Hakikatten beni....

PirAdam

Ayın Üyesi
Reaction score
0
Nasıl bilirsiniz...birden kendimi ölmüş gibi hissettim..(töbe töbe)...:smile:

Başına gelen olayları kader deyip geçiştirmeyen,olgun,ruha hitap edebilen,hayata yön vermesini bilen ellerden :)

Olgun, oturaklı yorumlar yazabilen, olaylara çeşitli yönleriyle bakabilen birisi.

herkes iLe iyi geçinen,oLgun,güzeL karakter sahibi biri

Yaşının verdiği olgunluğu asla kimseyi küçümsemeyen, nerde ne konuşacağını bilen. Bilge kişi.

Osmanlı Padişahı Görüyorum =)
Hal ve Hareketleri İle Örnek Alacağımız Büyüğümüz,
Yaş İtibarı İle Hayat Tecrübesi Yüksek Olan Bundan Dolayı Artık İnsan Sarrafı Olmuş Biri,
Ölüm Hak Ama Allah Uzun Ve Hayırlı Ömür Versin Abi =)

Olgun nerde ne söylemesi gerektiğini bilen insanlarla geçinmeyi bilen bir kişi

en olgun üyelerimizdensin..yaşının verdiği olgunluğu ve birikimi yazdıklarına çok iyi yansıtıyor ve bu işi mütevazı bir şekilde yapıyorsun..kısa zamanda bu kadar çok sevilmen de bunun sonucu..

oLqun..neyi nerde soyLegecegini biLen biri :smile:

örnek alınacak birisi ve taktır ettiğim abilerimden biri

Olgun ve Çalışkan...

Kısacık bir zamanda kendini herkese sevdıren , olgun, samimi,anlayıslı,içten,sıcacık kişilik....
Herkese ayırt etmeden düşünmeden yüreğini açan , herkese iyi diyen , iyi görmek isteyen yada iyi gören mükemmel bir yüreğe sahip nadir ınsanlardan....Güzel yorumcu...bilge...
Onla sohbet etmek ayrı bir keyif ...

hayatı yaşamış görmüş derler ya o cinsten.ama boş yaşamamış dersler ve tecrübeler biriktirerek bunuda olgunluğu ve beyefendiliğine taşımış mütevazi kişilik.ayrıca gördüğüm çocukla çocuk ihtiyarla ihtiyar olabilen bir yapısıda var

Görmüş Geçirmiş Tecrübeli iyi birisin Pir Amca :)

Foruma iLk geLdiğinde forumda yazdıkLarından doLayı seni farkLı anLamıştım fakat zamanLa daha iyi tanıdım..

Hayattan tecrübeLi,konuşmaLarı ders verici niteLikte oLan iyi birisisin..

Dediğim gibi umarım iLerde yönetimde oLursun..: )

Tek kusurun .
Sigara içiyor olman :)

sevimli, sevdigim, saygılı 1 kişi..

Geri