Hadiseci Misiniz?

-HaKiKaT-

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Test_840.jpg

Onu ilk gördüğümüzde bir gün Eurovision’da ülkemizi temsil edeceğini aklımıza çok az getirmiştik. Ama gitti, dansıyla şarkısıyla sahnelere Türkiye’yi taşıdı, dönüp geldi. “Kötü bir sonuç alsaydım, Türkiye’ye dönmezdim” dediğini duyduk sonra. Kimimiz “Gönüller hoş olsun, yapma Hadise” dedik, kimimiz başka şeyler söyledik. Ama bir şekilde Hadise’yi gördük, izledik, dinledik, konuştuk... Şimdi bakalım aklımızda ondan ne kaldı, sahiden ilgili miyiz kendisiyle, yoksa yalnızca sırf ekranlarda, gazete sayfalarında çok görüyoruz diye mi biliyoruz bir şeyler? Testimiz bilimsel değer taşımaz, ayrıca dört yanlış bir doğruyu götürmez...

TIKLA

Bana ilgilisiniz çıktı :)

İlgilisiniz
Hadise’yle hem de çok yakından ilgileniyorsunuz. Fun Club’ına üye olmanıza ramak kalmış ya da zaten üyesiniz. Onun ismiyle müsemma, olay yaratacak türden güzel ve yetenekli biri olduğu düşüncesindesiniz. Eurovision’a gideceği zaman alkış tutmuş, iyi sonuç almasına garanti gözüyle bakmışsınız. Sonuç beklediğiniz gibi olmasa da, teselli eder nitelikteymiş. Hadise’nin üzülmesine kalbiniz el vermezmiş zaten. Hatta mümkün olsa onu cesaretlendirmek için sırtını okşamak da istermişsiniz.

:hhmanD

bugnlerde gıcık almaya başlamışsınız..size çok kolpa geliyor bazı davranışları..adam akıllı bişy yaparda bu kolpalığı üzerinden atarsa sizde hadiseyi sevebilirsiniz.. (!) :D:D

işte çıkan sonuç :

İlgilisiniz
Hadise’yle hem de çok yakından ilgileniyorsunuz. Fun Club’ına üye olmanıza ramak kalmış ya da zaten üyesiniz. Onun ismiyle müsemma, olay yaratacak türden güzel ve yetenekli biri olduğu düşüncesindesiniz. Eurovision’a gideceği zaman alkış tutmuş, iyi sonuç almasına garanti gözüyle bakmışsınız. Sonuç beklediğiniz gibi olmasa da, teselli eder nitelikteymiş. Hadise’nin üzülmesine kalbiniz el vermezmiş zaten. Hatta mümkün olsa onu cesaretlendirmek için sırtını okşamak da istermişsiniz.

İlgilisiniz
Hadise’yle hem de çok yakından ilgileniyorsunuz. Fun Club’ına üye olmanıza ramak kalmış ya da zaten üyesiniz. Onun ismiyle müsemma, olay yaratacak türden güzel ve yetenekli biri olduğu düşüncesindesiniz. Eurovision’a gideceği zaman alkış tutmuş, iyi sonuç almasına garanti gözüyle bakmışsınız. Sonuç beklediğiniz gibi olmasa da, teselli eder nitelikteymiş. Hadise’nin üzülmesine kalbiniz el vermezmiş zaten. Hatta mümkün olsa onu cesaretlendirmek için sırtını okşamak da istermişsiniz. :D:D

İlgilisiniz

Oha ben bile bilmiyodum bu kadar ilgli olduğumu. Metal dinleyen biri olarak bu sonucu almaktan utandım =)​

İlgilisiniz

Uzaktan takip
Hadise’yi uzaktan takibe almış durumdasınız. Bu kadar seveni olduğuna göre bir hadisesi olsa gerek diye düşünüyorsunuz. Henüz sizi kendisine ikna etmiş durumda değil. Bekliyorsunuz, bir gün gerçekten gözünüze girebilecek nitelikte bir iş yapacağını umuyorsunuz. O gün siz de diğerleri gibi gönül rahatlığıyla onun hayranlar kulübündeki yerini alacaksınız. Ama o vakte kadar, Hadise’yi uzaktan takip etmekle yetineceksiniz.

Her zaman farklıyım :D

Geri