Hackhell'e helal olsun-Vatan sagolsun

ersantasan

New member
Reaction score
0
Simdi sunu oncelikle acikca soyleyeyim ben bu siteye 2-3 yildir uyeyim ve hic ama hic aktif bir uye olmadim ne bir link vermisligim vardir belki ne de bi tesekkur almisligim. Kaynak bulmak ve surf amacli tipki diger forum sitelerini kullandigim gibi kullaniyordum acikcasi.
Ve fakat simdi bugun siteye girdigimde o enfes fon muzigi esliginde o kayan siiri o animasyonu gorunce.. Mest oldum, vatani duygularim kabardi, gozlerim doldu vallahi. Emegi gecen herkese helal olsun. Bundan sonra beni de bir kardesiniz, dostunuz, neferiniz hatta, sayabilirsiniz. Ersan Tasan
Bu mesajin altina veya pm'den yorumlarinizi beklliyorum.

HH aiLesine 1 ferd daha ekLendi..
HoşgeLdin karşdeşim.. :goz:

gercekten cok etkileyici olmus... helal size!!! -HER TÜRK ASKER DOGAR!!!-

Hackhell ailesine ve bizlere bu güzel mesajı sunduğun için teşekkür ederim dostum umarım artık aktif bir üye olursun........ :goz: :clap :victory

HoşgeLdin..

hh nin tek zararlı kısmı alışkanlığıdır işlerimden dolayı bayadır netle ilgilenememe rağmen ole girdikmide hackhellın bi çayını içmeden kalkmayız:)

тђє ¢яσฬ;2654663' Alıntı:
Hackhell ailesine ve bizlere bu güzel mesajı sunduğun için teşekkür ederim dostum umarım artık aktif bir üye olursun........ :goz: :clap :victory

Ins kardeslerim sagolun var olun bizim de yardima ihtiyacimiz oldugunda aman ha esirgemeyin ha :clap

aramıza hg ii forumlar bol paylasımlar

hoş geldin emin ol bence bu sitenin girişini yunanlılara izlettir türk olmazlarsa bende yunan olmam. türk olurlarsa ben yine yunan olmam :) şimdi sen bu ne yazdı diye düşünüyosundur yazdığımı ben de anlamadım ara sıra bir ben var benden içeru işte o ben yazıyo bunları. :) ben serkan tekrar hoş geldin

Geri