Hakem Hakkında Yorum Yapmak İstemiyorum Ama..

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
maç sonlarında sevgili yönetici, teknik direktör ve futbolcu arkadaşlar hakeme veryansın ederken genelde lafa böyle başlarlar.. ama cümlenin sonu genelde şu şekillerde bitebilir..

hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum ama..
ben böle hakemin anuna koyim.. :)

aşık oldum ipneye :) auahauh.

çok rüküştü siyahın modası geçti kardeşim.. hem ne o şort ? plajdamısın eşşoleşşek :)

kesinlikle ipne değil arkadaş sulandım vermedi 40 bin kişi yalan söyledi maçta :)

yapmazsam çatlıycam sayın seyirciler bu hakem olacak g.t karısını aldatıyormuş.. kızı yaşında genclerle takılıyormuş alemlere akıyormuş.. yaa yaa :) ahahah.

hakemde yorum yapılmayacak gibi diilki kardeşim adam tepeden tırnağa yorum sırf hakem için izledim maçı valla :)

yorumun allahını yaparım hani sadece hakem için değil karşıma kim çıksa tanımam hakemden başlar hekimde bitiririm anadınmı :)

hakem hakkında yorum yapmak istiyorum ama
bunu düdüğünü bi alıymda ondan sonra... aahah

hakem hakkında yorum istiyorum ama
maçı kaçırdım ki zaten .. :)

hakem hakkında yorum yapmak istiyorum ama
bi elime düşsün bak ne yorumlar yaparım ben sana :)

Deecay Yorumu :

hakem hakkında yorum yapmak istemiyorum ama hakem onun hakkında yorum yapmamı çok istiyor şu durumda kendi isteklerimle hakemin istekleri arasında yaşamış olduğum gelgitlere geçici bir süre travmatalojik bir durum yaşayıp kapsama alanı dışına çıkmakla beraber insanoğlunun neden başka insanların isteklerine kendi istklerinden daha çok önem verdiğini düşünerek "noluyo lan hakemde kim ben istemiyorum onun hakkında yorum yapmak" diyen bir içses eşliğinde kendimi ayna karşısında eblek eblek kendime bakarken bulduğumda acı acı çalan telefon sesiyle irkilip ekranda yazan "babam" yazısına aldırmaksızın "geyiqte bir nevi köşe yazarıyız ama köle değiliz ben kendi isteklerim doğrultusunda yazılar yazmalıyım" düşüncesine kapılıp aramayı reddederek özgürlüğe adım atmış olmanın bilinciyle elime kağıt kalemi alarak hakem hakkında yorum yapmam gereken köşeme yerleştirmek üzere futbol sahalarında kullanılan çimlerin koalaların dolaşım sistemleri üzerine olan etkilerini yazmaya koyulduğumda bunun o köşedeki son yazım olduğunu bilmeden derin araştırmalar eşliğinde bilimsel bir makale çıkarmış olmanın keyfini yaşarken ertesi gün bilimin para etmediğini anlamamı sağlayacak bir evden atılma operasyonunun kurbanı oldum..

Sonuç: bir hakem bin koaladan önemlidir..

Geri