Hadise - Düm Tek Tek ...!

Sizce?

• Kesin 1. Oluruz..

Kullanılan: 21 39.6%
  • Hiç Güzel Değil

Kullanılan: 8 15.1%
  • Hayırlısı Olsun Ne Diyelim..

Kullanılan: 24 45.3%

• Kullanılan toplam oy
    53

yi6it

New member
Reaction score
0
Hadise’nin Eurovision şarkısını hangi dilde söyleyeceği belli oldu: Ana metin İngilizce, nakaratlar Almanca ve Fransızca

Dün akşam siz izlediniz mi bilmiyorum ama arkadaşlar ben parçayı dinledim gayet güzel olmuş.. Parçanın adı '' Düm Tek Tek '' .. Umarım Hadise Moskovada Güzel Neticeler Alır..

3 dilde Hadise çıkacak

Ülkemizi Eurovision’da temsil edecek gurbetçi Hadise’nin şarkısını hangi dilde söyleyeceği belli oldu: Ana metin İngilizce, nakaratlar Almanca ve Fransızca!

Hadise böylece hem dünyada kabul gören İngilizce ile şarkısını okuyacak hem de Fransızca ve Almanca nakaratlarla bu dilleri konuşan ülkelerden oy toplamaya çalışacak.

ALBÜMÜN UĞURU

Seksi popçu önceki gece yeni albümünün ilk konseri için Sapphire Club’ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, “Albümde 17 şarkı var. Hepsinin sözleri bana ait. Bu albüm uğurlu geldi, Çünkü Eurovision’a gidiyorum” diye konuştu. Yapacağı sahne şovu ile ilgili çok fazla detay vermekten kaçınan Hadise “Şovun etkisi çok büyük ama şarkı söylemek, yazmak benim için daha önemli” dedi.

TRT’den yaklaşık 3 hafta önce resmi teklif aldığını açıklayan gurbetçi şarkıcı, teklif gelince çok mutlu olduğunu, elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

Haber: Akşam gazetesi

-----------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar ben birden heyecanla ßöyle ßirden daLdım konu açtım kusuruma bakmayın.. .. Nakaratlar arasında Düm Tek Tek görünce dedim heralde parçanın adı budur :D

Parçanın Gerçek Adı Arkadaşlar '' Crazy For You ''

Olsun ßizimkide Türk Versiyonu :D

dinLedim TRT de fena diiL sarkı
Hadise'nin yorumladıga bi sarkıya kötü diyemiorm zaten ben :hhmanD

HAdise beceremıcek gıbıme gelıo ama neyse gorucez bakalım hayırlısı olur ıns. :D

şarkıyı dinlemedim bliyorum ama ingilizce şarkı olduğunu biliyorum

ulusal arenada eurovision adlı yarışma avrupa onunde ulke tanıtımları için yapılır kendi dilinde olmayan bir şarkıyla kendini nasıl tanıtabilirsin acaba orda ne deidğini ben anlamadıktan sonra beni temsil etse nolur

eurovisiyon reytingler kırar ingilizce metinli şarkılarla beni temsil etmeyen şarkılarla
ama turkçe olımpiyatları turkiyeyi temsil eder o eurovision akdar reyting yapmaz

şaşıyorum bu halkımın aklına

her zaman soylıyorum şimdide soyluyorm

yarışmayı kazanmak benim için onemlı değil benim için onemlı olan yabancılara ulkemi tanıtmak

çıakrtın yarışmaya mehteran takımını ona uygun bir şarkıyla sonuncu olun hava alanında karşılarım belki sonuncu olduk ama avrupaya o korkuyu tekrar yaşatmalıyız çunku onla rbizi tanımıyor biz osmanlıyız zamanında sizi delidik bunu tekrar yapıcaz geri donucez diyelim avrupa 3,5 çektikten sonra ben bir daha yarışmaya alınmıyım oda yeter...

bu arada '' ьLцєXтяємє '' arkadaşımıza paylaşım için tşk ederim ...

güzeL bi parçaya benziyor .. yabancı şarkıları sevmem ama birinci olacaksak yapılsın ...

şarkı güzeL hoşuma gitti ilk 3 ' e gireriz diyorum

eurovision'u lutfen ciddiye almayalim...

Sarki cok güzel olmus kulaga hos geliyor. Bu sarkiyla iyi bir derece aliriz gibime geliyor....

Geri