Hakkari'den 1 şehit haberi daha

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde operasyona giden askeri aracın kaza yapması sonucu 1 er şehit oldu. Şehit erin cenazesi yarınki tören sonrası memleketine gönderilecek..

Çukurca ilçesi yakınlarındaki Işıklı mevkisinde operasyona giden askeri araç kaza yaptı. Kazada, araçtaki jandarma komando er Hüseyin Çeken şehit oldu.

Şehit er Çeken için Şırnak'ın Cizre İlçe Jandarma Komutanlığı'nda yarın cenaze töreni düzenleneceği bildirildi. Törenin ardından Çeken'in cenazesinin Cizre mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

AA

Hergün ßu $ehit haßerLeriyLe içimiz kan ağLıyor anaLar ağLıyor...
Allah ßeLaLarını wersin...

~GeßZe'Li~' Alıntı:
Hergün ßu $ehit haßerLeriyLe içimiz kan ağLıyor anaLar ağLıyor...
Allah ßeLaLarını wersin...
haklısın kardeşim ama ben de kime kızacagımı şaşırdım nereye gidiyoruz diye sormaya başaladım o kadar asker sınırda niye bekliyor kime ne gösterisi yapıyorlar anlamıyorum hergun ama hergun asklkerle oluyor millet neleri tartısıyor hangi dger hangi mevki makan bi askerin canından degerli anlamak zor....

kuzay' Alıntı:
haklısın kardeşim ama ben de kime kızacagımı şaşırdım nereye gidiyoruz diye sormaya başaladım o kadar asker sınırda niye bekliyor kime ne gösterisi yapıyorlar anlamıyorum hergun ama hergun asklkerle oluyor millet neleri tartısıyor hangi dger hangi mevki makan bi askerin canından degerli anlamak zor....
ßu hükümeti seçenLer diğerLerine de katLanmaLı ...

kardesimde orda...

Aktuğ' Alıntı:
kardesimde orda...
En kısa zamanda en iyi $ekiLde aranıza dönmesi diLeiyLe...
Taßii ki diğer askerLerin de kawu$ması diLeiyLe..

Allah Yardimcisi Olsun
Allah tüm askerlerimize yardimci olsun
Allah Yollunda Savasan Herkeze

-----------------------
Mekani Cennet Olsun
-----------------------

Cennet Sehitleri Bekleye Dursun ALLAH Icin Akmayan Kanlara Yazik

Geri