Hadi Gözümüz Aydın ''YouTube'' Açıldı

thefao

El-fetih
Reaction score
0
youtube_logo1.jpg

'Sakıncalı' içeriklerin çıkarıldığı YouTube video paylaşım sitesine 2.5 yıldır uygulanan erişim yasağı, mahkeme tarafından kaldırıldı.

Uğruna binlerce program yazıldığı ve girmek için türlü türlü yöntemlere başvurulduğu youtube sonunda yasaksız =)

Kutlamaya Değer ;)

İşin tuhaf kısmı nasıl açıldığı. Almanyadan bir firma Atatürke hakaret içeren videoların telif haklarını alıyor ve videoyu sildiriyor.

1. Neden Almanya ?
2. İşin içine telif girince anında silen youtube neden önceden silmiyor aslında ne kadar kolaymış
3. Bu Alman firması telif hakkını aldığı videoları ne yapacak ?

Sen kurcalama olduğu gibi kabul et =)

işte türk milleti illa kurcalayacak :)))
Neden kurcalamayalım sakalanacak bir şey yoksa?
acaba O alman firması kimin ve satın aldığı hakları ne yapacak.

Diğer yasaklı siteler için ne olacak?

Başbakanımız Reis-i Cumhurumuz hepsi sözde sansüre karşı. (Hatta cumhurbaşkanımızın youtubenin kapalı olduğundan bile haberi yoktu :) )
Ana yasayı bile değiştirecek güçleri de var Hadi internete sansür getiren yasaları değiştirsinler eğer doğru söyleyenlerdenseler.

Yok ama yapamazlar yaparlarsa işlerine gelmeyeni susturamazlar.
Bu iş de aynı Millet vekli dokunulmazlığı gibi kim gelirse onun kullanacağı bir şey olduğu için SANSÜR yasalarına dokunmazlar.
Böyle bir iki büyük siteyi açıp anca Bakın açtık diye göz boyarar.
ANADOLU ÇOCUĞU YER Mİ?
Bu arada youtubenin logosu normal girince farklı proxy ile girince farklı. ACABA neden_?

o şirketi ben kurdum telif hakarını ben aldım ne olacak şimdi :)

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5196633' Alıntı:
o şirketi ben kurdum telif hakarını ben aldım ne olacak şimdi :)
Ozaman neden adını sakladın?
Bu gizlilik neden?
O hakları daha sonra ne amaçla nasıl kullanacaksın?
Bu güne kadar bu operasyon için neden bekledin?

Neyi kutluyacağız elimizden özgürlüğü alıp sonra binbir numara ile bir damla özgürlük damlatmalarını mı kutluyoaruz.

öyle bir hal aldı ki artık gülemiyoruz... yapılan her yorum ciddiye alınıyor bu neden ? sadece gülmemiz için söylemiştim dedektif olmuşlarda araştırıyorlar bırakın bunları sayın halkım...

adamlar icatlar yapıyorlar sizler youtubeyi tartışın :D

İcraat bu konuda bir icraat YOK sorun bir sitedeki yasak değil yasağa sebep olan yaslar.

Ozaman neden adını sakladın?
Bu gizlilik neden?
O hakları daha sonra ne amaçla nasıl kullanacaksın?
Bu güne kadar bu operasyon için neden bekledin?

sen sorasın diye bekledım :durdurun

açılması iyi oldu dns falan filan bıkmıştık be kardeşim.

isteyen giriyodu zaten

Yasalar aynı durdukça bir yunanı bir amerikalı bir sırp tahatça kapattırır.
Soruna göstermelik değil GERÇEK ÇÖZÜM İSTİYORUZ.
YASAL DEĞİŞİKLİK OLMADAN HER İSTEYEN TÜRKİYEDE SİTE YASAĞI KOYDURABİLİR.

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5196666' Alıntı:
sen sorasın diye bekledım :durdurun
Sordum eğer doğru söyleyenlerdensen Cevap bekliyoruz değilsen YALANCI olduğunu kabulet.

Sordum eğer doğru söyleyenlerdensen Cevap bekliyoruz değilsen YALANCI olduğunu kabulet.

cevap veriyorum site kişilik hakarına saldırı yapınca site ynetımı suclu dedik site yonetımı kardeş biz her yukleenı denetleyemyız diyordu demi

şimdi yasak akalkıyor alman bir şirket kişilik haklarına saldırı nıtelıgınde olan butun videoalrı telif hakalrı ile beraber satın alıyor ki ne kadar gercek bilemeyiz belkı you tube bunu yapıyor bu durumda da sen gelmişsin yok efendim niye alıyor nıye satıyor alıp ne yapacak
madem bu kadar dusuncelısın bu siteyı hiç kulanma kulanıyorsan o sitede yonetıcılerıne para kazandırdıgını unutma

gercekten turkiye cumhuriyeti kanunları yetersi bunu bizde kabul ediyoruz ama cezalar caydırıcı değil

e ceza caydırıcı oluncada neden böle oluyor dıye sorgularız insanları tatmin etmek imkansızdır

ben geyip yaptım sen geldin neden diye sordun ben yıne geyikle cevap verdim şimdi beni yalancılıkla itham ediyorsun et kardeşim sen dedin diye ben yalancı olmayacam

Geri