hackhellde siyaset olmalımı...

ases

Altın Üye
Reaction score
0
bu forumda neden siyasi içerikli bir sunum olmadığı hakkında beyin jimnastiği yaparken yıllarca siyasi olaylarla gündemimizi boş işlerle doldurup arkasında emellerine ulaşan bir kitlenin var olduğunun farkına vardım. gerçektende gençliğimiz döneminde kendimizi en güzel geliştirebileceğimiz bir dönemde gündemimiz siyasetle var oluyo ve yıllarca bir dava uğruna harcanan bir hayat fakat sonunda hiçbirşey elde edilmemiş ve harcanmışlık hissi. tamam kabul ediyorum bir görüş var olmalı bende varım diyebilmek için ama Türkiyede bu böyle olmuyo herşey dengeli olarak yapılmıyor bu ülkede bir görüş demek birşeylere körü körüne itaat etmek o yüzden şuna kanaat getirdimki hackhell bizlere faydalı olabilmesi için siyasi içerikli olmamakla ve bunları forumda kabul etmemekle en güzelini yapıyor en azından bizim için her türlü gelişime açık bir üye potansiyeli oluşturuyor. bu yüzden bu yasağa fazlasıyla saygı duyuyorum..

kardes agzına saglık dokturmussun valla helal olsunnn

-1 Olmamalı. Çünkü forumda en fazla polemik siyasetten oluyor. Bu ülkede bir zamanlar sırf karşı siyasi görüşten oldukları için kardeşler birbirlerini vurmuş. Yani milletçe demokratik olgunluğumuz yok.

zaten yok :)

aslına bakrsanız en fazla tartısmalar sıyasetten yada spordan kaynaklanıyor. cunku bireylerın bir yere ait olma duygusu yada savundugu görüş yada tuttugu takım. bunların hepsi tartısmaya yol acabılıyor. cunku kendı gorusune yada kendı tuttugu takıma karsı soylenen sozler sankı kendısıne soylenmiş gibi oluyor.ve onu sahıplenerek savunmaya gecıyor. medenı ınsanlar olarak bunları kavgaya donusturmeden düzeyli bir şekılde tartısabılırız. fakat bunun ıstısmar edılecegıne emınım.

ii forumlar.

zaten arkadaş olmamasının güzel bir yanını söylemiş çok güzel bir şeye değinmişsin arkadaşım teşekkürler

NOOOOOOOO ! zannımca yeteerli acıklama yapılmıs zaten

Yerin dibine batsın siyaset denen illet...Bir kaç çıkarcının yüzünden ne hallere düşüyor insan oğlu....

Sağol kardeşim güzel paragraf...

Bu Sitede Guzel Seyleri Paylasmamiz Lazim Diye Dusunuyorum. Siyaset Isin Icine Girerse Bu Sitedeki En Iyi Arkadaslari Bile Kusture Biliriz Birbirine O Yuzden Siyaset Olmamali.

J@CK@L' Alıntı:
aslına bakrsanız en fazla tartısmalar sıyasetten yada spordan kaynaklanıyor. cunku bireylerın bir yere ait olma duygusu yada savundugu görüş yada tuttugu takım. bunların hepsi tartısmaya yol acabılıyor. cunku kendı gorusune yada kendı tuttugu takıma karsı soylenen sozler sankı kendısıne soylenmiş gibi oluyor.ve onu sahıplenerek savunmaya gecıyor. medenı ınsanlar olarak bunları kavgaya donusturmeden düzeyli bir şekılde tartısabılırız. fakat bunun ıstısmar edılecegıne emınım.

ii forumlar.

Keşke düzeyli bi şekilde tartışabilsek..! Adamlar mecliste tekme tokat kavga edebiliyorlar..! Altta kalan adam kişisiel sataşmaya her zaman her yerde başlayabiliyor..! Bü yüzden mutlaka terbiyesizlikler oluyor, olcakta..! İnsanlarımızın geneli yeterince dürüst te olamıyor zaten..! Kabullenme duygusu hiçbirimizde yok..! jackal'a aynen katılıyorum. Keşke herşeyi masaya yatırıp tartışabilsek..!

Ülkemizde tamamen çıkar amaçlı yapılan siyaseti, siyaset olarak kabul etmiyorum(A parti B parti fark etmez hepsi aynı)....

Benim için bu ülkede var olan siyaset: ATAM İZİNDEYİZ....!!!!

Geri