Haftanın Konuğu Lucian

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esmer mi Sarışın mı Kumral mı? :p

Akıllı Kız mı Güzel Kız mı?

Okuyorum Demişsin Ne Okuyosun?

kumral pelinim bide yanında mavi göz lütfen :closedeyes:

hem akıllı hem güzel olsun :closedeyes: alışkanlık :blushing:

2 yıllık işletme bitirdim 4 senede açıktan devam ediyorum kendimce. okuyamıyorum zaten sadece resimlerine bakıyorum :closedeyes:

Kolay kolay affermısın?
Yalan söylermısın?
Yalanı afferdemısın?
Dostum dediklerıne her şartta güvenırmısn? Yani misal birisi geldı dostun şunu yaptı falan fılan dedı.Mesela ne bilim bir cinayet , hırsızlık vs .. vs..
Naparsın? Araştırıp sonucu bulmaya bıle çalısırsın yoksa asla olmaz mı dersın?
en sevdııgn yemek?
En sevdıgın çiçek?
En sevdııgn böcük?
En sevdiğin yerli şarkı ve şarkıcı
En sevdiğin yabancı şarkıcı- şarkı?
Şiir severmısn? Sevıyorsan hangisi?
Kin tutarmısın?
Kadir kıymet bilirmisin?
Birisi sana yaptıgın bir hatayı söylerse düşünürmüsün? acaba dermısn? dınlermısn? teşekkur edermısn? yahut sana ne der kızar sinirlenırmısn?
Sana daha çok soru sorayım istermisin?

Teşekkurler Lucıan şimdiden : )

Kolay kolay affermısın?
Yalan söylermısın?
Yalanı afferdemısın?
Dostum dediklerıne her şartta güvenırmısn? Yani misal birisi geldı dostun şunu yaptı falan fılan dedı.Mesela ne bilim bir cinayet , hırsızlık vs .. vs..
Naparsın? Araştırıp sonucu bulmaya bıle çalısırsın yoksa asla olmaz mı dersın?
en sevdııgn yemek?
En sevdıgın çiçek?
En sevdııgn böcük?
En sevdiğin yerli şarkı ve şarkıcı
En sevdiğin yabancı şarkıcı- şarkı?
Şiir severmısn? Sevıyorsan hangisi?
Kin tutarmısın?
Kadir kıymet bilirmisin?
Birisi sana yaptıgın bir hatayı söylerse düşünürmüsün? acaba dermısn? dınlermısn? teşekkur edermısn? yahut sana ne der kızar sinirlenırmısn?
Sana daha çok soru sorayım istermisin?

Teşekkurler Lucıan şimdiden : )

öyle çok affeden bi yanım yok kolay kızmam kolay da affetmem

yalan söylerim bazen

değer verdiğim kişi söylerse affetmem ama değer vermediğim biriyse silerim farketmez zaten varmış yokmuş

herkese dostum demem ama dostum olan biri beklenmedik şeyler yapınca bi şüphe uyandırmaya başladı her hareket bende. duruma göre değişir sanırım. araştırırm tabi o dediklerini araştırmıcak arkdş varmıdırki=)

mantı severim bide iskender, çiğ köfte, bidolu şey geliyo aklma =)

çiçeklere sempatim yok onlarda beni sevmez.

ateşböceği

duman-haberin yok ben ölüyorum

anathema-one last goodbye

şiirde pek sevmem romantik olaylar beni bozuyo :closedeyes:

vefalı olduğum söylenir ama ne kadar doğru bilemedim =)

genelde hata yapmam :durdurun şaka bi yana söylesin tabi problem olmaz sanırımda yapıyosam eğer doğru düşündüğüm için yapıyorumdur. kimse bana fikirlerini söylemez genelde ama söylerse başımla beraber :closedeyes:

sor tabi ama zorlama :Sopa

ben teşekkür ederim ata kızı :001_smile:

yalan söylerim bazen

değer verdiğim kişi söylerse affetmem ama değer vermediğim biriyse silerim farketmez zaten varmış yokmuş
...............................................................................................................................................................

Bence herkes illa ki yalan söyler .Ben söylemem dıyene inanmam.O yüzden dürüstçe cevap verdııgn için çok teşekkur ederım senden de bunu beklerdım : )yalan herkes söyler tamam ..ama Ciddi yalanlar vardır, ufak önemsız olanlar..Çok olanlar , az olanlar..gereklı olanlar yada alışkanlık haline gelenler..

Lakin kendınde bazen yalan söylemene rağmen deger verdıklerını affetmeyıp yalan yüzünden, değer vermedıklerını silmen bir çelişki değil mi sence?Sonuç olarak ikisini de siliyorsun yanİ?
İnsanın asıl affetmesı gerektıgı sevdıklerı deger verdıklerı değil midir?
Yoksa cevabı yanlısmı yazdın?

Bu kadar değil tabi sorularım devamı gelıcek inşallah en kısa zamnda : D

hayır o cevabımda varmış yokmuş dedim. iş hayatı için konuşalım. eğer bi kişinin sembolik varlığı benim kariyerim için iyiyse ve stratejik avantaj sağlıyorsa zaten onu hayatımdan çıkarmam onun küçük oyunlarını hesap ederim zaten şöyleki. ikili oyunlar genelde hüsranla sonuçlanır. ve üzerine oynanan kişi haklılığını kanıtlarsa pozisyonu güçlenir. yanlış anlatmışda olabilirim. açıklamak için böyle bir soruya ihtiyaç vardı sanırım.

değer verdiğim herhangi birine yalan söylemem ben yalan söyliceğim herhangi bişey yapmam ya da. bu konuda çok netim. insan en yakınındakine bile sevdiğine bile güvenemiyecekse varsın olmasın hayatında kimse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri