Hadım değilim bakın !!

Øguz

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Söylentilere kızan popçu, “hadım edilmediğini” ispatlamak için pantolonu indirdi

143369.jpg

Güney Kore'nin tanınmış pop sanatçısı Na Hoon'un, hakkında çıkan asılsız dedikoduları yalanlamak için bu sabah düzenlediği basın toplantısı gündeme oturdu. 'Hadım edildiği' yönündeki iddiaların yalan olduğunu söyleyen sanatçı, ispat için masaya çıkıp pantolonunu indirmeye kalkınca basın mensupları ne yapacağını şaşırdı.

Seul'deki ilginç basın toplantısında açıklamalarda bulunan Na Hoon, son günlerde adının birlikte anıldığı genç bir aktris yüzünden 'hadım edildiği' iddialarını çürütmek istediğini belirtti.

Basında çıkan haberlere göre Japon mafya örgütü Yakuza'nın önde gelen isimlerinden bir tanesi, Hoon'un favori aktrisiyle yakınlaşmasına öfkelenmiş ve çapkın şarkıcıyı 'ders alması' için adamlarına hadım ettirmişti.

Bu durumdan büyük rahatsızlık duyan Hoon, televizyonlardan canlı yayınlanan basın toplantısında, 'Böyle bir şey olmadı diyorum, size göstermem mi gerekiyor, yoksa sözüme inanacak mısınız?" dedikten sonra birden ayağa fırlayarak masanın üzerine çıkıp kemerini çözdü.

Bir anda toplantı salonu birbirine girerken, canlı yayın aniden kesildi.

Hoon'un iddiaları çürütüp çürütmediği henüz öğrenilemese de yaptığı şovla, zarar gören itibarını kazandığı bir gerçek.

Na Hoon'un orta yaşlı Koreliler arasında geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

Kaynak

Geri