Hackhelldeki Son Durum

Solariz

Administration
Reaction score
0
merhabalar dün akşamdan beri yaşamış oldugumuz sunucudaki problemi şuanda çözmüş bulunmaktayız sunucudan kaynaklanıcak ufak tefek hatalar olabilir bunları bana pm ile bildirirseniz en kısa sürede çözmemde yardımcı olabilirsiniz.

herkeze iyi forumlar..

oh bea sonunda açıldı...tşk ler solariz..

hepimize geçmiş olsun allah bundan sonra böyle üzücü şeyler yaşatmasın tüm hh' cilere

valla ömrümden ömür gitti herşey için çok sağol şunu anladım ben hh siz yapamammmmmmmm kardeşimmm

hh siz kimse yapamıyo ben dahil gerçi bazıların işine geliyo ben kapadım ettim falan die bilmeleri için ah ah bu kuşbeyinliler ne zaman anlıycaklar biri bizi durdursun dedigimizde o kişinin kuşbeyinli olucanı söylemediğimizi anca atar tutarlar :D

bu sorun gerçekten çok büyüktü hız konusunda baya bi yavaşlamaya neden oluyordu ve herkeşte bundan şikayetçi idi...neyse sorunun çözülmüş olması sevindirici!...inşallah daha da iyi olur

user sayisi fazla olan her serverler'de ufak tefek hatalar ve server'den kaynaklanan yavaslamalar olmasi kacinilmazdir. Bazi arkdslar forbidden hatasindan kaynaklanan sorun icin Hackhell'e saldiri warmis gibi yorumlamislar. Alakasiz ve bilincsizce yorum yapilmis. Neyse uzatmayayim onemli olan hatanin giderilmesi. Herkese hayirli olsun. İi forumlar

dedim bi ara hacklediler her halde ama sonradan hackin merkezi burasi kim kimi hackliyor ulen.neyse Allahtan onemli bisey degilmis kaldigimiz yerden devam...ara sira makineleri dinlendirmek lazim tabi bu kadar hit'e sunucumu dayanir:p

70 bine yakın uyemiz var ve hergun 3000 kişi online oluyor.. bırakın server dayanamasın ya kolaymı :) ee tabi bazılarında yok bu kadar online uye anlayamıyorlar tabi :) olunca onlarıda gorururz(tabi olursa :cool:)

Biri Bizi Durdursun Hani Solariz Biri Bişi Diodu Dark In da Kulakları Çınlasın Solarizin Pc nin Fişini Bi çekersem Biri Sizi Durdurcak :D O kuş beyinlilerde denesinler ancan kendi pc lerinin fişini çekince bizi durdurmuş olcaklar :D

problemler olur onemli olan sonuca varmak

Walla aklıma kötü kötü şeyler geldi bir an.
:( :(

Dünden sonra bende hackhell'in yaşayan bi organizma olduğuna, ve benimde o organizmanın bi parçası olduğuma inandım her ne kadar çok eski olmasamda, Rabbim hackhell'e zevâl vermesin.. :D

HH siz bir akşam offff....
Allah düşmanımın başına vermesin

:hhman: :hhman: :hhman: :hhman: :hhman:

Geri