Hakem + Rytas: 87 F.Bahçe Ülker: ..... (içerde)

<<< EROSS >>>

New member
Reaction score
0

Hakem + Rytas: 87 F.Bahçe Ülker: 84

2zfu9mq.jpg

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi 2. tur (E) Grubu'ndaki 5. hafta maçında deplasmanda Litvanya'nın Lietuvos Rytas takımıyla karşı karşıya geldi. Lietuvos Rytas 87-84 kazandı. Mücadelede baştan sona üstün oynayan F.Bahçe Ülker son dakikalarda yaptığı basit hatalar ve hakemin son saniyelerde verdiği inanılmaz kararlar sonucu işi bir sonraki maça bıraktı. Sarı lacivertli ekip bu zorlu deplasmandan galip ayrılması durumunda, TOP 16'da son hafta maçları öncesi çeyrek finale gitmeyi garantileyecekti. Rytas ile oynanan ilk maçı 95-91 kazanan ve 4 sayı farkla kazanırken, Litvanya'da 3 farklı yenilgi yaşayarak bir nebze de olsa avantajı elinde tutan F.Bahçe Ülker bir sonraki maçında Tau Ceremica'yı Abdi İpekçi'de mağlup ederse çeyrek final biletini almış olacak...
12.03.2008

Kaynak : Sporx.com

Maçı izledim yemin edıyorum katletti hakem bızı bırazda tanjeviç de salak oynattı takımı derken gum dıye gıttık ...ne pozısyonları degerlendıremedı yoksa takım cok kotu oynadı..

bundan bir önceki macta da bariz hakem hatası yapılmıstı son saniyede..yorumcular artık değişmez derken 1saat sonra karar değişmiş sanırım.kapatmıstım kanalı bilmiyorum ne oldugunu..tanyevic fenerbahceye yakısmıyor bence.efes rusyayı şampiyon yaparak büyük bir başarıya imza atan teknik adamı takımın basına gecirdi..bizimkilerse sinek avlayan bir adamı..bu feldkampın gs takımını istenilen kapasitede oynatamamasına benziyor takımı..

Geri