aleviler Türkmen soyundan gelirler ve yüzyılalrdır Anadoluda yaşarlar ne ordan burdan devşirmedir nede göç etmiştir hatta biraz tarihin arka odası programını takip edenler bilir Karadeniz bölgesinin islama geçmesinde Aleviler büyük rol oynamıştır tabi sen şimdi tarihin arka odası ne falan filan da dersin :redface::redface: herneyse Türkiyede en son Türklüğü sorgulanacak kişilerden birsidir Kemal Kılıçdaroğlu... Nasısıl durduk yere Devlet bahçeli veya numan Kurtuluş veya bir başka parti lideri ben Türküm demiyorsa çünkü bunu demiyorsa çünkü kimsenin şüphesi yoktur soyları türktür aynı şekilde Kemal kılıçdaroğlunun demesine gerek yoktur soyu gürcülerden bulgarlardan araplardan gelenler söylesin.

Arkadaş alınma ama sen neden bütün yorumlarında karşıt görüşteki birine hep akıl ve zeka konusunda aşağılamak için gayret içindesin..Bu konuda bi eziklik mi var nedir bilelim yani bizde ona göre yorum yazarız fazla dokundurmayız .Farkettim yani bütün yorumlarında karşındakilere hep akılsız ,zeka yoksunu ,kuş beyinli, 2 gram aklı var vs vs diyorsun..Bu şekilde bişeyleri anlatmaktan çok kendi vasıflarını sergilemiş oluyorsun.Nerdeyse ben seni gerizekalı olarak algılamaya başlıcam artık gerçekten yani bu konuda çok ciddi endişe duymaya başladım senin akıl sağlığından.

Geri