Hackhell'e giremiyorum!

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
internet explorer hatası veriyor ve 2-3 günde ancak kendi bilgisayarımdan baglanabiliyorum..sizce bu sorunun kaynagı nedir?baska sitelerle ilgili bir sorun yok sadece hackhelle girmeye çalışırken arıza cıkartıyo pc

donanımsal sorunlar yaşanıyor ve son bir kaç gündür yoğun bir saldırı var bildiğim kadarıyla.. hhnin açılmamasının seebbi bunlardır..

Kendini Hacker sananlara

Valla beyler hackerlik bu deil hackerlik adam olmak demek bildiğini iyiye kullanmak demek kıskandığın şeye zarar vermemek demek onun yerine daha iyisini yapmak demek tabi yapabilirsen. hackersen yaparsın bi site ve çalışırsın adam gibi :clap

öyle iki üç çapulcunun saldırmasıyla kapanmaz site merak etmeyin :sigara:
bende hiç bir sorun yok mozilla kullanıyorum gayet hızlı açılıyor..

2 günden beri giremedim

böyle siteleri saldırıp elllerine ne geçecekse ..

Kıskanıyo herkez üstünlüğümüzü..

Kimse Hackhell 'e birşey yapamaz .. Yakındada düzelir..

Afedersiniz Ama Sitelere Saldıranlar şerefsizin tekidir

donanımsal sorunlar yaşanıyor ve son bir kaç gündür yoğun bir saldırı var bildiğim kadarıyla.. hhnin açılmamasının seebbi bunlardır..

naxisa zaten gerekli olan cevabı vermiş .... bazı önemli kişilerden aldığım habere göre donanımsal bi sorun var .... üstelik Tragedy arkadaşın yorumuna da dikkat ....

öyle 3-5 kişi ile kapanacak bir site değiL ...

bende giremiyordum surekli database hatası veriyordu sonra hiç açılmadı neyse ki şimdi girebildim. sanki hackhelle bişey yapabilecekler. neden kıskanıyorlar ki onlarda katılsın aramıza geleni kovmadık ki değil mi arkadaşlar...

Beyler tamam da ben kapatabilirler demedimki tabi kapatamazlar adamlara baksana üyelerine sayılarına bakın yani site o kadar gelişmişki adam kapatamazz sadece giriş ismini deiştirmiş eski internet explorerle girilmio ama firefox veya bilgisayarınızın güncellemelerini yapın yeni int exp var onda girio

yada hiçbirini yapmayın adress bölümüne www.hackhell.com yazın gelio adamlar bunu ...hackhell.com ...diye deiştirmiş

bugün sabahtan beridir hiç bir sorun olmadan siteye giriyorum. inşallah böyle devam eder...

bende daha yeni girebildim 2 gündür giremiyordum meğer ne kadar özlemişim
internetin anlamı kalmamıştı bilseniz bağlanınca çok duygulandım
www.hackhell.com bana bağımlılık yaptı herhalde olsun sakıncası yok

kim söledi sana yogun saldırı oldugunu merak ettim =)

gereken açıklama duyurulara açılıcak olan konuyla yapılıcaktır uydurup durmayın bizden duymadıgınız şeylerede inanmayın.

valla banada saldırı gibi geliyor devamlı böyle oluyor gün içerisindebende giremiyorum acaba siteyi cekemiyenlermi yapıyor:)

Geri