hackhellde hack niye yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

basbug55

New member
Reaction score
0
Hackhellde nie hack yasak?Yarardan çok zarar sağlıyo diye değilmi peki siz bu işin buraya varacagını bilmiyomuydunuz yoksa sitenin admini verilmemiş hack programlarını vererek üye bağlamayamı çalıştı?yada reklamlarla parayı kırdı köşeye çekildi?Cevap?Hakaret edip topic kilit dimi?

kardeşim bukadar üye ile illegal kalmak biyere kadar diye düşünüyorum yanlışmıyım ?

bir çok yerde herkes birbirine aynı suçlamayı yapıyor a sitesi b sitesine sen msn şifre kırıcı program vererek hit sağlamaya çalıştın deniyor..ee siz ne yaptınız dediğiniz zaman biz yaptıklarımızı söylesek site kapanır deniyor? yani iki tarafta haklı site bazında......bilinen bir site var ki bilen bilir sürekli kapanıp açılır bu hack olayından sebeb...

kişisel olarak konuya bakarsak ben sıkıldım artık bu msn bilgilerine ulaşayım vs gibi olaylardan...hack daha profesyonel iştir...dil bilmeyen kod bilmeyenlerle bir şey paylaşmak istermisin sen? yani artı hackhell'in pozisyonu değişmiştir bence artık sosyal bir forum kimliği kazanmıştır..ve bence de iyi yoldalar..çünkü hack yasak olmasa ne tür istekler gelir acaba?

bir çok yerde herkes birbirine aynı suçlamayı yapıyor a sitesi b sitesine sen msn şifre kırıcı program vererek hit sağlamaya çalıştın deniyor..ee siz ne yaptınız dediğiniz zaman biz yaptıklarımızı söylesek site kapanır deniyor? yani iki tarafta haklı site bazında......bilinen bir site var ki bilen bilir sürekli kapanıp açılır bu hack olayından sebeb...

kişisel olarak konuya bakarsak ben sıkıldım artık bu msn bilgilerine ulaşayım vs gibi olaylardan...hack daha profesyonel iştir...dil bilmeyen kod bilmeyenlerle bir şey paylaşmak istermisin sen? yani artı hackhell'in pozisyonu değişmiştir bence artık sosyal bir forum kimliği kazanmıştır..ve bence de iyi yoldalar..çünkü hack yasak olmasa ne tür istekler gelir acaba?

eroin satışı yapıpta cami yaptırmaya benzer bu iş msn hack dagıtan bi site msn hackden korunmanın yollarını gösteriyo

tamam usta benzemezde herkes bir reklam çeşidiyle bu işi yapıyor ! yani bu msn muhabbetinden bile yasaklanmalıydı ! yani msnden bilgilere ulaşsan nolur ulaşmasan nolur ! zamanında hackhell hangi mantıkta ne yaptı tabiki bilemem ama şu anki pozisyonu doğru her yöne her telden mesaj...şimdi sende haklı olabilirsin ama ben dil bilmeyen kod bilmeyen c den haberi olmayan kimselerle hack hakkında konuşmam çünkü burada sorun site adminlerinde değil ! azcık bir programla bir şey yapmaya çalışan kendine hacker ismi veriyor ! masum insanların zar zor aldığı pclerine trojan atmaya başlıyor ! bu hack olayının mantığını kavramadan hackerım diyen çok ! yani adminler yanlış yaptı hackhell koydu diyebiliriz ya da diyemeyiz ama İNSANLARDAKİ MANTIK HALA DEĞİŞMEDİ ! HACK MANTIĞI ROBİN HOOD MANTIĞI GİBİDİR...VE BU YÜZDEN DAHA DA İLERLEYEN SENELERDE ÇOĞU SİTEDE YA YASAKLICAKTIR KANIMCA YA DA DAVETİYE İLE ÜYELİK ALICAKTIR...BENCE DEĞİŞMESİ GEREKENLER İNSANLAR SİTELER DEĞİL!!

Şimdi şöyle düşünmek gerek burada verilen bir ton program zaten en baştan ilegal ama hack yasak burda amaç bağcıyı dövmek mi sen niye hack yapmıyorsun diyerek yoksa ücretini ödemeden microsoftun vistasından ofisinden tutta binlerce dolar değerindeki programları bedava tek kuruş ödemeden kullanmakmı yani üzüm yemek mi.

Forumu şöyle bir incelerseniz bir çok konunun ilegal paylaşım üzerine verildiğini göreceksiniz.

Burayı tartışalım bence beyler tamam hack yapılmıyor çok güzel bende taraftar diyilim ama binlerce dolar değerindeki programlar tek kuruş ödemeden sitede çok rahatlıkla yayınlanıyor binlerce üyede bunu gayet rahatlıkla bilgisayarına indiriyor bana hiç mantıklı gelmedi.

Şimdi şöyle düşünmek gerek burada verilen bir ton program zaten en baştan ilegal ama hack yasak burda amaç bağcıyı dövmek sen niye hack yapmıyorsun diyerek yoksa ücretini ödemeden microsoftun vistasından ofisinden tutta binlerce dolar değerindeki programları bedava tek kuruş ödemeden kullanmakmı yani üzüm yemek mi.

Forumu şöyle bir incelerseniz bir çok konunun ilegal paylaşım üzerine verildiğini göreceksiniz.

Burayı tartışalım bence beyler tamam hack yapılmıyor çok güzel bende taraftar diyilim ama binlerce dolar değerindeki programlar tek kuruş ödemeden sitede çok rahatlıkla yayınlanıyor binlerce üyede bunu gayet rahatlıkla bilgisayarına indiriyor bana hiç mantıklı gelmedi.

evet haklısın illegal derseniz herşey illegal serial,koxp macro,keyloggerlar,paralı oyun yamaları...

hıhım Dark_Angel şu an miami sahillerinde aldığı willalardan birinde margaritasını yudumluo :sigara:

ozaman knight onlinedeki hile koxp bölümünü kaldırsınlar

Teşekkürler basbug. bu görüşünü önemseyeceğiz.

evet haklısın illegal derseniz herşey illegal serial,koxp macro,keyloggerlar,paralı oyun yamaları...

Evet bunlarda illegal. Belki kullandığım işletim sistemide.

Belkide birkaç yıl türkiyede hacking konusunda lider giderek, bilgiler vererek geçirdik zamanımızı. Karşlığında birşeyler öğrenince aritstik yapan adamlarla karşılaştık.

Belkide bu olmasın diye güvenliğe yönelmek istedik. Nasıl hackliyeceğinizden ziyade, güvenlik'e yoğunlaşmak istedik.

ancak lütfen bundan sonraki mesajlarınız neyin ne olduğunu bilmeden iftira atacak nitelikte olmasın. Parayı aldılar bir köşeyemi çekildiler. Masrafları ben biliyorum. Eğer gelir elde ediliyorsa, buda yıllardır cepten ödenen sunucu masrafları yerine konuluyor. Eski üyelerimiz, bizimle olanlar bilir. Gelirler artttığında onlarca proje yaptık. Video sistemi, arkadaşlık sistemi, resim upload sistemi, fıkralar sistemi, dvix program paylaşımları... vesaire...

ama hiçbirzaman x bir site gibi vip üyelik özel üyelik adı altında sizden para almaya çalışmadık. Dilerseniz öyle yapalım. siz bir reklam banneri ücretini bize verin. Bizde 1 reklam eksik alalım.

Konu aktiftir, basbug. Yazacağınız mesajları özenle cevaplıyacağım.

Sonuçta Defalarca Yönetim Haklı Oldugunu İdda Etsede Bir sürü İnsan Şu Sözlerle"Hack Yoq Madem Niye 'HACKhell' " Konular Açacaktır.. Bence Nie "HACKhell" Olayını Bırakalımda İşimize Bakalım ... Sonuçta Hack Konuları Veren Bir sürü Site Var. Gidin Orda Yapın Ne yapacksanız...:goz:

Teşekkürler basbug. bu görüşünü önemseyeceğiz.

Evet bunlarda illegal. Belki kullandığım işletim sistemide.

Belkide birkaç yıl türkiyede hacking konusunda lider giderek, bilgiler vererek geçirdik zamanımızı. Karşlığında birşeyler öğrenince aritstik yapan adamlarla karşılaştık.

Belkide bu olmasın diye güvenliğe yönelmek istedik. Nasıl hackliyeceğinizden ziyade, güvenlik'e yoğunlaşmak istedik.

ancak lütfen bundan sonraki mesajlarınız neyin ne olduğunu bilmeden iftira atacak nitelikte olmasın. Parayı aldılar bir köşeyemi çekildiler. Masrafları ben biliyorum. Eğer gelir elde ediliyorsa, buda yıllardır cepten ödenen sunucu masrafları yerine konuluyor. Eski üyelerimiz, bizimle olanlar bilir. Gelirler artttığında onlarca proje yaptık. Video sistemi, arkadaşlık sistemi, resim upload sistemi, fıkralar sistemi, dvix program paylaşımları... vesaire...

ama hiçbirzaman x bir site gibi vip üyelik özel üyelik adı altında sizden para almaya çalışmadık. Dilerseniz öyle yapalım. siz bir reklam banneri ücretini bize verin. Bizde 1 reklam eksik alalım.

Konu aktiftir, basbug. Yazacağınız mesajları özenle cevaplıyacağım.

aynen katılıyorum..zaten çok saçma bi başlık bana kalırsa ne demek yani ismi hackhell diye illaki hacking'le mi uğraşmak gerekiyo ?? adı her Muhammet olan peygamberliğe soyunsaydı işimiz vardı bu iş buna benziyo saçma sapan yorum yapıp bosuna kafa şişirmeyin..evet zamanında bazı şeyler yapmış olabilir ki buda normaldir ancak şuan ki zamana bakmak gerekir..googledan arat onlarca hacking sitesi bulursun içlerinde binlerce keylogger spy bilmem ne bulursun ( hiç biride işine yaramaz ) ayrıca legolas53 ün yorumlarına da katılıyorum.visual dan C den anlamayan kod nedir dil nedir bilmeyen adamla bişey paylaşılmaz ( zaten versende altından kalkamaz ) sonuç olarak gereksiz bi konudur hee para mevzusuna gelince bu site bu kadar büyük olduysa kusura bakmayın ama kurucularıda ekmeğini yiyecek bundan doğal bişey yok..
Saygularımla.

neyse, kapattım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri