Hackhellde rapid paylaşımlar işkence oldu resmen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silver0021

New member
Reaction score
0
FAKİRİZ ABİ NAPALIM
HHFAKİR de açın BİTENE

gençlik hackhelli seviyorum süper paylaşımlar yaratan tek site bu olsa gerek.. başkada bi siteye ihtiyaç duymuyorum.. ancak şu paylaşılan dosyalar heleki yüksek boyuttakiler rapidle yayınlanmakta.. Ve malum rapide para yatıran indirior.. heleki şu sıralar iyice kudurdu..

Tek şikayetim hackhellin madem bu kadar büyük bir platformu var.. dahada büyütmesini istiyoruz.. varım diyen varmı.. istekler hackhelle..
HHTORRENT İSTİYORUZ
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

HHİMPARATOR
HHMARJİNAL
HHRAKIBALIK
HHREYNA

Bunlarda önerilerim arasında :D

Aynen kardeşim katılıyorum sana hiç bişey indiremez oldum hachellde takılırım her allahın günü ne güzel bütün ihtiyaçlarımı indirirdim şimdi ise sadece bakınıyorum öyle programlar var ne güzel linke geliyorum rapid kahretsin diyorum hiç bişe indiremiyorum artık hackhell alışkanlık oldu bana öyle giriyorum hergün ama faydalanmakda istiyorum böyle kuru kuru olmuyor aynen arkadaşa katılıyorum

Aynen kardeşim katılıyorum sana hiç bişey indiremez oldum hachellde takılırım her allahın günü ne güzel bütün ihtiyaçlarımı indirirdim şimdi ise sadece bakınıyorum öyle programlar var ne güzel linke geliyorum rapid kahretsin diyorum hiç bişe indiremiyorum artık hackhell alışkanlık oldu bana öyle giriyorum hergün ama faydalanmakda istiyorum böyle kuru kuru olmuyor aynen arkadaşa katılıyorum

HELAL OLSUNNNNNNNNN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HACKHELL ABİ HADİ TORRENT OLMADI ŞU RAPİD OLAYINI ARTIK Bİ BIRAKIN YA :/ WALLA YETTİ CANIMA TAK ETTİ.. BAŞKA SHARE OLAYINA GİRİN RAPİD OLMASI YASAKLANMALI..
HHFAKİR NERDE YARDIMLAŞMA :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

hhshare cok güzel olur bah:):thumbup: ama rapid gibi yapacaksa olmass:lol:.....

Arkadaşlar biz zaten genelde alternatif vermeye çalışıyoruz ama bu Hut Programlar Ve Oyunlar
da daha çok genelde.
Diğer içeriklerde de bundan sonra elimizden geleni yapacağız.

Rapid belki yasaklanmaya bilir ama çözüm olarak bir paylaşımı 2 download sitesinden yayınlaya bilirler. rapidin yanında başka bir site daha olabilir mesela.

Buna benzer bir konu bir süre önce açılmıştı. Desteklemiştik.

Evet neden olmasın. Sayın yöneticiler LÜTFEN.

Sen istedıgın paylasımı söyle ben sana 1.000 tane alternatif sunarım rahat ol kardes ..: )

hotfile olsun en azın da rapid işkençe iyice kudurdu sizlere katılıyorum arkadaşlar....

Yapılan paylaşımların site yönetimiyle herhangi bir aLakası bulunmamaktadır. Uploader arkadaşların insiyatifinde olan bi durumdur. Özellikle Hotfile paylasımları şu an çok.. Herkes kendi çıkarı doğrultusunda sitelere upload ediyor. Uploadera en cazip RapidShare olduğu için ona yöneliyorlar. Ayda 10 TL'yi ödeyememenin Fakirlikle bir alakası yok Duygu sömürüsü yapmak anlamsız..
Site ile herhangi bir öneri şikayetiniz varsa değerlendirelim ama bu durum site ile alakasız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri