Haksizlikla MÜcadele

metehan21

New member
Reaction score
0
Yerel YÖnetİm Olan Beledİyelerİn Hatalarindan Bahsetmak İstedİm, Yakinlarimda Olan Ve TanidiĞim İnsanlarin Mahrum Olduklari Bİr Olay Hakkinda Yaziyorum,ŞÖylekİ İzmİr/ÇİĞlİ 'de YaŞananlar ÇİĞlİ Yerlİ Halki OturduĞu Arazİler İÇİn Bedel VermİŞ Tapusu Olan Vergİ Veren VatandaŞlarimizdir Ama ÇİĞlİ Yerlİ Halkimiza Öyle Yada BÖyle KomŞu OlmuŞ Arazİ Hirsizlari Gecekondu Sahİplerİ Devlet Arazİsİnİ ParsellemİŞ 4,3,2 Katli Evler YapmiŞ Arazİ Sahİbİ OlmuŞlardir Bu Nasil Adalet Bu Nasil Hak Bu KaÇak Yapilara Su,elektrİk,yol Nasil Olurda Devletİn Yerel YÖnetİmİ Olan Beledİyeler Tarafindan Temİn Edİlİyor Hazmedemİyorum ArkadaŞlar Sİzler Ne DÜŞÜnÜyorsunuz Hak Hukuk Adalet Varsa Ya Bu Arazİ Hirsizlari Devlet Arazİsİnden Tahlİye Edİlİr Yada Yerlİ Halkimiza Devlet Arazİsİnden Pay Verİlİr Dİye DÜŞÜnÜyorum Sİzde YaŞadiĞiniz Yerdekİ Bu Konuyu AraŞtirip GereĞİnİ Yapiniz ArkadaŞlarim Ve De Bana Bu Konuda Yardimci Olunuz TeŞekkÜrler Saygilarimla

nisan ayından beri üyesin ve ilk mesajın. ilginç.

bu konu yıllardır büyük şehirlerin başının belası zaten. yeni bir konu değil. ve arkadaş devlet arazisinden sana pay verileceğine dair bir umudun varsa unut derim, kimse sana kalkıp da devlet arazisinden mal vermez.

o kaçak yapılara gelince; sonları ya yıkım ekipleriyle karşılaşmak olur, ya da seçim döneminde (ne yazık ki) tapulandırılır

Geri