Haftanın Konuğu Angel Of Death

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
images

Bu Haftanın Konuğu Angel Of Death Onu Sizlerin Sorularıyla Başbaşa Bırakıyorum =)​

İbrahim kardeşimize öncelikle kolay gelsin diyorum tek sorum var.

1- Nickini neden değiştirdin meraklandım biran eskisi daha güzel duruyordu gibi ( her ne kadar anlamını bilmesem de inflames iyiydi yaf :D )

Önce şunları söylemek isterim ; kötü bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Aramın kimseyle kötü olmasını sevmem oyüzden bu iyi bir başlangıç diye düşünüyorum. Sorum ise sende hh nin yeri ne? ve nasıl tanıştın hhyle?

İbrahim kardeşimize öncelikle kolay gelsin diyorum tek sorum var.

1- Nickini neden değiştirdin meraklandım biran eskisi daha güzel duruyordu gibi ( her ne kadar anlamını bilmesem de inflames iyiydi yaf :D )

Teşekkür ederim kardeşim.

AsLında çok özeL bir sebebi yok ama inFLames ismi pek bi göze batıyordu,artık değiştirme zamanı geLmişti diyeLim =)

Eski nickin daha güzeLdi diyenLer de oLdu; bu daha güzeL oLmuş diyenLer de oLdu..

Bana sorarsan nickin çok fazLa bir önemi yok,o nickin hatırLattığı şeyLer önemLidir..; )

in FLames ; keLime anLamı oLarak 'ateşLer içinde' demektir ve aynı zamanda bir metaL müzik grubun adıdır..=)

Önce şunları söylemek isterim ; kötü bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Aramın kimseyle kötü olmasını sevmem oyüzden bu iyi bir başlangıç diye düşünüyorum. Sorum ise sende hh nin yeri ne? ve nasıl tanıştın hhyle?

Bende kötü oLmasını istemem,bu ince düşüncen için tşk ederim. =)

HH benim internete girme sebebim..Katkıda buLunmadığım zaman kendimi eksik hissediyorum.SürekLi beni buraya bağLayan bir tutku var.Sanki burası başka bir dünya ve ben bu dünyada yaşamayı seviyorum diyeyim.Hiçbirşey beni bu tutkudan vazgeçiremez..

HackheLL iLe tanışma hikayem şöyLe oLdu;Lise son sınıfta okuduğum sıraLarda okuL dışı zamanLarımda sürekLi internete girerdim.Sanırım cep teLefonu iLe ilgiLi bir konuda yardıma ihtiyacım oLmuştu.GoogLe a yazdığımda karşıma hackheLL çıktı.O günkü tarih 06.06.2006 idi =)

İbrahim Abim Öncelikle Selam :)

Bize Söyler Misin Seni En Çok Mutlu Eden Ve En Çok Sinirlendiren Şeyler Nedir ?

Sana göre HackHeLL Forumu diğer forumlardan ayıran en önemli özellik nedir objektif bi cevap isdiyorum=)
2. sorumda sana özel olarak soruyorum neden HackHeLL..?
ve son sorum olarakta HackHeLL forumun kurucusu sen olsan ne gibi eklentiler yapardın veya neleri çıkartırdın..??

İbrahim Abim Öncelikle Selam :)

Bize Söyler Misin Seni En Çok Mutlu Eden Ve En Çok Sinirlendiren Şeyler Nedir ?

SeLam kardeşim

Forum açısından düşünürsek Beni en çok mutLu eden şeyLer foruma yeni üyeLerin geLmesi ve aktif üye sayısının artmasıdır.

ReeL hayatta ise hiç bekLemediğim bir anda bekLenmeyecek güzeLLikte birşeyin haberini aLmamdır; Sevdiğim insanLardan aLacağım 2 güzeL keLime beni çok mutLu eder..

Beni en çok sinirLendiren şeyLer;
Forum açısından düşünürsek; Forumda grupLaşan kişiLerin herşeyde kendiLerini işin ehLi oLarak görmeLeri,arkadaş,dost desteğiyLe forumda cirit atmaLarıdır..Forumda özeL değerLere yapıLan saygısızLık da en sinirLendiğim şeyLerden biridir..

ReeL hayatımda da aşağı yukarı aynı şeyLer geçerLidir.; Kendini birşey zanneden,KişiLiksiz,yaLan söyLeyen,arkadan oyun çeviren,nabza göre şerbet dağıtan insanLarı asLa sevmem.Doğruyu söyLeyen insan en kadim dostum oLur..En sinir oLduğum durumLar bunLardır.. : )

Sana göre HackHeLL Forumu diğer forumlardan ayıran en önemli özellik nedir objektif bi cevap isdiyorum=)
2. sorumda sana özel olarak soruyorum neden HackHeLL..?
ve son sorum olarakta HackHeLL forumun kurucusu sen olsan ne gibi eklentiler yapardın veya neleri çıkartırdın..??

HackheLL i diğer forumLardan ayıran en önemLi özeLLik 6 seneLik bir emeğin işLene işLene bir aLtın yumak haLine geLmesi sonucu oLuşan bu güzeL tabLodur =)

Neden HackheLL;
Birçok forum ve sitede oLmayan düzen,tasarım,işin ehLi webmaster ve adminLerin bu sitede buLunması,1.25 miLyon üyesiyLe Türk forumLarında artık bir ekoL oLmasını başLıca nedenLer oLarak görüyorum..

Forum sahibi ben oLsam : ) ;

En başta forum hitini eski seviyeLerine getirmek için kavgaLıLarı,küskünLeri bir araya getirir,hackheLL aiLesinin birLiğini hiç ayrıLmamacasına sağLam bağLarLa bağLardım..

GüzeL bir portaL sayfası oLuşturur,Site Logosunu geLiştirir,hhman maskotunu değiştirir,yeni smiLey'Ler ekLer,siteye en güzeL vbuLLetin ekLentiLerini koyardım..Ne biLeyim işte birşeyLer yapardım : ) ; aa bak forum dizaynı süper oLmuş sözLerini herkesten duyacak şekiLde değişikLikLer yapardım.

BunLarın yapıLmaya başLandığını görüyorum ve buna çok seviniyorum..Umarım en kısa sürede eski hackheLL i herkes gibi ben de görürüm..=)

SoruLarınız için her ikinize de teşekkür ederim =)

kardesim merhaba....
farkli bir karaktere sahipsin düsündüklerini kim olursa olsun pat diye söyleyebiliyosun harbisin yani senin bu yönünü seviyorum sorularima gelincede
hobilerin varmidir?
vede gelecekden beklentilerin neler?

selam ibrahim : )
benım tek sorum var şimdilik neden korku

kardesim merhaba....
farkli bir karaktere sahipsin düsündüklerini kim olursa olsun pat diye söyleyebiliyosun harbisin yani senin bu yönünü seviyorum sorularima gelincede
hobilerin varmidir?
vede gelecekden beklentilerin neler?

Mrb ALi abi,

ÖnceLikLe hakkımda düşündükLerin için tşk ederim

HobiLerim vardır,

Fırsat buLdukça basketboL oynamak,haLı sahada maç yapmak,araba kuLLanmak,maç izLemek vs vs uzar gider.Çok fazLa hobim oLduğu söyLenebiLir..

GeLecekten bekLentiLerim;BekLentiLerimin hepsi YıL sonuna doğru gitmeyi pLanLadığım askerLik üzerine kuruLu..: ) BunLar dışında söyLeyecekLerim;İLerki yıLLarda bir evLiLik düşünebiLirim,mesLek dışı bir ticari iş içerisine girebiLirim.Yani hayırLısı diyeLim =)

selam ibrahim : )
benım tek sorum var şimdilik neden korku

GüzeL bir soru : )

Çünkü korku oLmadan cesaretin bir anLamı kaLmaz.KorkuLarLa yüzLeşmezsek korkuLar bizimLe yüzLeşir..

İşte bu yüzden korku benim korkmadığım bir oLgudur..ALLah dışında hiçbirşeyden de korkum yoktur.

Forumdaki korku böLümüyLe de iLgim,aLakam bu nedenLerden kaynakLanıyor oLsa gerek : )

Merhaba Kardeşim.,

İnsan olmanın dayanılmaz hafifligi sana neyi cagrıştırır...???
Kişilere tepeden bakmayı sevmedigin aşikar...sana tepeden bakılsaydı tepkin ne cihette olurdu...???

Sence akıl yaşta değil baştadır...
ve..o aklıda başa getiren yaştır sözünün hangisi dogrudur....!!!

Teşekkür ederim...:smile:

en cok sevdıgınız meyve?

ÇiLek hariç hepsi :D

Merhaba Kardeşim.,

İnsan olmanın dayanılmaz hafifligi sana neyi cagrıştırır...???
Kişilere tepeden bakmayı sevmedigin aşikar...sana tepeden bakılsaydı tepkin ne cihette olurdu...???

Sence akıl yaşta değil baştadır...
ve..o aklıda başa getiren yaştır sözünün hangisi dogrudur....!!!

Teşekkür ederim...:smile:

Merhaba abi,

İnsan oLmanın dayanıLmaz hafifLiği diye birşey yoktur bana göre : ) SorumLuLuğun, düşüncenin oLduğu bi insan bünyesinde pek de hafif oLmayan durumLar vardır.

Eğer böyLe birşey varsa da 'benciL oLmanın dayanıLmaz hafifLiği' diye birşey vardır.:smile:

KişiLere tepeden bakmayı sevmem dediğin gibi.En tepede biLe oLsam en aşağıdakine saygımı yitirmem.
Bana tepeden bakan çok oLduğu için tepki vermenin pek bi anLam ifade etmediğini söyLemek istiyorum : )

'AkLı başa getiren yaş değiL yaşadıkLarındır' sözü en doğru oLandır bana göre..=)

SoruLarınız için tşkLerr.. :smile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri