Hadi Biraz Kafa Yoralim.....

Ugly_Duck

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bana ilginç geldi... sizinle paylaşmak istedim çin bulmacası diyolar bu oyuna... sabahtan beri buna tutulmuş durumdayım sizde bir bakın isterseniz ben bitiremedim bir türlü ama hala denemedeyim.... :p :D

not : oyunun altında kaç defa 30 defa oynadılar yazıyo 30'uda benim aha :p

ÇİN BULMACASI

teşekkürler duck ünv.oynardık bunu sabahlara kadar.Nostalji yaptım:)

nası oynanıyo bu yaw.. ben bişii annamadım :)

peki çözülme garantisi var mı?
kasıpta çözemiyoruz diye üzülmeyelim bosuna :)

sep seni nostalji turuna çıkardıysam ne mutlu bana anılarını tazeledin ne güsel sevindim:p

ozzy arkadaşım sen anlamazsın böle oyunlardan ahaha aynı kartları bulunca yokoluyo sonunda hiç kart bırakmaman gerekıyo

my oyunun bitebilitesi var ama ben yapamadım bitirenler var merak etme dene :p

normalde cozulebılır oluyor ama bazen yanlıs tası alıyorsun we oyunu kıtlıyosun kı bu cok nadır olan bırsey
p200 warken ne cok oynardim yaw

amac birbiriyle ayni olan taslari ikiser ikiser bulmak

o sekilde taslar yok ola ola gidiyor

Benzer çok taş var aralarında sadece çok ufak benzerlik olanlar ilk başta çok kasıyo.Az sinirlenip dağıtmadım masayı bu yüzden:)

Leke' Alıntı:
Bi b.k anlamadım . Nası bir oyunmuş bu böyle . Yazılar zaten çivi yazısı gibi .
:)

leke arkadaşım yazıların çivi yazısı gibi olmasının nedeni adı üstünde çin bulmacası :p
türkçe yazılar bekleme ayrıca oyunu arkadaşlarımız ve ben gayet iyi açıkladık nesini anlamadın bende onu anlamadım :p

ugly duck buna cin daması yani go diyolar bunun sonucu her zaman vardır sadece dogru taşları alman lazım o kadar.eskiden cok oynardım.valahaaa cok eglencelidir.

MaYdOnOz' Alıntı:
ugly duck buna cin daması yani go diyolar bunun sonucu her zaman vardır sadece dogru taşları alman lazım o kadar.eskiden cok oynardım.valahaaa cok eglencelidir.

ahaha kız oyunu sunan benim bana niye anlatıyon onu anlamadım çin daması olduğunu bende biliyorum ama oyunu açtığımda çin bulmacası yazıyodu mause ile oynandığı için öle diyolarmış eğlenceli olmasa zaten yollamazdım sabahtan beri bununla uğraşıyorum işten atacaklar beni valla :p

dikkat et kız işnden olma bari caktırmadan oyna hehhehehe :)))))))))

MaYdOnOz' Alıntı:
dikkat et kız işnden olma bari caktırmadan oyna hehhehehe :)))))))))

ehehe tamam dikkatli olurum :p

arkadaşlar bakın buda daha anlaşılır olması için başka bir versiyonu umarım leke bu sefer anlarsın bak yazılar daha okunaklı bu daha kolay.... :p :)

PARDON YAA LİNKİ VERMEMİŞİM AHAHA : p

BURDAN ARKADAŞLAR

ahahahaha koptum valla monalizayıçizenkişi valla bravo ben onuda yapamadım daha bende 10 taş var kitleniyo öle kalıyo :p

Geri