Hackhell'de Bazı Kelimeler...

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Hackhell'e bir süre ara verdikten sonra geri döndüğümde ilginç bir uygulamayla karşılaştım.Daha önce bununla ilgili bir konuya da rastlayamadım

Ek***,***ürmek bu tip kelimeler Ek***,***ürmek şeklinde gözüküyor.Bu şekilde daha dikkat çekici olduğunu düşünmekle beraber,bu uygulamanın nedenini merak ediyorum

kelemieyi tam olarak anlayamadm tek harfini çıkartsanda versen veya 2 harfini çıkarsan ersen kardeş ben bişi anlayamadım

kelemieyi tam olarak anlayamadm tek harfini çıkartsanda versen veya 2 harfini çıkarsan ersen kardeş ben bişi anlayamadım

SANSÜRLÜ MALUM BİRKAÇ KELİME İŞTE ONLAR
NOKTASIZ HARF KULLANDIĞINDA SORUN KALMAZZZZ
GÖTÜRMEK GOTÜRMEK

eksi. ve g.türmek kelimelerinin sansürlenmesini anlatmış arkadaş. katılıyorum ben de. psi.opat, motosi.let gibi veya kopmaya.ak gibi kelimeler bile sansürleniyo. bence bu konuya bi el atılması lazım.

ya bencede ben arkadaşa katılıyorum böle olduğu zaman daha çok ilgi çekiyor ufak çocuk geldiği zaman zadden onun içnden o kelimeyi çıkarmaz büyük insan zdn hiç düşünmez ama öle yapınca bir çocuk onu öle anlayabilir çok saçma bence öle bişi yapmak lütfen biras mantıklı olalım ve arkadaşımın bu konuya değindiği için teşekkür ediyorum

evet ben de tam bu konuyu açacaktım, sen açmışsın.. kesinlikle dediğiniz gibi ya, böyle daha çok dikkat çekiyo ve bazı mesaj ve konulara belirttiğiniz gibi yazık olmş : )

çok saçma bir uygulama bu.. zaten küfür edenler banlanıyo, buna hiç gerek yok..

"Hackhell Forumundaki bazı kelimelerde harflerin ***ürülmüş olması ek***,gereksiz ve kla*** olmayan bi uygulamadır."

Bence Hiç gerek yok Sanki onu okuyunca bişeymi oluyo ....

farkındayız en kısa zamanda çözüm gelecek arkadaslar....

bence cok sacma bı uygulama bu

İnsan bir kere edepsiz olmayagörsün hemen bir yolunu bulur.

Geri