Haftanın Konuğu Ahm@t

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
koltuk71.png

Bu Haftanın Konuğu Ahm@t. Onu Sizlerin Sorularıyla Başbaşa Bırakarak Kolay Gelsin Diyorum.

Kendini tanıtır mısın?
İsmin, yaşın, ne iş yaparsın, nerde yaşarsın? vb.

Kendini tanıtır mısın?
İsmin, yaşın, ne iş yaparsın, nerde yaşarsın? vb.

Öncelikle jewel'i beni haftanın konuğu olarak seçtiği için teşekkür edrim : )

İsmim nick'imden anlaşılacağı üzere AHMET : ) 23/11/1984 tarihinde DENİZLİ'de ailemin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldim Benden büyük bir ablam var 4 kişilik bir çekirdek aileye sahibim : ) Memur olan babam görev yerleri sebebi ile küçükken sürekli seyehat etmek zorunda kalmıştık yani göçebe geçti küçüklüğüm : ) En sonunda son durak memleketim DENİZLİ oldu 15 senedir ikamet etmekteyim DENİZLİ'de ilerde ne olur bilemem Ahmet ilk öğretimini çeşitli şehirlerde tamamladıktan sonra Orta öğretimini DENİZLİ'de tamamladı Meslek lisesi mezunuyum Yüksek tahsilimi Mustafa Kemal üniversiteside tamaladım Okul serüvenim bittikten sonra biraz tatil verdim kendime sonrasında vakit kaybetmeden Askerliğimi tamamladım Sonrasında malum adam olma derdi iş hayatına atıldım çeşitli iş dallarında çalıştım Son durağım ise yerel perakende zincirinde satın alma departmanında görev almaktayım artık ileride ne olur zaman gösterecek.Kısaca AHMET'in hayatının satır başları bunlar

hayatta yaptığından en pişman olduğun, keşke yapmasaydım dediğin şey nedir?

Hayat uzun bir yol jason_ bu uzun yolda bir çok hata yaptım yapmayada devam ediyorum her hatamdan binlerce kez pişman oldum Ama en büyük hatam ne dersen tahmin edileceği üzere Gönül kırgınlığı Keşke onun kalbini kırmasaydım : ( kırmasaydım ki hergün onu gördükce acım binlerce kat daha artmasaydı

HHPortal üye olma sebebin nedir buna ne vesile oldu..
Aklıma gelmişken Hint kınası geldimi..:laugh:

Hayatta mani olamadığımız önüne geçemediğimiz bir olaydan dolayı yani raslantı üzere tanıştım HACKHELL'e Sanırım bir crak arıyordum bu arayışlarım neticesinde tanıştım HACKHELL'e iyiki tanışmışım bu sayede sizler gibi onlarca dost,arkadaş edindim Türkiyeden,Dünyadan

Yok kına gelmedi sanırım gelişi zor olacak onun yerine yüzde yüz Türk kınasınla yetinecekler : ) İnşallah seneye Hint kınası armağan ediceğim arkadaşlara : )

ahmet'in sevdiği ve sevmediği şeyler neler ...

fobi ve hobileri neler ...

hayatta değer veripte kaybettiğin bir insan oldumu ? geçmişe dönsem şunu şunu bir daha asla yapmazdım dediğin ne var ?

Bir Gün Geçmesine Rağmen Hala Soruları Cevaplamadığına Göre Açık Kalmasının Bi Anlamı Yok

Soru Soran Herkese Teşekkürler
Ahm@te de Umursamazlığı İçin Ayrıca Teşekkürler!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri