HackkHell Böyle mi Yönetiliyor, 1 milyondan fazla üyeye lütfen biraz daha saygı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x_secret_x

New member
Reaction score
0
HackkHell Böyle mi Yönetiliyor ????

Eğer cevap evetse artık ben yokum... 1 milyondan fazla üyeye lütfen biraz daha saygı

Galatasaray Teknik direktörü Skibbe İstifasını Ben Konu Olarak Açtım,
Benim konunun üstüne şahsiyet konuyu derlemiş düzenlemiş kesmiş biçmiş
kendi konu açmış
şimdi mod lara verilen yetkiler kafalarına göre kullanılsın diye mi veriliyo
o zaman koyarsın sabit bi konu, dersin ki
bluextreme'den başka bi Allah'ın kulu konu açamaz, açarlarsa kafamıza göre değiştiririz,

neyse, gelelim sonuca, herhangi bir üyenin konusu, kurallara aykırı olmadıktan sonra sırf yetkili kişi kendi egosu için düzeltme hakkına sahipse bana müsade,
değil se,
1 BİRMİLYON dan fazla üye ye saygı varsa, lütfen bu arkadaşı uyarın, konuda eski haline gelsin...

Ekleme :

Konuyu Fazla Uzatmıyorum, Saatler Gibi Yorumlar Yazılmış.
Tarafımdan Konu Açmadan Önce Başlık Kontrol Edilmiştir, Emin Olun Yoktu.
Sonuç Olarak; Gördük ki, Anında Müdahale ve Çözüm Gelebiliyo,
Teşekkürler...

link yazarmısın konunu ve konuyu hangi modertörü şikayet ediyosun bunları düzgün bi dile yazarsan bizde durumu anlayabiliriz.

Arkadaş Haklı Unutmayın Ki !é Sizi Hackhell Yapan Üyelerinizdir Modlar Da Yetkilerini Kötüye Kullanmasın

spor bölmüne açtın galiba.. konuyu o bölümün kurallarıan göre açıp açmadığına bakmalısın.

iyide arkadaşım bluextreme senden önce açmış konuyu + konunda birleştirildi smodlar tarafından bunda ne varki? tarihe iyi bak konu açılma tarihine

senin tarih Bugün, 03:12 PM

bluextremeninki Bugün, 02:42 PM

link yazarmısın konunu ve konuyu hangi modertörü şikayet ediyosun bunları düzgün bi dile yazarsan bizde durumu anlayabiliriz.

Link :

http://www.hackhell.com/galatasaray/551773-son-dk-skibbe-istifa-etti-tek-baslik.html

Dün Gece Saat 10'dan itibaren ben bunu takip ediyorum, galatasaray.org sitesinde de resmi yayın yapılınca, bunu burda (( sadece bu forumda şahsım adına paylaşmak istedim ))
Amaç karşılıklı fikir alışverişi, yorum yapma vs.
Baktımki Konu MAALESEF Değişmiş....

Sonuş ne olursa olsun , ilginiz için teşekkür ederim

Saygılarımla

birleştirilmiş konunun yönetici gereken açıklamayı yazıcaktır.

Olabilir arkadaşım ama konu açma tarihlerine bakarsan anlıcaksın kimin haklı olduğunu

KonuLar tek başLıkta birLeştiriLdi..Skibbe'nin kovuLması,İstifa etmesi gibi haberLerin tümünü bu başLık aLtından veriniz..

----------
Parmağın daha fazla kan kaybı yaşanmadan kesilmesi şarttı..Ve gerekende oLdu..Bugüne kadar hep Skibbe'ciydim fakat ; Sen gaLatasaray gibi bir takıma evinde 5 goLLü bir magLubiyet yaşatırsan bırak takımı üLkeden kovarLar !!! Tarihinin en iyi kadroLarından birini kuran GaLatasaray'a yakışmadın emekLerinden ötürü teşekkür ederiz By Skibbe

Sezon sonuna kadar Cevat hocayLa devam ediLip Sezon sonunda Hagi yada Lucescu ikiLisinden birini takımın başına geçiriLicektir.
Not: Dün Hagi tribünde maçı izLeyenLer arasındaydı .Dönen oyunLar yine derin.

Konuya yaptığım yorum bu ;BöyLe bir şikayet konusu açarak kuLLandıgın usLup biLe seviyeni zaten beLLi ediyor..
Skibbe kovuLdu iLe iLgiLi oLan tüm konuLarı tek başLıkta birLeştirdim orda yorumumuda yaptım .
Bu mu kötü yönetmek herkes kafasına göre konu açarsa nerde böLümün düzeni ; kaLdıki sen Blue'den sonra konuyu acmıssın bide geLip burda konuyu ben önce açtım diye ağLıyorsun :S Şaka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri