Hain saldırı nasıl gerçekleşti?

enclock

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Hain saldırı nasıl gerçekleşti?

81227.jpg

Hakkari'nin Yüksekova'daki hain saldırı sevkiyat halindeki askeri birliğin geçişi sırasında yaşandı. 12 araçlık askeri konvoy geçerken köprü havaya uçuruldu ve...

Saldırı gece 02:00 sıralarında gerçekleştirildi

Dağlıca beldesindeki komando taburundan sınır bölgesindeki Yeşiltaş karakoluna sevkıyat yapan 12 araçlık askeri konvoya Avaşin çayı üzerindeki Şehri köprüsü üzerinden geçişi sırasında saldırı düzenlendi. konvoyun tam ortasındaki aracı hedef alan teröristler köprüyü havaya uçurduktan sonra askerlere uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

Açılan ilk ateşte biri uzman çavuş 15 asker şehit oldu, 16 asker de yaralandı. Saldırıda 10 askerin de kayıp olduğu gelen haberler arasında.

Şehit askerler, Yüksekova 21'inci Sınır Jandarma Taktik Tugay Komutanlığı'nda görev yapıyordu.

Yaralı askerler, helikopterlerle hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumununun ağır olduğu belirtiliyor.

Olayının ardından bölgeye sevkedilen takviye birliklerle hava destekli operasyon başlatıldı.

1994 yılında da köprüye aynı şekilde saldırı düzenlenmişti.

16 şehit 17 yaralı 10 askerimiz kayıp son durum........

şerefsizler deyip susmamak lazım can sa can kan sa kan bitsin artık bu lanet şey sönen ocaklar son bulsun şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum yaralı kahramanlarımıza acil şifalar allahım yardımcıları olsun en azından onlar için yüreğimizden dualarımızı eksik etmeyelim

ya o kadar kinlendim o kadar kinledimki anlatamam yani elimde olsalar burunlarından kulaklara kadar kesmeyen şerefsiz olsun onları yakaladıgını kalorifer kazaına atacan canlı canlı bogazına doldurcan mermıyı basacan kellesi kopacak helıkopterden atacaksın analarını s...... p.çleri

Nasıl koruyamıyoruz askerimzi yaa

vakti zamaninda "dostlarimiza" KENDI GENEL KURMAY KURMAY BASKANLIGIMIZIN ICINDE ofis verirsek [dostumuzya ortak calisma,birlikte hareket vs vs vs] adam bizim askerlerimizin ne zaman nerede oldugunu ne yaptigini dogal olarak bilir tutar suzme o... cocuklarina yem eder

denizin ortasında bi yere toplican hepsini, benzin döküp yakacan şerefsizleri. Hem Türkiye'den it gibi korkuyolar, hem de devam ediyolar saldırmaya. ama bi tarafları tutuştu kaçmaya başladılar. kaçsınlar bakalım nereye kadar kaçabilecekler...

Askere Dokunan Eller Kirilsinn

kişiliksizler!. Sürüngenler başkada bişey demiyorum!.

şerefsizlere çok iyi bir cvp olkmadan uyku yok bana

Şerefsiz Vatan Hayinleri...

Geri