Evet Öncelikle Kolay gelsin Sn.Konuğumuz...
forumumuz oyunlarıdan biri olan üstteki üye nasıl biri ? sorusu size sorulsa.. yani Atakızı size göre nasıl biri?..:smile:
Ata Kızı ...Bazen çok sabırsız diye düşünsemde çoğu zmaan göruyorum kı oldukça sabırlı , ınsanlara güvenmıyorum dedıgı andan ıtıbaren yıne farkında yada elınde olmadan tekrar güvenen , aşırı derecede anlayışlı , ınsanları kırmaktan ölesıye korkan , aynı zamnada canı gercekten ciddi anlamda çok yanınca can yakmaktan da korkmayan , Bititm dediği an tekrar tekrar her seferınde daha güçlü olarak ayaga kalkan , dostlarına deger veren , değer bılene kendınden daha çok kıymet veren , mal mülk yada hemcınslerı kıskanma huyu olmayan ama sevdıklerını delı gibi kıskanan biri...bu dostta olabılır sevgılıde ..ı ..yanı illa sevgılıden bahsetmıyorum
Bazen ufacık seylerı büyüten , tanımadıgı bır ınsan mınnacık bır laf etse oturup saatlerce neden öyle dedı dıye düşünüp mutsuz olan , bazen de bir gunaydın yada merhaba yla çocuk gıbı mutlu olan

Kalabalık ortamlarda sinir krızı gecıren , özellıkle de trafıkte .....hatta bazen kavga edebılen...
Hakkızlıga asla dayanamayan .....bu kıme olursa olsun ıstersem tanımadıgım bir ınsana yada düşmanıma yapılsın hiç farketmez..Sessiz kalamam.
Ata kızı anlatmak zormus..daha çok yazıcaktım ama çok uzun sürecek gibi , bu kadar yeter en iyisi çok bile konuştum :durdurun
Herkes seni seviyor bıcır bıcırsın ya sevilmezmi mi bu kız diyorlar nasıl sevdirdin kendini bakim sen

Ata Kızı insanlara nasıl yaklaşır ?
Benı sevenlerden Allah razı olsun..Onlar benım yüzümü gülümsetıyor..herseyı unutturuyorlar bana çocuklar gıbı mutlu ve şen oluyorum

Ama herkes benı sevmıyor elbette..
Zaten heryerde aynıdır ....Reel de benı sevmeyen yoktur dıyebılrım varsada ( elbette vardır diye düşnüyorum ) ama ben bılmıyorum bellı etmedıler hiç.....
ama sanal da benı sevmeyen çoktur...
Çunku ben adamına göre davranmam haksızlıga gelemem ...yanlısı arkadasımdır yada vs sebplerden sölememezlık etmem..Bugun ona hak verırsem yarın ötekıne verebılrım..çunku kişiye göre değil konuya ve doğruya bakarım.bakmaya çalsıırım
Bazen nıckıme takan olur bazen forumdakı neselı hallerıme bazen bırcok kısyle selamlasıp konusmama...gıcık kaparlar...
Selam Allah ın selamıdır...ben böyle öğrendım böyle yetıstım..böyle ölecegım...
hakkımda kım ne düşünürse düşünsün kendılerı bilir :smile:
Teşekkur ederim hepınıze :smile: