Halıyı yediler, Kelime-i Tevhit'e dokunmadılar

klavuz13

Banned
Reaction score
0
Bizi yaratan ne derse o, 'O' ne derse o. Gerisi la
Halıyı yediler, Kelime-i Tevhit'e dokunmadılar

guve-kuran3.jpg

Şanlıurfa'da, yıkılan H. Mehmet Özlek Camii'nin deposunda bulunan ve üzerinde Kelime-i Tevhit yazısı yazan halıyı yiyen güvelerin, Arapça harflere dokunmaması görenleri hayrete düşürdü.
Adıyaman'ın Samsat ilçesinde geçtiğimiz Ramazan ayında meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin etkisi ile kullanılamaz hale gelen H. Mehmet Özlek Camii, tekbirler eşliğinde yıkılmıştı. Cami İmamı Hasan Çatlı'nın depoda bulduğu ve üzerinde Kelime-i Tevhit yazan el yapımı halının güveler tarafından yenilirken, Kelime-i Tevhit'in harflerine ve Arapça işaretlere dokunmaması görenleri şaşırttı.
El yapımı halı üzerindeki Arapça harfler ile işaretlere dokunmayan güvelerin, Allah'a olan saygısı cemaati de şaşırttı. Olayı öğrenen cami cemaati halıyı görmek için Özlek Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne akın etti. Halıyı inceleyen vatandaşlar, olayı Allah'ın bir lütfü olarak değerlendirdi.
Cami İmamı Hasan Çatlı, halıyı bulduğunda üzerindeki yazıya dokunulmadığını görünce şok geçirdiğini söyledi.

guve-kuran.jpg

Yazıdaki cezm ve benzeri işaretlere bile dokunulmadığını anlatan imam Çatlı, "Camimiz yıkıldıktan sonra belki de Cenab-I Allah bize bu güzelliği gösterecek ki; bu tabloyu derneğimiz kurulduktan sonra şuanda bulunduğumuz dernek odasını temizlerken çerçevenin içerisinde bulunan bu tabloyu buldum. Tabi ilk gördüğüm anda 3-5 dakikalık bir şok yaşadım. Çünkü, küçücük hayvanların ne yaptıkları zaten tabloda bellidir" dedi.
Olayı duyan vatandaşların tabloya yoğun ilgi gösterdiklerini ve görmek için geldiklerini ifade eden Çatlı, "Ondan sonra bu tabloyu aldım, sakladım. Ancak cemaatimizden, halktan duyan insanlar hep gelip görmek istediler. Biz infiale sebep olmamak için, yani çok olağanüstü bir şey olmadığını göstermek için bunu şimdiye kadar saklıyorduk. Halkımız bunu görsünler, Cenab-ı Allah'ın büyüklüğünü bilsinler diye. Artık herkes yorumunu kendisine yapsın" diye konuştu.Geçtiğimiz Ramazan ayında Adıyaman'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin etkisi ile kullanılamaz hale gelen camide, cemaat teravih namazlarını cami bahçesinde korku içerisinde kılmıştı. Ardından ibadete kapatılan cami daha sonra yıkılmıştı.
İHA

guve-kuran5.jpg

kaynak

Gökten inen dogma diyorlar işte buna ..

Ne yazık ne yazık ...

O ufak hayvanlar bile biliyor neyin ne olduğunu ...

Teşekkürler arkadaşım

halının beyaz alanlarını yemişler yazılar beyaz olsaydı halı kahverengi olsaydı her halde beyaz olan yazıları yerlerdi o zaman gene mucize diye çıkartırlardı piyasaya.

halı için teknik olarak şunu söylemek yanlış olmaz halıdaki yazılar kimyasal boyalarla renklendirilmiş olmasından dolayı güveler yazılara dokunmamış.

ELbette Herşeyin Bir AçıkLaması Vardır.Zaten Hak TeaLa'nın VarLığını İspat İçin Bu Tür OLaylara İhtiyacı Yoktur.Ama Onun Hikmetinden SuaL OLunmaz.Gören Göz ve Düşünen insan İçin DeLiLe İhtiyac Yoktur.

halının beyaz alanlarını yemişler yazılar beyaz olsaydı halı kahverengi olsaydı her halde beyaz olan yazıları yerlerdi o zaman gene mucize diye çıkartırlardı piyasaya.

halı için teknik olarak şunu söylemek yanlış olmaz halıdaki yazılar kimyasal boyalarla renklendirilmiş olmasından dolayı güveler yazılara dokunmamış.

GÖNÜL GÖZÜ KAPALI OLANA DÜNYALARIDA GÖSTERSEN KAR ETMEZ..

ısLah oLman diLeğiyLe..

Arkadaşlar Dünya'da herşey şüphesiz Allah tarafındandır yağmurun yağmasının bile bilimsel açıklaması vardır yani tüm doğa olaylarının herşeyin bir bilimsel açıklaması vardır.Allah bu tür olaylara bizi imtihan etmek için bilimsel bir açıklama koymuştur.Kamer arkadaşımızın dediği gibi kalp gözü kapalı olana dünya'yı anlat yine bir şey anlamaz bi kulağından girer diğerinden çıkar...
Bilmiyorum aramızda Ateist olanlar bile vardır onlara şunu diyorum Kucağınıza tüm harfleri alın şöyle bir asfalta serpiştirin bakın bakalım oradan bir gazete çıkacakmı.Ateistler ve Darvinler bunu desteklemeye çalışıyorlar işte böyle bir şey olması imkansız Sadece Allah isterse olur Eğer aklında soru işareti olan Ateist arkadaşımız varsa google ye Harun Yahya yazsın aklındaki tüm sorulara cevap bulacaktır...

olayın iki yönününü de göremedikçe tamam olamayız.
Allahın hikmeti o harflerin o boya ile boyanmasında.

Geri