Hadi Be Demeyin öyleymiş.....

ARKADAŞLAR BU OLAY YAŞANMIŞTIR LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN BEN HEM GÜLDÜM HEMDE BİRAZ KIZDIM :)

Sibirya'nin köylerinden birinde cenaze mezarliga götürülüyormus. Misir tarlasinin ortasinda tabut köylülerin ellerinden düsüvermis. Tabutun içindeki ceset düsüp dereye yuvarlanmis. Akinti, cesedi dinamitle avlanan balikçilarin yanina sürüklemis.

Balikçilar "Acaba adami dinamitle biz mi öldürdük" diye endiseye kapilarak cesedi askeri kislanin tellerine birakmislar. Nöbetçi er, bölgeye birinin yaklastigini düsünerek cesedi yaylim atesine tutmus. Hemen ambulans çagrilmis.

Delik desik olan ceset hastaneye kaldirilmis. Operasyon alti saat
sürmüs. Ameliyattan çikan doktor alnindan akan terleri silmis ve "çok zor oldu ama galiba yasayacak" demis.
................................................................................................................. ( ALINTI )

Eh çüş yani olmaz bu kadar bunu daha öncede okumuştum bir yerden ama zannetmiyorum

haha bu olay nası olmuş ya :confused: anlamadım :D Ama sen diyorsan bir bildiğin vardır :p

ahahah valla bende ilk okuduğum zaman oha falan olmuştum ama yaşanmış bir olaymış

hadi yaşanmış olsa bile bu kadar saflık olmaz ki yaa :p dedirten cinsten :D

Hastaneye kaldırılan ceset nasıl dirildi anlamadım :D

ahaha işin espirisi orda zaten hastaneye cesedi otopsi için yolluyolar cesedi incelemek için doktorun sözü zaten son noktayı vuruyo adamı beyninden vuruyo :p :D

Hadi Be......:)

temel fıkrasına benziyor.Hani şu en sonunda kafası sıktım.

Adamın başına gelenler temelin fıkrasındanda öte bişi :D

kutup ayısıda girseymiş devreye hiç şaşırmıcaktım

ahahaha valla bende şaşırmazdım ben ayı alır kaçırır falan dıyecekler diye bekledım ama hastaneye gonderdıler adamın cesedini :p

Sibirya zaten dünyadan kopmuş biraz, soğuk bunların beyinlerini zedelemiş hiçbişeyi düzgün yapamıyolar :D

ulan adamda da ne bünye varmış hee.ama tam fıkralık bi olay yaw buda:D(ugly konuyu değiştiriyimmi.ehuehue.değiştirilcek bi konu warsa hemen:D:D :p )

EDIT:şu ismimide bi türlü yazamıosun he.

mengo adam ölü arkadaşım ceset yani bütün bunları yaşayan :p ama adamı canlıydıda öldürdük sanıyolar :D

böyle bişey olması çok zor ve hatta imkansız hortlamışmı ne yapmış :)

Geri