HackHeLL'den memnunmusunuz...?

Hachell'den memnunmusunuz....?

• HAYIR DEĞİLİM...

Kullanılan: 12 8.9%
  • GÜZEL AMA HALA BAZI EKSİKLERİ VAR

Kullanılan: 18 13.3%
  • BENİ İDARE EDİYOR

Kullanılan: 17 12.6%
  • GÜZEL

Kullanılan: 24 17.8%
  • BUNDAN DAHA GÜZEL SİTEMİ VAR HERŞEY VAR....

Kullanılan: 65 48.1%

• Kullanılan toplam oy
    135

chester26

♫Цпẳρρя&#1
Reaction score
0
Evet arkadaşlar fazla söze gerek yok soru malum

Hackhell'den memnunmusnuz...?

Memnun olmayanın zaten forumda işi olmaz, forumda işi olmayan bu konuyu görmez, ama memnun olmayıpda illa girecem diende, artık tıbbın uzmanlık alanına giriyor.

Mantıksız bi anket olmuş.

Memnun olmasam ßurda işim olmaz =)

görüş bildirirseniz sevinirim burda birsürü üye var ve sadece bazıları forumun kıymetini biliyor beğenmeyende var hani olur konu ararken googlede gözüne çarpar girer üye olur buda gözüne çarpar onların kim olduğunu biliriz teşekkür etmeyiz:):)

yoooo 3 yıldır da spor olsun die takılıyom :hhmanD yaff allah aşkına burayı sevmeyen adamın burda ne işi olur :)

hackhell hackhell diye sinir krizi geçirip intahar edenler var sen hala memnunmusunuz diyosun

ne memnunu ayol tapıyoruz tapıyoruz :p

daha ne olsun yav bu site harika BENDE:D....

doğruya doğru ek***ler var mesela bazen gremiyorum. bide fazlası var hackhell sayfasını açıyorum arkasından saolsun 2 reklam sayfası daha açılıyo :)

doğruya doğru ek***ler var mesela bazen gremiyorum. bide fazlası var hackhell sayfasını açıyorum arkasından saolsun 2 reklam sayfası daha açılıyo :)

şahsen başıma girememek gibi bişi gelmedi haa sunucu bakımı veya db güncelleme falan saymassak :melek açılan o iki sayfaya da gelince malum o reklamlar sayesinde yayında şuan yani bilirisin reseller host olayı felan gelir olmalı ki giderleri karşılayabilsinler.... :goz:

sanırım fazla uzattım galiba:melek neyse anlayan anladı işte :D

bende hiç memnun değilim. Onun için yönetime aldılar beni :D

BUNDAN DAHA GÜZEL SİTEMİ VAR HERŞEY VAR.... :victory

Geri