Haftanın Konuğu Kent55

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
koltuk-ve-sanat-015.jpg

Haftanın Konuğu Kent55 Onu Sizlerin Sorularıyla Başbaşa Bırakarak Kolay Gelsin Diyorum..

Selamlar İlhan Abi,
Önce kendini biraz tanıtır mısın abi?
Daha sonra terleten sorularımla yine gelicem

Koltuk rahatmı ilhan abi ?

dr.mudunda dediği gibi geliriz birazdan : )

Selamlar İlhan Abi,
Önce kendini biraz tanıtır mısın abi?
Daha sonra terleten sorularımla yine gelicem

selamlar arkadaşlar ;

ilk önce jewel arkadaşımıza teşekkür ederim ..

adım :ilhan buluş
samsun doğumluyum .. ve samsunsporluyum :)
13 senelik evliyim 9 yaşında bir kızım var ...
günümün 15 saati çalışmayla ve genelde pc başın da geçiyor ..
tabi bun da işimin , kasa da durmanın faktörü de var :)

hiç terliyeceğimi sanmıyorum :):)

koltuk çok rahat .. :)herkesi bekleriz bu koltuğa .. :)

Kolay gelsin terleme sırası sende İlhan : )

1 - Öncelikle Hackhell'in sendeki yeri nedir ?
2 - Nicknin açıklmı nedir acaba ?
3 - Senin için en büyük mutluluk nedir ?
4 - Hayattan beklentilerin var mı varsa nelerdir acaba ?
5 - Son olarak hamama giren terler mi :p

selam nasılsınız abi :)

Kolay gelsin terleme sırası sende İlhan : )

1 - Öncelikle Hackhell'in sendeki yeri nedir ?
2 - Nicknin açıklmı nedir acaba ?
3 - Senin için en büyük mutluluk nedir ?
4 - Hayattan beklentilerin var mı varsa nelerdir acaba ?
5 - Son olarak hamama giren terler mi :p

bu gün kotlukta oyurduğum için extra mesai yapıyoruz :):)

1 - hackhellin yeri ben de çok ayrı imzamda da yazdığı gibi ikinci ailem burası benim ..bazen reel deki arkadaşım ve dostlarım için değiştiğim bazen ailemi bile ikinci plana attığım .. bir yer burası .. nasıl bi sevgi anlayamadım ama burda huzur buluyorum .. garip bi sevgi işte :001_tt1:

2- nickin anlamı şurdan geliyor ..kafe işletmecisiyim cafenin adı kent cafe reklamda yaptık buarada :durdurun ilk ad burdan 55 ise samsun sevgisi diyeyim

3- benim için en büyük mutluluk çocukları sevindirmek onların o gözlerindeki mutluluğu görmek o heyecanı görmek ....

4 - hayattan beklentilerimin çoğunu elde ettim şükürler olsun rabbime ...ALLAH olmayanlara versin ..

5 - hamama giren terlermi .. hamama nasıl bir psikoloji ile girdiğine bağlıdır .. bu eğerki sıkıla sıkıla girersen gerçekten çok terlersin ama rahatlayacağım ve dinleneceğim diyerek girersen bu ter seni bunaltmaz .. işte hayatta böyledir .. hayattan zevk almasını bileceksin arkadaş herşeyi seve seve yapıcaksın sevmezsen yapmıyacaksın ..

İlhan'cım yaş 32 di sanırım 13 senelik evli olduğunu belirtmişsin ..
Neden evlenmek için bu kadar geç kaldın..:w00t::w00t:

İlhan'cım yaş 32 di sanırım 13 senelik evli olduğunu belirtmişsin ..
Neden evlenmek için bu kadar geç kaldın..:w00t::w00t:

evet üstat yaş 32 hayat şartları bizi bu günlere getirdi işte .. 14 yaşın da babamın vefat etmesi ile hayata biraz hızlı atılmak zorun da kaldım .. iş hayatına başladım hem okuyup hem çalıştım .. okul bittikten sonra askerlik askerden sonra da evlilik .. şükürler olsun mutlu huzurlu bir yuvam var .. herkese tavsi ye ederim ..

hamd olsun bende iyiyim abi buse sizin için ne demektir

buse benim için ve herkes için .. öpücük demektir :durdurun :durdurun

şaka bir yana .. buse benim için yaşamamın anlamı diyebilirim ..o kücük yaşlarda nerde sıkışsam bana en büyük desteği veren kişidir ...ALLAH'ıma şükürler olsun..

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BÖYLE BİR DUYGUYU ...

bir soruda benden üstad 20 li yaslarda begenipde simdilerde güldügün,garibine giden vs biseyler varmidir hersey olabilir??? simdiden tesekkürler......

bir soruda benden üstad 20 li yaslarda begenipde simdilerde güldügün,garibine giden vs biseyler varmidir hersey olabilir??? simdiden tesekkürler......

üstat ilk aklıma geleni yazıyorum :)

müslüm gürses ..

hayranıydım kaset serileri falan halen mevcuttur .. şimdilerde hep gülerim müslüm babaya keşke hep o günlerdeki gibi kalsa idi .. :)

para için değmezdi yani bizim verdiğimiz değerde öle kaldı ..

evlilik hayatında mutluluğun sırları sana göre nedir?
kendini mutsuz yada çaresiz hissettiğinde neler yaparsın?
işletmeci olmasaydın hangi alanda olmak isterdin?
en çok ilgini çeken şehir yada ülke hangisi?neden?
son olarak sinirleri tepesine çıktığında İlhan abi nasıl görünür ne tepkiler verir? :)

evlilik hayatında mutluluğun sırları sana göre nedir?
kendini mutsuz yada çaresiz hissettiğinde neler yaparsın?
işletmeci olmasaydın hangi alanda olmak isterdin?
en çok ilgini çeken şehir yada ülke hangisi?neden?
son olarak sinirleri tepesine çıktığında İlhan abi nasıl görünür ne tepkiler verir? :)

evlilikte mutluluğun sırrı anlaşmaktır .. anlaşmak çok önemlidir .. karşılıklı birbirini anlaya bilmek ...
eşlerin birbirine ne olursa olsun saygı içinde olmaları tartışırken bile ..
biraz da eşlerin birbirini sıkmaması ..

kendimi mutsuz hissettiğim zaman mutlaka bir film izlerim komedi türünden genelde :crying: ..o da kesmezse mutlaka yürüyüş yaparım .. temiz hava birazda olsun açıyor insanı .. :001_smile:

işletmeci olmasam fizik öğretmeni olacaktım ..:) :laugh: nasip buymuş ..sakarya fizik bölümünü kazanmıştım .. ama gidememiştim hayat şartlarından dolayı .. ozamanlar şükürler olsun böylede mutluyum :)

en çok ilgimi çeken şehir hiç düşünmedim bi düşüneyim :) istanbul olabilir gitmek hiç nasip olmadı okadar yer dolaştım ama bi istanbul 'u görmek nasip olmadı .. ülke olarak türkiyem yeter ...:thumbup1:

kolay kolay sinirlenmem ama sinirlenince de yanım da kimse durmaz.. duramaz ..o derece yani :) tepki olarak mutlaka bişi kırarım sinirden ..duvarlara bile vururum ..:thumbdown:

20 li yaşlarına girmeden önce gelecek ile ilgili kaygılarından gerçekleşen oldu mu hiç?

yoksa "Yok lan boşuna kaygılanmışım, hiç korkulacak bişey yokmuş" mu dedin?

Gelecek kaygısı yaşadın mı ya da?

Gelecek kaygısı olan genç beyinlere tavsiyelerin nelerdir abi?
Tecrübelerinle aydınlatır mısın bizi?

20 li yaşlarına girmeden önce gelecek ile ilgili kaygılarından gerçekleşen oldu mu hiç?

yoksa "Yok lan boşuna kaygılanmışım, hiç korkulacak bişey yokmuş" mu dedin?

Gelecek kaygısı yaşadın mı ya da?

Gelecek kaygısı olan genç beyinlere tavsiyelerin nelerdir abi?
Tecrübelerinle aydınlatır mısın bizi?

açıkçası gelecekten kaygım hiç olmadı hiç düşünmedim bile ..çünki biliyorum rabbim en zor zamanlarada bile bizimle ..

sadece şunu diyebilirim arkadaşlarıma hiç birşeyi fazla abartmamanız .. gözünüzde büyütmeyiniz .. hiç birşey ulaşılmayacak değil .. herşey biraz sabırla olabilir .. acale davranmadan sabırla çalışarak beklemek ..... herşeyin zamanı vardır bunu unutmamanız ..hem sonuçta sadece bir boğazımız için çalışmıyormuyuz ..araban olmuş olmamış fazla kıyafetin olmuş olmamış .. .. sadece bunlar bir gereçtir .. hayatımızı bunun üstüne kurmalıyız .. kaç evreler geçirdim hatırlamıyorum bile ama şükürler olsun hepsini atlatık ...sizlerde biraz sabırla bunların üstesinden gelebilirsiniz .. dünya hayatı bir sınav değilmi işte bu sınavın 70 puanlık sorusu sabır ..

Eğitim durumun nedir abi ?
+ Neden forumda bu kadar çok seviliyorsun ?

Geri