Hackhellden şikayetçiyim!!!

thefao

El-fetih
Reaction score
0
Hackhell de ben bir forumdan ziyade daha ötesini buldum.paylaşımı dostluğu yardımı eğlenceyi ve daha bir çok şey...bir çok forum sitesine kayıtlıyım ama bunların içinde hackhellin yeri başka gelelim başa şikayetciyim bağımlısı oldum formun bugün öğlen 12den bu zamana kadar hala hackhelldeyim...known bizi bu durumdan kurtaracak bi program yok mu elinde

Evet Arkadaşlar Görüyorum ki Tek Bağımlı Ben Değilim:biggrin

Kardesım bunun formülü programı yok ama ıstemıyosan böyle olmasını hackhell adult olarak gecer ttnet aıle sıfresı koydur baska bırıne :D:Dbu arada konun kapanır Şimdiden söylemesi :D

:hhmanD Şaka gißi ßen sana hemen ßir iLaçLı Program Yazayım :D iLk defa güzeL ßir ŞikayetLe Karşı Karşıyayım :hhsigara

KnowN durdurmak için ßi program yaptılar ama ßaşaraLı olmadılar maLesef =)
yakında ßeta versiyonu çıkcaktır oda ilk ßizde olacak :D

ben 2 senedir biliyordum ama geçen aya nasip oldu üyelik...... ben bu siteden memnunum gerek programları gereke bu siteyi yönetenler...... her yönüyle on numara!!!!!!!!!!

site gercekten super daha once icbir foruma uye degildim ama hackhell bir ilk oldu ve artik hergun tikliyorum

Ben aşıyı uzun zaman önce yedim hala kurtulamadım seni seviyorum hackhell iyi ki varsın : )..

yakinda diploma sinavlarim basliyacak :( kendimi banlatmayi düsünüyorum :durdurun

ßen ProgramINI ßuLup yayınLıcam :hhmanD HackheLLSiz Yasam v1.0 :hhsigara

özgür dai'm önce kendini kurtarsın :hadiordan
HackHeLL bağımlılık yapar :biggrin
Biri Bizi Durdursun yahu :durdurun

Online Time: 52 Seconds 39 Minutes 7 Hours 1 Days

aynen Dai'm ßaksana 1 gün 7 ßucuk saattir ßurdayim :hhmanD

Geri