|| Hadise'ye Kötü Haber ||

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
fft17_mf173244.Jpeg

Hadise'ye kötü haber!

Fransa'yı Eurovision'da dünyaca ünlü şarkıcı Patricia Kaas temsil edecek

FRANSA, Moskova'da düzenlenecek 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda dünyaca ünlü sanatçısı Patricia Kaas tarafından temsil edilecek.

Eurovision'da Hadise'nin belki de en büyük rakibi Patricia Kaas olacak.

Fransa, adı bir süredir kulislerde dolaşan Patricia Kaas'ın, 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda kendisini temsil edeceğini resmen açıkladı.

13 yaşından bu yana sahnelerde olan Kaas, albümleri dünya çapında en çok satan Fransız kadın sanatçısı olarak biliniyor.

40 ayrı ülkede albüm satışı 16 milyonu geçen Kaas, daha önce Türkiye'de de konserler vermişti.
16 Mayıs tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'na Fransa adına katılacak olan Patricia Kaas'ın, ülkesini hangi şarkıyla temsil edeceğini 9 Şubat günü düzenleyeceği basın toplantısında
açıklayacağı ifade edildi.

Erhun GEYİSİ/PARİS, (DHA)​

Patricia Kaas bu yarışmaya katılmasına sevinemiyorum.. Hadise ve onun kalıbındakilerle aynı kategoride bile değil.. Sanatçı resmen o be Hadise de neymiş!

yooq beeahh ... naptın .. o kadar da. deil.. hadisenin en azından fiziği var .. seside birtney spears yada avril 'ı anımsatıyo... avrupalı abazalara gün doğuyo yani.. bu yüzden şansı var

yooq beeahh ... naptın .. o kadar da. deil.. hadisenin en azından fiziği var .. seside birtney spears yada avril 'ı anımsatıyo... avrupalı abazalara gün doğuyo yani.. bu yüzden şansı var

sanki bize gün doğmuyor

biz derken yanlış anlama sen ben değil bizim abazalara ...

Hadisenin en büyük rakibi System Of A Down bu kadar diorm...çok büyük şerefsizler ama müziklerine baktım inş dağılmadan önceki qibi müzik yapmazlar ! yoksa kazanma şansları çoook yüksek

Her ne kadar büyük sanatçı olunursa olunsun ,olay şarkıda ve avrupalıların birbirlerini tutma politikisına bakar Eurovision sonucu bence..

Her ne kadar büyük sanatçı olunursa olunsun ,olay şarkıda ve avrupalıların birbirlerini tutma politikisına bakar Eurovision sonucu bence..

evet bu da çok doğru bence daa çok şarkılar değil siyasi ilişkiler ve komşuluk konuşuyor

kadinda orta yas cazibesi var taninmis bence cook güzel bir kadin

yinede insallah hadise kazanir güzel güzel göbek atar dögmesini gösterir erkeklerin gözü bayram edince mesaj yollarlar :durdurun

valla patricia kaas tamam harika bri sanatci olabilir ve ulkeis disinda da dunya capind abri unude olabilir fakat eurovisionun standartlarinin altinda kalacagi kesindir cunku eurovisionda aranan seyler daha baska bu nedenle particia kaas in cok iyi derece alabiliecegini dusunmuyorum ki hadisenin sarkisinin yaninda ( tam eurovionluk bir sarki bu nedenle) işi zor ama dikkatimi ceken birsey daha var bu sene ermenistan system of a down ile katiliyor fransa patricia kaas hatirdir neler oluyor boyle dunyada

Geri