Hacqhell T-shortleri

codec

New member
Reaction score
0
Arkadaslar nakışcı bir musterim var ve hackhell'in deneme amaclı birkactane tsortunu bastıracam.Bana hackhell'ın yazı tıplerı resimleri imageleri lazım yardımcı olabılecek arkadas warsa bana pm atabılırmı lutfen weya bu konu ıle ılgılı ne dusunuyorsunuz buraya yazabılırmısınız. Ben Dark'a bır ara cıtlatmıstım gercı ama ben kendım gıyme amaclı bır kactane yaptıracam hem istanbul sokaklarında reklam yapacam hemde aılem gıbı olan bu forumun ısmını tsortumde tasımaktan onur duyacam ustunde ne yazdıgını anlamadıgım garıp ıngılızcelı seyler gıymektense daha ıyı olur dıye dusundum. he bu ımalat amaclı olmayacak sonucta yonetımde degılım we buna sıteyı kuranlarla yonetenler karar werır benımkı sadece hobı amaclı olacak we kesınlıkle baskasına satılması gıbı bır durumu olmayacak hem tsortlerın ornek resımlerı buradada yayınlanacak eger yonetım ısterse bırer ornekte onlara gonderılecek. Elımden geldıgınce bu sıtenın daha cok para kazanmasını we artık su reklam tartısmalarının bıtmesını ıstıyorum.

Bır dushuncem daha war baskıcı bır musterımede bardak yaptırtmayı weya mouse pad dusunuyorum dedıgım gıbı bunlarda 5 taneyı gechmeyecek we prototıp olacak.

İnsallah Dark kızmaz bu konuya:) Gırısımcı olmak we yasadıgın toplulugun bulundugun ortamın ıyılıgını dusunmek daha guzel neler yapabılırız dıye kafa patlatmak herzaman ıyıdır dıye dusunuyorum umarım yanılmıyorum...

Saygılar CODEC

bastır belkı bende bi tane alırım :p dostum okuyana kadar canım çıktı:D

Geri