Hakan Şükür: Gülen'e yaşatılanlar ona bakış açımı daha da sevgi dolu hale getiriyor

iyi de koçum sen benim tüm yazıma alıntı yapmışsın.nerden bilebilirdim ki senin sadece o cümleme atfen konuştuğunu ?ben senin fetocan biri olduğunu zannederekten alıntı yapıp konuştum ha değilsen değilsindir.

hocam ata mata nereye getirdin konuyu,olay fetocanlar,bende o konu hakkında yorum yaptım.

sen atayı istediğin şekilde tanımla tamam ?

madem fetocanları hiç sevmiyon ama niye antifetocanların yazılarına alıntı yapıp bişiler diyon.

antifetocan arkadaşımıza yine bi cevap yapmışsın : SİZE TAKILAN AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIN GÖZÜNÜZDEN. SEN VE SEN GİBİLERİ ÇOK GÜZEL KULLANIYORLAR.

bide aynı yazında fetoşcuları hiç sevmem demişsin ?

hocam dalgamı geçiyon sen bizle ?

yürü git işine.

Sende anlama kıtlığı var. Ha deveye hendek atlat ha sana laf anlat. Aman aman bir daha tövbe senle muhatap olmam. NATO MERMER, NATO SENİN KAFA :)

Gidip kaldın mı acaba o evlerde

Arkadaşım o evlerde öğretilenler ve yaşananlar kötüdür demiyorum..
O evlerde kalanlar şimdi ne oldu biliyor musun ? Ben biliyorum çoğunun ne olduğunu ..
Birilerinin eşbaşkanlık yaptığı , birilerinin cıa dan aldığı talimatları eşbaşkana ilettiği , 50 yada 100 yıl önce planlanan büyük ortadoğu projesinin Türkiye ayağında rol oynuyorlar.
Nerelerde mi ? Var onuda sen düşün..

Arkadaşım o evlerde öğretilenler ve yaşananlar kötüdür demiyorum..
O evlerde kalanlar şimdi ne oldu biliyor musun ? Ben biliyorum çoğunun ne olduğunu ..
Birilerinin eşbaşkanlık yaptığı , birilerinin cıa dan aldığı talimatları eşbaşkana ilettiği , 50 yada 100 yıl önce planlanan büyük ortadoğu projesinin Türkiye ayağında rol oynuyorlar.
Nerelerde mi ? Var onuda sen düşün..

Cemaatteki kişileri bilmem ama hiçbir zaman düşüncesinde böyle birşey olmamıştır. Nerden bağlıyorsunuz konuyu oraya. Başka bir düşünce sayıbi düşüncesinin peşinde koştururken hiç kimse ses çıkarmazken bir müslüman için en önemli şeylerden biri yaparken (emr-i bil-maruf nehy-i ani'l-münker) gerici olsun neden şeriyatçı olsun. Bu oluşumu oluşturanlarda insan. Bu işin içinde olupta allahtan korkmuyor ve hala başka şeylerin peşinde koşturuyorsa zaman bu işin içinde değil demektir.

Electric88' Alıntı:
siz gidin forever feto diyin.

madem fetocanları hiç sevmiyon ama niye antifetocanların yazılarına alıntı yapıp bişiler diyon. (lighter fethullah güleni desteklemediğini yazmış zaten.)

Şimdi arkadaşım güzelce hakaretsiz tartıştığınız için tebrik ve teşekkür ederim medenilik tam olarak bu olsa gerek. Burada bir konuya açıklık getirmek istiyorum iznin olursa. Nedense bizde kişiyi dış görünüşe giyime göre kategorize etme yatkınlığı var. Buna kısaca önyargılıyız diyelim. Bunu ben de yapıyorum bazen. Geçen benim sitede Lefter'in cenazesindeki protestonun yanlış olduğunu söylemem üzerine hemen bani akpli zannederek bana yorum yapmışsın. (ki ben hiçbir parti sempatizanı değilim.) Şimdi de bir yanlış anlaşılma olmuş anlaşılan. Şöyle söyleyeyim, bunu ben de yapıyorum, o sokakta gördüğümüz her sakallı veya badem bıyıklı adam akp'li veya fethullahı destekleyen birisi değil aslında. İçlerinde liberal demokratı da var, islami görüşte olup akp ve fethullahın yanlış hareket ettiğini düşünen de var, komünist ama tiyatrocu olduğundan dolayı kendisine o imajı veren de var, ajan da var... Bunun gibi her gördüğümüz sakalsız da aslında bütün sakalsızlarla aynı görüşte olmuyor. islami düşünceye sahip olan herkes akpli olmayabiliyor.... Tıpkı her halkçının chpli olmadığı veya hiçbir partiyi desteklemeyebildiği gibi. Yorumlarını takip ettiğim için görüşünü tahmin ettiğim birisi lighter. lighter'ı ilk önce gözlemlersen görüşünü tam anlayacağına eminim. Görüşünü anlarsan bana hak vereceksin. Zaten demiş desteklemediğini kimseyi. Sadece sende gördüğüm bu beni dinlemeden yaptığın yaklaşımın yanlış olduğunu söyleyeyim dedim. Konuda ilgimi çeken nokta budur. Yorumlarına da devam lütfen siyaset konuşmak güzeldir. :)

Geri