Hakan Şükür: Gülen'e yaşatılanlar ona bakış açımı daha da sevgi dolu hale getiriyor

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Fethullah Gülen'in hizmetlerinin takdirle karşılanması gerektiğini belirterek, ''Hizmetleri takdirle karşılanması gereken bir insanın yaşadıkları, ona bakış açımı daha da saygın ve sevgi dolu bir hale getiriyor'' dedi

TBMM - Şükür, “Değerlerim ve inancım noktasında kendisini değerli buluyorum, bunu söylemekten de hiç bir zaman sakınmadım” dedi.

“Dünün futbolcusu, bugünün siyasetçisi” Şükür, AA muhabirinin sorularını yanıtladı; Fethullah Gülen'e yakınlığına yönelik yapılan yorumlara açıklık getirdi:

AA: Spor camiasından gelerek siyasete atıldınız. Bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?
H.Ş.: İlkemiz, yaptığımız her işte hizmet etmek, topluma örnek insan olabilmek. Bu anlamda doğru bir model olabilmişim ki AK Parti'nin, Sayın Başbakanımızın teklifi ve teveccühüyle Meclis bünyesinde bulunmaya başladım. İnşallah olumlu hizmetler yapmaya çalışacağım. Sporcu Hamza Yerlikaya'dan sonra buralara gelmek gurur verici.

AA: Milletvekili olmadan önce düşündüğünüz siyaset ile milletvekili olduktan sonra siyaset arasında fark var mı?
H.Ş.: Aslında beklentilerimin karşılığını da alıyorum, hiç beklemediğim şeyler de oluyor. Türkiye'nin güçlendiği ama bu güçlülüğünün aşağı çekilmek için çok farklı çabaların da olduğu bir dönemdeyiz. Ülkedeki büyük değişimi görebiliyorum. Geçmişle bugün arasında bir kıyaslama yaparsak, zaten partimizin aldığı oy oranı ile de doğru orantılı yükselen bir grafik var. Sayın Başbakanımızla bir hukukumuz var. AK Parti Milletvekili gibi değil de daha çok duyarlı, toplumda bir çok farklı görüşe yer veren ve hepsini kapsayacak şekilde milletvekilliği yapmak istiyorum.

AA: Milletvekili seçilince çevrenizden, spor camiasından “öncelikle şunu gündeme getirmelisin” denilen bir konu oldu mu?
H.Ş.: Ben bütün sorunlarını biliyorum. Futbol Federasyonu ve kulüplerimiz özerk. Bu bünye içerisinde bazı şeylere çözüm bulmak hakikaten çok zor. Şikayet etmek, sorunu çözmek demek değil.

“ÖYLE BİR TERCİH YAPMAK DOĞRU OLMAZ”

AA: Futbol mu siyaset mi dersek hangisini tercih edersiniz?
H.Ş.: Öyle bir tercih yapmak doğru olmaz. Futbolu doya doya, büyük keyifler alarak ve başarılar elde ederek yaşadım. Takım başarısı olarak da bireysel başarı olarak da çok şeyler yaşadım. Burayı da bir takım olarak görürsek, başarılı bir takımdayım, AK Parti bünyesinde olmaktan mutluyum. Bu başarıyı daha da yukarılara çıkarmak için buradayım, elimden geleni yapacağım. Futbol ile burası arasında inanılmaz derecede paralellik gösteren şeyler var. Siyaseti de iyi anlayabileceğimi düşünüyorum.

AA: Meclisin Futbol takımında da oynuyorsunuz. Takım arkadaşlarınıza taktik veriyor musunuz?
H.Ş.: Taktik değil de futbolun gerekli sistemlerini zaman zaman anlatmaya çalışıyorum. Ama hepsi futbolu bilen tecrübeli arkadaşlar.

“BAŞBAKAN ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU”

AA: Sayın Başbakan da gençlik yıllarında futbol oynamış. Başbakanın futbolculuğunu nasıl buluyorsunuz, onunla maç yapmak ister misiniz?
H.Ş.: Çok iyi bir futbolcu. Devlet Başkanlarıyla yaptığı maçta da o yeteneklerini gösterdi. Saha görüşü, yani Türkiye'yi, dünyayı bir saha olarak görürseniz, futbolun ona bugünkü başarısında çok şey kattığını düşünüyorum. Oradan yola çıkarak kendimin de verimli olacağını düşünüyorum. İstanbul Belediye başkanlığı döneminde Sayın Başbakanla çok maç yaptım. Sosyal etkinliklerde beni yanında görmek istiyordu.

“GENEL BAŞKANIMA BÜYÜK BİR HAYRANLIK DUYUYORUM”

AA: Örnek aldığınız, saygı duyduğunuz bir kanaat önderi var mı?
H.Ş.: Genel Başkanıma hem insani hem siyasi olarak büyük bir hayranlık duyuyorum. Çok değerli bir büyüğüm, çok duygusal ama lider özellikleri taşıyan, bazı şeyleri yarasına tuz basıp içine atan birisi.

AA: Nikah şahidiniz de olan Fethullah Gülen ile olan yakınlığınız hep tartışıldı. Buna ilişkin bir şey söylemek ister misiniz?
H.Ş.: Hizmetleri takdirle karşılanması gereken bir insanın yaşadıkları, ona bakış açımı daha da saygın ve sevgi dolu bir hale getiriyor. Çünkü, dünya üzerinde Türkçeyi, Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil ediyor. Hele böylesine dönemlerde, en ihtiyaç duyduğumuz anlarda böyle bir avantajımız var. Cumhuriyet tarihi boyunca çok önemli değerler vardı ama istenilen gibi değildi. Ülkemizin her platformda, yanlış anlatılma çabası içerisinde olduğu süreçlerde bununla ilgili çabalarını hep takdirle karşılamışımdır. Değerlerim ve inancım noktasında kendisini değerli buluyorum, bunu söylemekten de hiç bir zaman sakınmadım.

AA: Yorumculuk yapıyorsunuz, bu TBMM Genel Kurulu çalışmalarına engel olur mu?
H.Ş.: Yasal bir sorun yok. Çalışmalarımı aksatsaydı zaten kabul etmezdim. Genelde hafta sonları olacak. Belki beni yoracak ama biraz antrenman yapmamız lazım.

Hakan Şükür: Gülen'e yaşatılanlar ona bakış açımı daha da sevgi dolu hale getiriyor - GAZETEVATAN.COM

Senin aldığın maaş bizim cebimizden çıkıyor,onun için kendi hakkımı helal etmiyorum.haram,zehir,zıkkım olsun.

Vatan için değil de feto,abd için çalışan bi partiye ve yine o parti için çalışan bi milletvekiline hiçbir zaman ne saygım olur ne de sevgim.

Abd nin gülen aracılığı ile dindar insanlarımıza yaşattıkları,feto,abd ve en iyi dostları olan yobazlara karşı nefretimi kat be kat artırıyor.

atatürk türk milleti zekidir demişti ama düşünüyorumda atamız bence bu konuda yanılmış.

Adama bakıyorum bir gün çıkıyor şampiyon bilmem kim diyor
Bir gün çıkıyor yukarıdakilerini konuşuyor
Ama allah için bu gün ne yaptın diye sorsan TBMM de suya sabuna elimi sürmeden, vekili olduğum milletin hiç bir hakkını savunmadan maaşımı alıyorum, elini kaldır diyorlar kaldırıyorum kaldırma diyorlar kaldırmıyorum der başka bir şey diyemez

neyse ney.ama hakan şükür maaleles bulunduğu yerin hakkını veremiyor.hak etmeden geldiği makamın sorumluluğu altında öylesine eziliyor ki,gülen ve erdoğana methiyeler düzüyor her seferinde.aslında sadece futbol yorumcusu olmayı tercih eder.ama bulaştı bir kere.zaten kendisinden beklenen el oylamalarda kaldırması.eh artık bunu da yapabilir.soru sorsan "büyüklerim öyle takdir etmiş" der.aslında bakarsanın sayın milletvekili çok zor bir durumda.hiç olmazsa kendince bir karizması kariyeri vardı.şimdi ne oldu? Benim için ne yapabilir?nasıl bir siyaset üretebilir?yazık.

Yıllarca cemaate hizmet etti sonra da cemaat onu böyle ödüllendirdi. Sorsan 45 sonrası Türkiye hakkında zerre bilgisi yoktur. Onun için daima büyükleri birşeyler yapacak, o da takdir edecek.

Senin aldığın maaş bizim cebimizden çıkıyor,onun için ben kendi hakkımı helal ediyorum.Bal Şeker kaymak olsun...Bedduaya sormuşlar nereye gidiyorsun diye oda demişki " çıktığım yere"...!

hakan şükür fetoşistti zaten.

Hakan+%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr+-+Kangru.JPG

bu kadar fetocan insanların olduğunu bilmiyordum bu forumda.bu tür insanların tarihte atatürk ün uğraştığı itilaf devletlerine çalışan yobazlardan farkı olmadığını düşünüyorum.neden helal etmediğimi 40 kere açıklasam yinede anlamazlar,anlamamazlıktan gelirler.

bende diyorum ki artık bu dünya adaletine hele ki tayyip cumhuriyeti adaletine zerre kadar güvenmiyorum onun için tüm bu islamiyet ile uzaktan yakından alakası olmayan şunun bunun uşağı olan insancıkları allah a havale ediyorum.allah ın adaletine güvenmekten başka çaremiz malesef kalmadı.işin garip tarafı çok büyük bi vebalin altına kalıyorsunuz ama farkında değilsiniz.neyse.gerçek bi vatansever müslüman olarak sizleri uyaralım da.

ama bi taraftan basiretsiz insanların paralarını da yedikleri için sevinmiyor da değilim.işte buna bal şeker kaymak olsun denilebilir :lol:

Beddua etmek .:.: www.dinimizislam.com :.:.

Ülkede iki tuğlayı üst üste koymayanların Hoca Efendi'nin
bu ülke için yaptıklarını sayamayacak kadar cahil olmaları gayet doğal..
Hakkımız helal hoş olsun, Allah daha fazlasını versin..

madem fetos cok iyi insan gelsindi ülkesine
CIA amerika fetoya arka cikiyor afrika ve asya ülkelerini ele gecirmek icin .zaten tr yi yönlendiren kaosa sokanda hoca . o feto kendini humeyni gibi sürgünden geri gelebilecek zannediyor zamanini bekliyor ama yemezler .ölsün kanadada gömsü+nler vatanhainlerini iyidir

Ülkede iki tuğlayı üst üste koymayanların Hoca Efendi'nin
bu ülke için yaptıklarını sayamayacak kadar cahil olmaları gayet doğal..
Hakkımız helal hoş olsun, Allah daha fazlasını versin..

Sayılamayacak kadar çok yaptıklarını hangi amaçla yapmış hangi kaynakla yapmış ..Kaynağı sağlayanlar ondan ne istemişler..
Bunları adam gibi kıvırmadan cevaplayabilecek misin ?

Adama mikrofonu uzatıp bir konu hakkında düşüncelerini soruyorlar
Cevap: Büyüklerim bilir
O zaman sen küçük olarak niye milletin vekili oldun bırakta büyüklerin yapsın bu işi sende git futbol yorumculuğunu yap

Sayılamayacak kadar çok yaptıklarını hangi amaçla yapmış hangi kaynakla yapmış ..Kaynağı sağlayanlar ondan ne istemişler..

Ben sadece ufakcık bir cevap vereyim. Sakaryada şu anda bir yurt yapılıyor parası nerden geliyor biliyor musun? hemen cevap vereyim esnaftan hayır yapanlardan arkadaş hangi ülke senin dilini konuşsunlar diye sana o kadar para verir git şurda şurda okul aç her gün senin ülken ile ilgli reklam yap diye

Bilmiyorsun arkadaşım karışma bilmiyorsun.
Yapılan "ışıkevleri"n de kalanların çoğu ..........
Daha anlatırdım ama olmayan bir örgüt yaratılır ve ben onu yönetmekle suçlanırım...

Bilmiyorsun arkadaşım karışma bilmiyorsun.
Yapılan "ışıkevleri"n de kalanların çoğu ..........
Daha anlatırdım ama olmayan bir örgüt yaratılır ve ben onu yönetmekle suçlanırım...

Gidip kaldın mı acaba o evlerde

Senin aldığın maaş bizim cebimizden çıkıyor,onun için kendi hakkımı helal etmiyorum.haram,zehir,zıkkım olsun.

Vatan için değil de feto,abd için çalışan bi partiye ve yine o parti için çalışan bi milletvekiline hiçbir zaman ne saygım olur ne de sevgim.

Abd nin gülen aracılığı ile dindar insanlarımıza yaşattıkları,feto,abd ve en iyi dostları olan yobazlara karşı nefretimi kat be kat artırıyor.

atatürk türk milleti zekidir demişti ama düşünüyorumda atamız bence bu konuda yanılmış.

İnsanlığa yoldaş, rehber olacak insanları; insanı yaradan belirler. İnsanlığa gönderilmiş peygamberler insanlığın atasıdır.

siyaset ve demokrasi çok göreceli bir kavramıdr. Siz nasıl oy attığınız partinin millet vekillerine heal ediyorsanız, bir başkası da AKP'ye attığı oy ile seçilen milletvekiline hakkını helal ediyor.

Bu dünyada Yahudinin istemeyip de olan birşey göstersinize bana? :) Yahudi yürütmese hiç kimse doğru yolda gidemez bu dünyada.

Benim yaşam sevincimi aldılar. Allah deyip her türlü çirkinliği yapan insanları gördüm bunların sayesinde ve BOŞ OY kullnamaya karar verdim.

senin gözüne büyüttüğün fetocan efendi çıksın desin ki; "İnsan gibi insan olmak için 50 çeşit yol yoktur. İnsan gibi insan olmanın bir tek yolu vardır. Sen şu tarikattan, şu dinden olursan insan gibi insan olursun, şu dinden şu tarikattan olursan insan gibi insan olamazsın diye birşey yoktur. Allah neden alemleri yarattı? Allah neden insanı yarattı? Yaradılış maksadımız nedir? İnsanın ilk önce düşünüp araştırıp bu sorulara cevap araması gerekir." desin sonra da yahudi fetoşun cenazesini yıkamasın ben de tabii olmazsam fetoşa Allah benim bin türlü belamı versin! Al buyur burdan yak. SİZE TAKILAN AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIN GÖZÜNÜZDEN. SEN VE SEN GİBİLERİ ÇOK GÜZEL KULLANIYORLAR. YAHUDİNİN ÖPMEYECEĞİ ADAMI BAKTIĞINI NERDE GÖRDÜN SEN. KULAĞINDAN TUTMUŞLAR FETOŞUN, ILIMLI İSLAM NASIL OLUR DÜNYAYA ONU ANLATTIRIYORLAR. ILIMLI BUDİZM'in AY TARİKATINI KOCA UZAKDOĞUYA EMPOZE ETMEK İÇİN YAHUDİ ATOM BOMBASI KULLANDI, VİETNAM SAVAŞINI YAPTI. AMAÇ DİREKSİYONU ELE GEÇİRİP İNSANLARIN İNANDIĞI ŞEYİN BAŞINA KENDİ ADAMLARINI GEÇİRİP DÜNYAYI YÖNETMEK. ILIMLI İSLAM'ın AY TARİKATINI ORTADOĞUYA EMPOZE ETMEK İÇİN BUNDAN SONRA BAK NELER OLACAK!

İnsanlığa yoldaş, rehber olacak insanları; insanı yaradan belirler. İnsanlığa gönderilmiş peygamberler insanlığın atasıdır.

siyaset ve demokrasi çok göreceli bir kavramıdr. Siz nasıl oy attığınız partinin millet vekillerine heal ediyorsanız, bir başkası da AKP'ye attığı oy ile seçilen milletvekiline hakkını helal ediyor.

Bu dünyada Yahudinin istemeyip de olan birşey göstersinize bana? :) Yahudi yürütmese hiç kimse doğru yolda gidemez bu dünyada.

Benim yaşam sevincimi aldılar. Allah deyip her türlü çirkinliği yapan insanları gördüm bunların sayesinde ve BOŞ OY kullnamaya karar verdim.

ooo o zaman önüne gelen kişiyi yaradan belirliyo derseniz o kişinin sizi kandırıp kullanmayacağı ne malum sonuçta onlarda insan peygamber değil.o zaman kimse allah ın verdiği aklı kullanmaz önüne gelene insanlığın rehberi diye hitab eder.böle aklını kullanmayarak bulduğun insanlığın rehberi dediğin bu şahısların uzaktan yakından islam ile alakaları yoktur.

geçen seçimden itibaren oy kullanmıyorum hiçbir partiye de bundan sonra kullanmam doğal olarak oy vermediğim için helal edeceğim vebalin altına kalacağım bişi de olmaz.

e madem allah deyip türlü çirkinlikleri yapabilen insanları gördüysen bunu niye göremiyorsun ? bi çıkarın mı var ?

gidin araştırın cahil kalmayın,rusya daki gülen okulları abd ye ajanlık yaptığı gerekçesiyle kapatılmıştır.

siz gidin forever feto diyin.

ooo o zaman önüne gelen kişiyi yaradan belirliyo derseniz o kişinin sizi kandırıp kullanmayacağı ne malum sonuçta onlarda insan peygamber değil.o zaman kimse allah ın verdiği aklı kullanmaz önüne gelene insanlığın rehberi diye hitab eder.böle aklını kullanmayarak bulduğun insanlığın rehberi dediğin bu şahısların uzaktan yakından islam ile alakaları yoktur.

geçen seçimden itibaren oy kullanmıyorum hiçbir partiye de bundan sonra kullanmam doğal olarak oy vermediğim için helal edeceğim vebalin altına kalacağım bişi de olmaz.

e madem allah deyip türlü çirkinlikleri yapabilen insanları gördüysen bunu niye göremiyorsun ? bi çıkarın mı var ?

gidin araştırın cahil kalmayın,rusya daki gülen okulları abd ye ajanlık yaptığı gerekçesiyle kapatılmıştır.

siz gidin forever feto diyin.

Sayın 0,0000001 amperlik elektrik nickli kullanıcı; "atatürk türk milleti zekidir demişti ama düşünüyorumda atamız bence bu konuda yanılmış" kelimenize atfen konuşmuş olduğum; "İnsanlığa yoldaş, rehber olacak insanları; insanı yaradan belirler. İnsanlığa gönderilmiş peygamberler insanlığın atasıdır." kelimesini nerenizle okuyup anladığınızı çok merak etttim açıkçası :)

ATA ne demektir bilmiyorsanız öğreniniz. ATA demek kimine göre İMAM kimine göre BAŞKAN demektir. Bence ATA demek, yaptıkları örnek alınan ve uygulanan ÖNDER demektir. "İnsanlara ATA olacak insanı Yaradan belirler" mi demeliydim acaba? :) Benim forum içinde yazdığım mesajlara göz atınız. FETOŞÇULARI hiç sevmem.

Sayın 0,0000001 amperlik elektrik nickli kullanıcı; "atatürk türk milleti zekidir demişti ama düşünüyorumda atamız bence bu konuda yanılmış" kelimenize atfen konuşmuş olduğum; "İnsanlığa yoldaş, rehber olacak insanları; insanı yaradan belirler. İnsanlığa gönderilmiş peygamberler insanlığın atasıdır." kelimesini nerenizle okuyup anladığınızı çok merak etttim açıkçası :)

ATA ne demektir bilmiyorsanız öğreniniz. ATA demek kimine göre İMAM kimine göre BAŞKAN demektir. Bence ATA demek, yaptıkları örnek alınan ve uygulanan ÖNDER demektir. "İnsanlara ATA olacak insanı Yaradan belirler" mi demeliydim acaba? :) Benim forum içinde yazdığım mesajlara göz atınız. FETOŞÇULARI hiç sevmem.

iyi de koçum sen benim tüm yazıma alıntı yapmışsın.nerden bilebilirdim ki senin sadece o cümleme atfen konuştuğunu ?ben senin fetocan biri olduğunu zannederekten alıntı yapıp konuştum ha değilsen değilsindir.

hocam ata mata nereye getirdin konuyu,olay fetocanlar,bende o konu hakkında yorum yaptım.

sen atayı istediğin şekilde tanımla tamam ?

madem fetocanları hiç sevmiyon ama niye antifetocanların yazılarına alıntı yapıp bişiler diyon.

antifetocan arkadaşımıza yine bi cevap yapmışsın : SİZE TAKILAN AT GÖZLÜKLERİNİ ÇIKARIN GÖZÜNÜZDEN. SEN VE SEN GİBİLERİ ÇOK GÜZEL KULLANIYORLAR.

bide aynı yazında fetoşcuları hiç sevmem demişsin ?

hocam dalgamı geçiyon sen bizle ?

yürü git işine.

Geri