EVET SAYIN SEYİRCİLER YILIN ENBÜYÜK KARŞILAŞMASI
HACKHELLSPOR --F.C BARCELONA
İŞTE HACKHELL SPOR VE SAHAYA DİZİLİŞİ

TEKNİK DİREKTÖR

Aldıgımız son haberlere göre HACKHELL Teknik direktörü SOLARİZ defansına ve gençlerden oluşan arta sahasına çok güveniyor.
ileri uçta ise takımı sırtlıyacak olan KARMA yanı taraftarların koydugu lakapla yılan adam. takımına cok guvenıyor.
KARMA :Valla takımıma guvenıyorum.orta sahada gençlerden oluşuyor ve eklemek istiyorum LEKE super kafa toplarına cıkıyor.takımıma guvenıyorum.defans superler zaten soylememe bıle gerek yok ..
DR.MUD :Ne solesem bılmoyorum zor bır mac heyecanlıyım dahası takıma guvenıyorum
KNOWN :biz bunları havada karada parcalarız.bızım takım super.takımıma guvenıyorum
HELLSPORT :spıker abey ne desem bılmıyom ama yenecez inşallah Allah buyuk.
MADNESS :hahahah barcelonaymıs.parcalıyacaaaaaz onları nihahaha
ULAŞH :bız delıkanlı takımız abılerımız var super defansımız var.takıma gu-ve-nı-yo-rum.bu kadar varmı dıyecekbır sey spıker abi
spıker:yok sağol ULAŞH
CEHENNEM_ZEBANİSİ :maç sonunda konusacam.
1001 DESİNG :nıckımdekı 0 onlarda kalacak saygılar.
KUZAY :Allah'a dua edin her zaman yardımcımız o olacak,Takımıma guvenıyorum.
FOFER:bugun mars jupıter ve yıldızların konumu bızım kazanacagımızı gosterıyor.saygılar
SOLARİZ :HACKHELL baska bır sey demıyorum Saygılar.
maçın Hakem ise :Metin Şentürk
Ve Tribunler tıklımtıklım pankartları goruyoruz mukemmel.bıletler 1 ay önceden tukendi.

MAZİNDE BİR TARİH YATAR HAKCKHELL OLLLLLEEEYYYYY

Aldıgımız son habere göre maç başlamadan 1 saat önce barcelona futbol takımı atatürk havalimanından barcelonaya gittiği öğrenildi.ve hükmen
3 - 0 yenilmiş oluyor...
HACKHELL ailesini tebrik ederiz.
KİMİNE GÖRE FORUM BANA GÖRE AİLE