HackHell Bence Bu Fedakarlıgı Yapmamız İçin Çok Çalıştı Bİze Birazda Biz Ona ÇAlışalım .
Evet arkadaşlar
hackhell bızım ıcın cok degerlı bır sıte olmustur her zaman . sitemizi cok sevıyorum ben sahsen . Dahe yenıde imzalara dikkat diye bir konu okudum
imzalara eklenen resımler sıtemızı yavaslatıyormus .. Evet arkadaslar bende sole bır sey dusundum ve bunu burda tartısmaya acmak ıstıyorum.
İmzamıza reklam alınmasına ızın verelım .. dark abı ımzamıza reklam alsın arkadaslar ama herkesınkıne bırden degıl tabı
.
sadece mesaj sayısı fazla olanlarınkıne
reklam verecek kısı bu olaydan bence cok memnun kalır
ımza bolumune reklam verılecek kısıye ise reklamdan pay verelım kı
hem uye hem hh hemde reklam veren musterı bu ısten karlı cıksın .
Bİrde olayın su yonu var tabı reklam bulmak ıcın sadece hh yonetımı de ulasmaz tabı . kendı ımzasına reklam almak ısteyen uyelerde cıkacaktır .
o zaman kendı reklam verecek musterısını kendı bulsun . o kısıde bu sekılde hh ' ye para kazanmıs olur ve daha faydalı oluruz .
... hemde dark abının yukune yardımcı olmus oluruz bıraz ne dersınız ? hadi yorumlarınızı beklıyorum . ... .
Evet arkadaşlar
İmzamıza reklam alınmasına ızın verelım .. dark abı ımzamıza reklam alsın arkadaslar ama herkesınkıne bırden degıl tabı
sadece mesaj sayısı fazla olanlarınkıne
Bİrde olayın su yonu var tabı reklam bulmak ıcın sadece hh yonetımı de ulasmaz tabı . kendı ımzasına reklam almak ısteyen uyelerde cıkacaktır .