PePeSanceS
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Beşiktaş, Hakan Arıkan ile 3 yıllık yeni mukavele imzalamak için anlaşmaya vardı..
Beşiktaş ile bu sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hakan Arıkan, Siyah Beyazlı kulüp ile bir süredir yeni mukavele imzalama konusunda görüşmelerini sürdürüyordu. Ancak Beşiktaş yönetimi ile anlaşamayan Hakan, başta Galatasaray olmak üzere kendisine teklifte bulunan bazı kulüpler ile temasa geçmişti.
Bugün Hakan Arıkan ile son kez görüşen Beşiktaş yönetimi, genç kaleci ile anlaşmaya vardı. Siyah Beyazlı takımın Hakan ile üç yıllık sözleşme imzalacayacağı öğrenildi.
Beşiktaş`ın başarılı kalecisi Hakan Arıkan 3 Yıllık sözleşme yenilemesinin ardından 1903Radyo`ya konuştu.
Erdem Ulus`un Gündem programına bağlanan Arıkan;
`` Beşiktaş camiasına hayırlı olsun.Benim gönlümde her zaman Beşiktaş vardı.Camiam da kalmam beni çok onurlandırdı.Taraftarlarımıza ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Galatasaray ile görüşmelerimiz olmuştu ama ben Beşiktaş`da kalmak istiyordum.Menajerim yurt dşındaydı Türkiye`ye döndüğünde görüşüldü ve bende Beşiktaş`a ile 3 yıllık imza attım.Şükürler olsun ki ailem gibi olan Beşiktaş`ımda kaldım.Benim oynamam yada Rüştü abinin oynaması benim için farketmez önemli olan Beşiktaş`ın başarısı.`` diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©