Hakan Şükür'e Bakanlık Teklifi!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Hakan Şükür: "AKP ile başka birkaç parti Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olmamı teklif etti."

hakan1509000.jpg

Siyasete gireceği iddia edilen Galatasaraylı Hakan Şükür, "AKP ile başka birkaç parti Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olmamı teklif etti. Ama bu önerileri saygılı bir şekilde geri çevirdim" dedi..

Sezon sonunda futbolu bırakıp bırakmayacağı ya da kariyerine Galatasaray'da devam edip etmeyeceği merak konusu olan Hakan Şükür, bazı siyasilerin kendisine Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olması yönünde teklifte bulunduğunu açıkladı. İktidarda bulunan AKP ile flört ettiği kulislerde yüksek sesle konuşulan Hakan Şükür, "Milletvekili olmam yönünde teklifler aldım. AKP dışında birkaç parti daha bana Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olmamı önerdi. Ancak bu teklifleri, saygılı bir şekilde teşekkür ederek geri çevirdim. Zaten ben Milli Takım'da görev yapıyorum" dedi.

"BAŞBAKAN BENİ ÜZDÜ!"
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un herkesle samimi ve sıcak bir insan olduğunun altını çizen Galatasaraylı futbolcu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Fenerbahçe zor şampiyon oldu" sözüne verdiği "Bu federasyonla başka ne olabilir ki?" karşılığına ise üzüldüğünü dile getirdi. Hakan, "Başbakan Erdoğan'ın bu açıklamasına üzüldüm. O konumdaki birisinin böyle bir şey söylememesi lazım" şeklinde konuştu. Futbol oynamaya devam edeceğini kesin bir dille belirten milli futbolcu, "Önümüzdeki sezon da futbol oynayacağım. Bu konudaki kararım kesin. Çünkü kendimi iyi hissediyorum. Zaten Galatasaray ile bir yıllık daha kontratım var. Ayrıca bana kimse 'Futbolu bırak' diyemez. Eğer kulübüm bana bırakmamı söylerse de Erik Gerets gibi 'O zaman 1 sene tatil yaparım' cevabını veririm. Şaka bir yana kulübümde istenmiyorsam Galatasaray'dan ayrılırım. Türkiye'de de başka bir takımda oynamam" ifadesini kullandı.

"KADIKÖY'DE DAYAK YEDİK"
Ricardinho'ya saldıran Aurelio'ya verilen cezanın az olduğunu kaydeden Hakan, "Cezaların az olduğunu gören diğer futbolcular da koridorlarda başkalarını döver. Biz de Kadıköy'de çirkin olaylar yaşıyoruz. Güvenlik görevlileri Hasan Şaş'ı dövdü. Sami Yen'de yaşananları tasvip etmiyoruz ama Kadıköy'ü de görmek lazım" diye konuştu.

Sabah

Bi bakan Olmadık sen kaldıydın Hakan :D
Ama ben sevmem feLanda kisiligi iyi bir insan Simdiki bakan lardan neyi eksik OLabilir....

iyi bari bakan olsunda milli takımdan elini ayağını çekmiş olur

Bence Galatasaray'da Oynasın Başka Birşey Yapmasın. Bana En Faydalısı Bu... :D

bakan olacak ha :)
baksın bakalım devlette herkes sadece bakıyor o da baksın :)

herkes hakana bısı dıoda bence akp sasırmıs iyice:D:D:Dmantıklı adam teklıf etmez bole bısı...

Realistanbul adlı kullanıcının herkese teşekkür etmekteki amacı ne acaba?????

Ben kabineyi açıklıyorum

başbakan:Tuncay şanlı (adam konusmasını biliyor)
dışişleri bakanı:Kejman (adam su sıralar habire fenere oyuncu öneriyor.Hepside sırp :)
içişleri bakanı: Ümit özat ( futbolunu bilmem ama iyi kaptanlık yaptı)
Adalet bakanı: Selçuk dereli (Ülke buna kaldıysa yandı )
Milli savunma bakanı:Hasan şaş (Ülke savunmasında önemli katkıları olur sahada ki gibi yaparsa amerikalı, rus farketmez sıkıysa gelsinler :)
milli eğitim bakanı:Appiah (Çocuklarımız artık Türkçe'yi ondan öğrenecek)
Enerji bakanı: Tuncay yada Sabri (ikiside enerji dolu çocuklar)
maliye bakanı:Alex de souza ( Adam sıkı pazarlık yapıyor )
Avrupa birliğinden sorumlu bakan: Van hoijdonk (valla çok iyi yapar işini )
Kültür bakanı:Tigana ( Zira çeşitli kültürlerle tanışmamıza vesile oldu)
Turizm bakanı: Zico ( maçı turist gibi seyrediyor)

Bu kabine Türkiye' de çok iş yapar demi :))))

Geri