Hafıza kartı biçimlendirme problemi

femre34

New member
Reaction score
0
Benim 2 gb kingston hafıza kartım var.Ancak biçimlendirmek istediğimde windows biçimlendiremedi haatası alıoyrum.Sizce bunu nasıl düzeltirim acil yardım(microSD hafıza kartım)Telde de biçimlendirmeye çalıştırdım olmadı.En son içine 1 gb lik bir dosya atmıştım Karttan siliyorum.Tekrar bilgisayara takınca silinmemiş yine karşıma gelior.İçine bişey de atamıyorum yardımmm...

silmene ragmen silinmemis olarak gostermesi icinde bi cesit virus oldugunu gosterir.

sanırım adı recycler gibi bişey olması lazım. kaspersky yada nod32 ile taratırsan bulup silebilir.

olmazsa guvenli modda acıp oyle bicimlendirmeyi dene.

yada msdos komut sistemi ile biçimlendir.

kolay gelsin...

sorununuz çözüldüyse lütfen şu şekilde çözüldü diye mesaj atın aynı sorunu yaşıyan üyelerimiz içinde yararlı olabilir

eset smart security ile tartıyorum am virüs gözükmüyor.Ayrıca fat veya fat 32 her ikisilede biçimlendirdim.olmadı.Msdosda da biçimlendiridm. olamdı..Telefonda biçimlendirdim biçimlendirildi dedi ama içine girince dosya yine silinmemiş..

herhangi bir sifre varmi hafiza kartinda?

kopya korumasi da olabilir?

linux kurulu bir makinede bicimlendirme firsatin varsa denemeni isterim
eger yok ise dos altindan yani windows cd si ile baslattiktan sonra tekrar silmeni tavsiye ederim.

herhangi bir sifre varmi hafiza kartinda?

kopya korumasi da olabilir?

linux kurulu bir makinede bicimlendirme firsatin varsa denemeni isterim
eger yok ise dos altindan yani windows cd si ile baslattiktan sonra tekrar silmeni tavsiye ederim.

kopya koruması yok.Şifre de yok.Daha önce sorun yok tu ama şimdi içinde winrarla sıkıştırılımış 1gb lık bi part var.Onu siliyorum.İçine tekrar girdiğimde silinmemiş..Biçimlendirince windows biçimlendiremedi diyor.Linux da denemedim.Bide windows cd le başlatıyorum(aynı format atar gibi ) harddiskler gözüküyor biçimlendirmem için ama hafıza kartı gözükmüyor.

hafiza kartinda bed sector dedigimiz olayda olusmus olabilir

bi chkdsk ve disk birlestirme denermisin bakalim ne sonuc verecek?

kartin bozulma ihtimalide goz onunde tabiki. baska bir telefonda yada bilgisayarda deneme firsatin oldumu?

hafiza kartinda bed sector dedigimiz olayda olusmus olabilir

bi chkdsk ve disk birlestirme denermisin bakalim ne sonuc verecek?

kartin bozulma ihtimalide goz onunde tabiki. baska bir telefonda yada bilgisayarda deneme firsatin oldumu?

chdisk yaptım.Dos altında.Birim başka bir işlem tarafından kullanılıyor dedi.Yeniden başlatılınca yapılacak dedi ve bilgisayarı yeniden başlattım diski gözden geçirdi.kullanılabilir bellek filan yazdı.ama biçimlendirmeye çalıştırdım yine windows biçimlendiremedi dio.içindeki 1 gblık partı silip yeniden yapıom olmuo.disk de birleştirdim.
Başka bir bilg. denedim ama o da xp di ve aynı hatayı verdi.

• Kardesim Senin İLacın ßu =) TıkLa

bende yeni aldığım 8 gb kingston sdhc hafıza kartında kopyalama ve yazmaya karşı koruma hatası alıyorum küçük tırnağı 2 yöndede denedim olmadı ilk açtığımda tırnak lock tarafındaydı o şekilde taktım aynı sorun aşağı çektim yine aynı sorun
verdiğin programıda denedim HP USB Boot Utility diye bir programda denedim olmadı onlardada kartı seçtiğim zaman korumaya karşı uyarısı geliyor

Geri