Hakediş

mahsuni2 kardeş çok tşk. program için.Programı yaklaşık maliyet ve hakediş şeklinde oluşturmuş olsaydınız mükemmel olacaktı.Yaklaşık maliyeti oluşturmak için birim fiyatların oluşması gerekli analizleri gibi fiyatlandırmalarıda yapabilseydik çok güzel olurdu.Yinede emeğine sağlık.böyle bir çalışmanız varmı diye soracaktım.

Sayın fırtına1
1-Yaklaşık maliyet cetveli ile Birim fiyat cetveli aynı şeyleri ifade eder. Sadece adı değişir.
(Birim fiyat cetvelini programda yazdırabilirsiniz.)
2-Ticari bir faaliyet göstermediğimden dolayı her yıl için birim fiyatları girmem mümkün değil. (zaten birim fiyatlar zamanla kalkacaktır.)
Bu nedenle analizi programa eklemedim.

Tebrikler... Herhangi bir kısıt var mı? Baktım yok gibiydi.. Bir de tek tuşla tüm hakediş raporunu sırayla almak mümkün olsa daha iyi olur gibi geldi bana... Tşk.

Sayın lotomax,
Herhangi bir kısıtlama yok.

İyi günlerde kullanın.

bir de yeni versiyonları check edebileceğimiz bi adresiniz olsaydı ii olurdu mesela benim site gibi blog bile olur

mahsuni2 kardeşim sağol program için

linkde problem var. lütfen bakınız. tşk.

TEKRAR DENEYİNCE OLDU. teşekkür ediyorum.
Bir inceleyip, yazarım. Eğer excelde ki metraj sayfalarını kullunabilirsek iyi olur. Sonra yazarım.

file delet diyor
ilgilenebilirmisiniz

Sn Mahsuni Bey Güncelleme lütfen

Sn. Mahsuni Bey
Link sizin tarafınızdan silinmiş.:saskinTekrar günceller misiniz?
Tşk.

emeğin için teşekkürler. Keşif, yaklaşıkmaliyet, ile yakından ilgilenen biri olarak bi inceleyip fikrimi sölerim. Tekrar emeğin için teşekkürler.

Programı Indiriyorum, şimdiden Teşekkürler

Aradaşım bir tek ben indiremedim herhalde Free den sonra alttaki süpriz oluyor temiz bir kopya yükle yada bilgisayarını temizle çünkü ben müh. olarak10 yıldır hakedişlerle uğraşyorum

1592.jpg

emeğin için teşekkürler. Keşif, yaklaşıkmaliyet, ile yakından ilgilenen biri olarak bi inceleyip fikrimi sölerim. Tekrar emeğin için teşekkürler.

Öncelikle Konu burada diye buraya yazdım

Liman usta bende Keşif Yaklaşık maliyet öğrenmek istiyorum.Bu konuda bana ne önerebilirsin?ktap vb.gibi

Geri