HACKTeN KORUNMANıN En BASiT YoLU [Program Yüklemenize de gerek yok]

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
Knight Online Full Güvenlik

S.a Arkadaslar BAkıoom YOk Charım HAcklendi Vs Gibi ŞEyler Sıklastı Diceksiniz NAıl Hacklenmez Eğer Dediklerimi Yaparsanız HAcklenmez.

1-Cafe ORtamında Şifrenizi hızlı Ve Kimsenin Görmiyeceği Bir Şekilde Yazın
2-Cafede Oturduğunuz Pc De Keyloger Olabilir Gİren HErkezin Şİfresini ÇAlmak İçin KUrmus Olabilirler ctrl+alt+del tusuna basıpuygulamalara bakıp keyloger cinsi bişi varmı kontrol ediniz.
3-Oyundayken Kimsenin Dediklerini İnanmayın O Şekilde Ne Şifrenizi Nede MSn Adresinizi Veriniz...
4-KNight Online Resmi Sitesi Hariç hiç Bi Sİteye Char Bilgilerinizi Gİrmeyiniz
5-Kosp Koxp gibi uygulamalar indirdikten sonra virüs taramasından geçiriniz
6-charı alırken kullandığın msn adresini sadece char açmak için kullanın baska hiç bi şekilde kullnamayınız
7-Cafe de oyun oynadıktan sonra kaldıgınızda defreeze varsa pc ye reset atın yoksa internet explorer açıp internet seceneklerinden cooki leri silin

NEyse Aklınıza Gelen Varsa YAzın Sİzde

ben ewden giriyorum ama bir gun internet cafelere dusersem yararlı bilgiler dikkate alıcam

saol bunların bazılarını bilmiyodum arada bir nete takılırım ama benim gittiğim mekanda öle pislik yapan olmaz uzatmayayım eline sağlık yardımı oldu

katılıyorum... + yeni bir program geldi adı xtrap

"Dear Knight Online Players,

Recently, Xtrap was implemented with the most current patch. If Xtrap detects any unauthorized third party tools, it will close the Knight Online client without any message or warning.

Please remove and uninstall any unauthorized third party tools in your computer. In addition, please remove them from the Registry as well.

(Frapping programs, teamspeak, and ventrillo are not considered third party programs)

Thank you,

Knight Online Staff "

burada da dedigi gibi hile programlarına gecit vermeyecek.. bakalm gorelim deneyelim :D

ewt
arkler cok guzel bır yontem buldum wede denedım bu bankalarda kullanılan bır ıslem ewt sımdı anlatmaya baslıorum!!

1.adım Başlata Girioruz
2.adım Çalıştıra giriyoruz
3.adım Osk yazıp entera basıyoruz
4.adım Çıkan ekran klavyesi olucaktır
6.adım Ekran kalvyesini kapamadan oyuna gırıoruz
7.adım SAdece kullanıcı adınız kısmını klavyeniz ile normal olarak yazın(ID yazan yer) ve
şifrenizi(password yazan yer)mouse ile o kısma gelip ekran klavyesinden tek tek harflere/rakamlara tıklayarak yazın.

değişik bır mantık ama işe yarar :)

malefesef sanal klavyeyide kaydeden kelogger ler var....
Bu arada bu bölümle pek alakasını göremedim konunun:eek:

kısa yolu var.. baslat tan calıstır a gir osk yaz ekran klavyesi cıkacaktır ..daha sonra word dosyası ac sifreni oraya ekran klavyesınden yaz dosyayı kaydet..sfireyi her girisinde kopyala yapıstır yap..

kısa yolu var.. baslat tan calıstır a gir osk yaz ekran klavyesi cıkacaktır ..daha sonra word dosyası ac sifreni oraya ekran klavyesınden yaz dosyayı kaydet..sfireyi her girisinde kopyala yapıstır yap..

Ekran Klavyesıne gırıozruz

başlığı görünce benimde aklıma ilk bu geldi zaten :)

hepsinden olmasa da keyloggerların çoğundan korur

gerçekten çok iyi fikir paylaşım için eline sağlık

not: konuyu biraz daha basit anlattım ve gerekli kısımlarını ve de başlığı editledim :)

yarın resimli anlatımda ekliycem konuya :D

eğer bulabilen olursa bankaların vs. internet sitelerinde harflerin yerleri bastıkça değişen ekran klavyesi olayı var onu da ekleyelim ;)

herkese iyi forumlar

mantıklı aslında sıfreyı kopyala yapıstır yapsak bıle keylogerlere yakalanıomuyuz_?

ben int cafede bi key-loger çeşidiyle denedim yakalamadı hepsini bilemiyorum.ben genellikle oyundan cıktıktan sonra bilgisayara res atıyorum int cafelerde

cok tesekkurler harıka bı yontem. bılmıyordum bunu . en azından bayagı bı keyloggerdan kurtulucam.

çok mantıklı ama onlarıda bulan keylogger ların olduğu kesindir. yinede bir çok keyloggerdan korur tşk

kopyala yapıştır en iyisi sanal klavyeyigören keyloggerlar da var

konuları birleştirdim sabitte çok yer kaplıo yoksa
kısacası hackten korunma TEK BAŞLIK oldu
başka fikirleri olan varsa konu hakkında onları da alalım ;)

Geri