Hala Buradayım.

tigin_alporu

New member
Reaction score
0
Tekrar ediyorum arkadaşlar.Ben Dark'ında dediği gibi sitenin kanemicilerinden değilim.Biz sorunumuzu hallettik (her ne şekilde olursa olsun).

Ayrılmayı düşündüm ama kendi doğrularıma uymadığı için ayrılmadım sitemden.O sinirle o mesajı attım ancak sonradan giripte bakmadım bile.Ve bazılarınız gibi tükürdüğümüde yalamadım.Çıkıp erkek gibi söyledim ben attım o mesajı diye her neyse.Beni kötü bilen kötü bilsin mesajlarıma ve paylaşımlarıma cevap yazmasın teşekkür etmesin bana.

Ben hep buradayım.Her zaman daha iyi paylaşımlar için eğer bildiğim şeyi sizle paylaşabiliyorsam veya sizden birşeyler alabiliyorsam her zaman daha iyisi olacak.

Wildwolf orda belirttim zaten ingilizcem çok iyi değil diye birde o sinirle yanlış yazmışım hatta sizi anlayabilirim yerine anlayamam yazmışım .Herneyse sen yarılmana devam et... ;)

Ha bu arada siteye geri döndükten sonra zaten ben kendi elimle siteyi webhack bölümünde sizlere yardımcı olması amacıyla açıkladım oraya yazabilirdiniz derdinizi...

http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=8230

Ayrıca o mesajın yayınlanma tarihi

Posted by tiginalporu on Aug 13, 2005 - 09:57 AM

Tam 6 gün önce.Dolayısıyla 6 günde bir çok problem çözüldü.

Tekrar ediyorum beni kötü bilen kötü bilsin ne ben size cevap yazayım nede siz bana...

ne diyelim tekrar aramıza hoşgeldin seni burda görmek güsel oldu..

buarada o yaptığında ufak bi reklam oldu belki lamerler gelir bizden bişeyler öğrenir ;)

"Ayrılmayı düşündüm ama kendi doğrularıma uymadığı için ayrılmadım sitemden"

su sozunle yaptıgın çok çelişiyor.. sitem dediğin yeri biranda satabiliyorsun ilginç... Neyse uzatmaya da gerek yok aslında daha sağlam bı yere verseydın keske bel bagladıgın kişiler Caecus yada Sentry ile adult site pass kırmaktan baska bişey yapamazlar :)

O mesajı yazdıktan sonra çoktan unutmuştum ben dark burada açılan konudan dolayı gidip ikinci sefer bakma fırsatım oldu.Baktığımdada resmen güldüm kendime İngilizceyi bile adam akıllı yazamamışım diye.Her neyse chamferinde dediği gibi en azından reklam yapmış olduk. Ama bazıları hakkında fikrimi değiştirmemin kötü sonuçlar doğurduğu kanaatindeyim. Uzatmıyorum daha fazla beni beğenmeyenler diğer mesajlarıma baksın.Adultta dolanıpta vatan millet sakarya veya aile,kardeşlik,dost kavramlarını konuşmak aynı hesaba gelmiyor.

ne olaylar oldu yaw neyse bunuda atlattıkya
:)

her ne olursa olsun kendi yanlışını kabul ettikten ve site yöneticileri seni kabul ettikten sonra bize düşende Aramıza tekrar hoş geldin demek.Aramıza Tekrar hoş geldin arkadaş

Geri