Mayhoş
mayhoş
Eğer Fırın kullanmak istemiyorsanız ve pratik yemesi zevkLi bir pasta istiyorsanız işte tarifi 
MalzemeLer:1 ad MuzLu puding
1 Ad. çikolata sosu
5 Ad. haLLey
1,5 lt.süt
süslemek için arzu ettiğiniz meyve veya şekerlemeler
(ßen bonibon ve hindistan cevizi kullandım.)
Yapılışı :Muzlu pudingi arkasında yazan tarifi uygulayarak pişiriyorsunuz.kıvamına gelince ateşten alıp hafif suyla ıslattıgınız borcama bir kısmını döküyorsunuz.halleyLeri üzerine yerleştiriyorsunuz.Kalan Pudingi bisküvilerin üzerine döküyorsunuz.
ßaşka bir tencere alıp 2,5 su bardagı sütü içine boşaltıyorsunuz.Çikolata sosunu ilave edip karıştırarak koyulaşıncaya kadar karıştırıyorsunuz.Koyulaşınca Pudingin üzerine döküyor spatula yardımı ile her yere gelecek şekilde eşit olarak dagıtıyorsunuz.. biraz soguduktan sonra istediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz.
ßen çok begendim hem kolay hem lezzetLi.
alıntı.
Birde Krem santili tarifi var arasanız bulursunuz ama bunun yemesi daha zevkLi daha çıtır çıtır.
Afiyet oLsun

MalzemeLer:1 ad MuzLu puding
1 Ad. çikolata sosu
5 Ad. haLLey
1,5 lt.süt
süslemek için arzu ettiğiniz meyve veya şekerlemeler
(ßen bonibon ve hindistan cevizi kullandım.)
Yapılışı :Muzlu pudingi arkasında yazan tarifi uygulayarak pişiriyorsunuz.kıvamına gelince ateşten alıp hafif suyla ıslattıgınız borcama bir kısmını döküyorsunuz.halleyLeri üzerine yerleştiriyorsunuz.Kalan Pudingi bisküvilerin üzerine döküyorsunuz.
ßaşka bir tencere alıp 2,5 su bardagı sütü içine boşaltıyorsunuz.Çikolata sosunu ilave edip karıştırarak koyulaşıncaya kadar karıştırıyorsunuz.Koyulaşınca Pudingin üzerine döküyor spatula yardımı ile her yere gelecek şekilde eşit olarak dagıtıyorsunuz.. biraz soguduktan sonra istediğiniz gibi süsleyip servis edebilirsiniz.
ßen çok begendim hem kolay hem lezzetLi.
alıntı.
Birde Krem santili tarifi var arasanız bulursunuz ama bunun yemesi daha zevkLi daha çıtır çıtır.
Afiyet oLsun